Ali opušteno samo, vjerujem ja Sušiću.
28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina
Kakav god izbor bolji je od trenutnog 
DRUG NEBI TI PUNCA
Ovakva je prica isla za Stilica,pa ga sad ti koji su gurali ga lagano izguravaju iz repke.bagrcavi je napisao/la:Kakav god izbor bolji je od trenutnog
Cak je u vezi i Mravca jos dok je Baka bio selektor ,bila hampica zasto se ovaj ne pozove u repku.
Ako se ikad desi da bilo koji selektor ugodi svim zeljama u Sarajevu ce raja isti ovaj moment hodati u sorcu i majici kratkih rukava po ulicama.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 14 feb 2012, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ako nema niko bolji neka i Štilića i Mravca, ali brate ako dođu bolji i prespektivniji igrači zašto ih izostavljati ?harishp je napisao/la:Ovakva je prica isla za Stilica,pa ga sad ti koji su gurali sad izguravaju iz repke.bagrcavi je napisao/la:Kakav god izbor bolji je od trenutnog
Cak je u vezi i Mravca jos dok je Baka bio selektor ,bila hampica zasto se ovaj ne pozove u repku.
Ako se ikad desi da bilo koji selektor ugodi svim zeljama u Sarajevu ce raja isti ovaj moment hodati u sorcu i majici kratkih rukava po ulicama.
DRUG NEBI TI PUNCA
Bolji i perspektivniji igraci,nalaze bolje i perspektivnije lige.A ne mjenjati tarabom za drugu tarabu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Džaba, ti ne popuštaš
Ne mogu se više raspravljati sa tobom
DRUG NEBI TI PUNCA
- spielführer_21
- Kontakt:
Samo nek' se on (Sušić) riješi Mravca i Maletića (za početak), možemo i igrati s dva igrača manje, opet smo jači nego kad ova dva igraju.harishp je napisao/la:Bolji i perspektivniji igraci,nalaze bolje i perspektivnije lige.A ne mjenjati tarabom za drugu tarabu.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- Goalgetter
- Kontakt:
Kao sto je @Spieleführer rekao, prvo se rijesiti Mravca i Maletica, perspektive su im apsolutno nikakve, obadvojica u godinama, igraju u uzasnim klubovima, stoga bi volio da njih dvojicu Susic (za prvo) izostavi, Muslimovica svakako. A i Avdukic je tu uljez sigurno.
Za Brazil od Susica ocekujem da njih 3 ne dobiju poziv, a nova imena, ocekujem protiv Irske/Mexika.
Za Brazil od Susica ocekujem da njih 3 ne dobiju poziv, a nova imena, ocekujem protiv Irske/Mexika.
-
Pasodzigera
- Kontakt:
Ta dva igraca su ionako rezervisti u reprezentaciji,tako da ne znam,zbog ceka mislis,da smo slabiji sa njima,ili jaci bez njih. Sad natrpavati ekipu iz ceske lige,nije ni to rjesenje,jer nije neki kvalitet.spielführer_21 je napisao/la:Samo nek' se on (Sušić) riješi Mravca i Maletića (za početak), možemo i igrati s dva igrača manje, opet smo jači nego kad ova dva igraju.harishp je napisao/la:Bolji i perspektivniji igraci,nalaze bolje i perspektivnije lige.A ne mjenjati tarabom za drugu tarabu.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Tako to biva,kad argumenti ispusu k'o balon.
U repku se vecinom poziva ono najbolje sto ima.Uvijek par igraca izvise ili se pozivaju oni koji mozda imaju kao nekakvu zamjenu.Medjutim da su te zamjene u vecoj mjeri previse kvalitetniji i nisu.
Svako ima svog pulena kao i zrtvu.Poslije Mravca naci ce Pandzu ili Maletica ili cak ove ''nove'' na koje neki trube sad da se pozovu.Kostur ekipe se stvara godinama a ne mjenjaj postavu svaku prijateljsku.U BIH ima cetiri miliona selektora ali se samo jedan pita.I to je citava poenta.A misljenja k'o misljenja,isto gujca svako je ima.
U repku se vecinom poziva ono najbolje sto ima.Uvijek par igraca izvise ili se pozivaju oni koji mozda imaju kao nekakvu zamjenu.Medjutim da su te zamjene u vecoj mjeri previse kvalitetniji i nisu.
Svako ima svog pulena kao i zrtvu.Poslije Mravca naci ce Pandzu ili Maletica ili cak ove ''nove'' na koje neki trube sad da se pozovu.Kostur ekipe se stvara godinama a ne mjenjaj postavu svaku prijateljsku.U BIH ima cetiri miliona selektora ali se samo jedan pita.I to je citava poenta.A misljenja k'o misljenja,isto gujca svako je ima.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Goalgetter
- Kontakt:
Da, ali zar nije bolje umjesto Mravca pozvati jednog Zukanovica, i umjesto Maletica jednog Viscu/Stevanovica, koji su dosta mladji i mogu napredovati, te preko repke privucu paznju jednog veceg kluba nego gdje sada igraju.Pasodzigera je napisao/la: Ta dva igraca su ionako rezervisti u reprezentaciji,tako da ne znam,zbog ceka mislis,da smo slabiji sa njima,ili jaci bez njih. Sad natrpavati ekipu iz ceske lige,nije ni to rjesenje,jer nije neki kvalitet.
