EURO 2012 - općenito

Poljska i Ukrajina / 8. juni - 1. juli 2012.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava

EURO 2012 uzima :

Spanija
56
22%
Holandija
21
8%
Njemacka
82
33%
Engleska
27
11%
Portugal
6
2%
Italija
31
12%
Hrvatska
12
5%
Danska
2
1%
Francuska
7
3%
Neko drugi
7
3%

Ukupno glasova: 251

legenda reala
Kontakt:

Re: EURO 2012

Post Postao/la legenda reala » 07 jan 2012, 16:36

Devil je napisao/la: Kafesa,Zagorakisa,liberopoulosa,Basinasa,Gianakopulosa
I zaboraviš tada najbitniji kotačić u toj ekipi Charisteasa bježi Štefko :P

Nikopolidis,Delas,Seitaridis ,Vryzas ,Karagunis ,Katsuranis :lol:

To je bila okosnica te ekipe ;) Jeli ono Zagorakis proglašen najboljim igračem prvenstva ili :?:

I đe nađe Liberopoulosa :lol:
Fysas i to je tih jedanest ,uz Venetidisa s klupe :P

PS za Engleze se smijem kladiti u sve da neće osvojiti ;) oni će osvojiti isto ko i mi

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 07 jan 2012, 16:58

Slatinash_7 je napisao/la:Englezi ove godine moraju probat bez klasicnih krila nego da ih zamjene Welbeck i Sturidge a treba probati Carrola u vrhu napada,mora se probati nesto novo,jer ovo sto su radili zadnjih godina ne ide,pa nisu dobro igrali jos od 2002 i nesretnog poraza od Brazila i 2004 i ispadanja na penale od Portugala.Sto se odbrane tice mogu se sloziti da Terry treba novog partnera jer su on i Rio prespori,pa tu nek uleti neko malo brzi,a i jedan je kapiten u odbrani iako sam ih gore stavio zajedno skontao sam da se i tu mora nesto promijeniti.
Hart,Micah,Smalling,Terry,Baines,Parker,Gerard,Wilshere,Welbeck(kad istekne suspenzija Rooney)Sturidge i Carrol je po meni dobitna kombinacija,ako hoce malo dalje od 1/4 finala
ma Caroll treba bataliti, Englezi trebaju poceti igrati brze, jaci tempo, za to imaju igrace, a Caroll bi ih samo usporio...

a ja vazda Micaha zaboravim...imaju finih opcija na desnom beku...
i opet ponavljam, samo malada generacija sa ponekim starijim da pomogne moze uspjeti, al nisam siguran da ce Capello imatu mu.da da to stavi, jer u slucaju neuspjeha bi bio razapet, mada i ovako ce biti razapet....
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 jan 2012, 17:02

legenda reala je napisao/la:
Devil je napisao/la: Kafesa,Zagorakisa,liberopoulosa,Basinasa,Gianakopulosa
I zaboraviš tada najbitniji kotačić u toj ekipi Charisteasa bježi Štefko :P

Nikopolidis,Delas,Seitaridis ,Vryzas ,Karagunis ,Katsuranis :lol:

To je bila okosnica te ekipe ;) Jeli ono Zagorakis proglašen najboljim igračem prvenstva ili :?:

I đe nađe Liberopoulosa :lol:
Fysas i to je tih jedanest ,uz Venetidisa s klupe :P

PS za Engleze se smijem kladiti u sve da neće osvojiti ;) oni će osvojiti isto ko i mi

Ma nabrajao redom sta mi je padalo na pamet od ovih ultra starijih.Charisteas je tek na 30-31.godini tako da on moze igrati jos dosta.
A Liberopulos ti je jedan od najboljih strelaca grcke reprezentacije,15 golova ako se ne varam.
Tako je Zagorakis je bio igrac turnira,a ako ces vec nabrajati faliti ti jedan od najbitnih igraca te reprezentacije Michalis Kapsis.
Ali nista od toga ne bi bilo da na klupi nije sedeo King Otto. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 07 jan 2012, 17:22

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
Slatinash_7 je napisao/la:Englezi ove godine moraju probat bez klasicnih krila nego da ih zamjene Welbeck i Sturidge a treba probati Carrola u vrhu napada,mora se probati nesto novo,jer ovo sto su radili zadnjih godina ne ide,pa nisu dobro igrali jos od 2002 i nesretnog poraza od Brazila i 2004 i ispadanja na penale od Portugala.Sto se odbrane tice mogu se sloziti da Terry treba novog partnera jer su on i Rio prespori,pa tu nek uleti neko malo brzi,a i jedan je kapiten u odbrani iako sam ih gore stavio zajedno skontao sam da se i tu mora nesto promijeniti.
Hart,Micah,Smalling,Terry,Baines,Parker,Gerard,Wilshere,Welbeck(kad istekne suspenzija Rooney)Sturidge i Carrol je po meni dobitna kombinacija,ako hoce malo dalje od 1/4 finala
ma Caroll treba bataliti, Englezi trebaju poceti igrati brze, jaci tempo, za to imaju igrace, a Caroll bi ih samo usporio...

a ja vazda Micaha zaboravim...imaju finih opcija na desnom beku...
i opet ponavljam, samo malada generacija sa ponekim starijim da pomogne