Stevanovic i Visca bi milion posto bili pozvani da nije ispala tekma protiv Srbije.A selekcija trenutno moze bez njih,U-21 bi bila pusiona garantovana bez njih.Goalgetter je napisao/la:Da, ali zar nije bolje umjesto Mravca pozvati jednog Zukanovica, i umjesto Maletica jednog Viscu/Stevanovica, koji su dosta mladji i mogu napredovati, te preko repke privucu paznju jednog veceg kluba nego gdje sada igraju.Pasodzigera je napisao/la: Ta dva igraca su ionako rezervisti u reprezentaciji,tako da ne znam,zbog ceka mislis,da smo slabiji sa njima,ili jaci bez njih. Sad natrpavati ekipu iz ceske lige,nije ni to rjesenje,jer nije neki kvalitet.
U vezi Zukanovica isto tako bi se stvorili @doktor hausovic
Zukanovic ako bude dobar kao sto se ''navija'' Anderleht ili makar Standard ga vec uzima sebi.Ili mozda skauti ipak bolje imaju okice od nas.Pa ce ostati u Kortijku
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- spielführer_21
- Kontakt:
I onda kad se desi situacija da se Mujdža povrijedi protiv Francuza i zaigra Maletić onda puša. Za 10 minuta lika 5 puta predriblali, nema sumnja da bi jedan Stevanović bolje odigrao. I taj Stevanović bar ima prostora za napredak, za razliku od Darka.Pasodzigera je napisao/la:Ta dva igraca su ionako rezervisti u reprezentaciji,tako da ne znam,zbog ceka mislis,da smo slabiji sa njima,ili jaci bez njih. Sad natrpavati ekipu iz ceske lige,nije ni to rjesenje,jer nije neki kvalitet.spielführer_21 je napisao/la:Samo nek' se on (Sušić) riješi Mravca i Maletića (za početak), možemo i igrati s dva igrača manje, opet smo jači nego kad ova dva igraju.harishp je napisao/la:Bolji i perspektivniji igraci,nalaze bolje i perspektivnije lige.A ne mjenjati tarabom za drugu tarabu.
P.S. Kako će se zvati Višća i Stevanović protiv Irske kad za par dana igraju kvalifikacijsku? Tako da ostaje samo Wels.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Ne mora znaciti,pa i jedan nas je isti Mujdza ukopao u Atlanti ili Papac u Briselu i ko zna gdje jos.
Medjutim opet se uzdamo u kvalitet i jake tekme tih u klubovima.Maletic koliko je zasrao,toliko je izvukao.
Mravac je samo neka vrsta opravdanja da ima boljih od njega,iako ovaj ne pamti kad je odigrao tekmu u repci.
Ciro je to najpametnije i najhinskije radio pozove tristo igraca za tekmu usuti pojedince i onda opet po svom.
Medjutim opet se uzdamo u kvalitet i jake tekme tih u klubovima.Maletic koliko je zasrao,toliko je izvukao.
Mravac je samo neka vrsta opravdanja da ima boljih od njega,iako ovaj ne pamti kad je odigrao tekmu u repci.
Ciro je to najpametnije i najhinskije radio pozove tristo igraca za tekmu usuti pojedince i onda opet po svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Hulk zipa - eto Spahe
Neymara će Pandža ošišati kramponima
Ronaldinha će Rahima strpati u pađe

Neymara će Pandža ošišati kramponima
Ronaldinha će Rahima strpati u pađe
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pa još nijedna bh. televizija nije obezbijedila prava za prenos ove utakmice 
Čelik Zenica 1945
Bez brige BHT 1 sigurno prenosi.Nimla_RZ je napisao/la:Pa još nijedna bh. televizija nije obezbijedila prava za prenos ove utakmice
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ipak je to Brazil, trebale bi se grampat koja će prije ugrabit...Elegant je napisao/la:Bez brige BHT 1 sigurno prenosi.Nimla_RZ je napisao/la:Pa još nijedna bh. televizija nije obezbijedila prava za prenos ove utakmice
Čelik Zenica 1945
- legenda reala
- Kontakt:
Jes kad ne bi Kentaro digao cijenu ,ipak je to Brazil,pa i skuplja tarifaNimla_RZ je napisao/la:Ipak je to Brazil, trebale bi se grampat koja će prije ugrabit...Elegant je napisao/la:Bez brige BHT 1 sigurno prenosi.Nimla_RZ je napisao/la:Pa još nijedna bh. televizija nije obezbijedila prava za prenos ove utakmice
I ja sam načuo da je 90% sigurno da će BHT1 prenositi ,za ove u inostranstvu i što imaju satelitske antene Eurosport Germany prenosi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Goalgetter
- Kontakt:
Evo ko zasad prenosi:

Ma očekujem od BHT1 ili od TV1. Jedni bi trebali...
Čelik Zenica 1945
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.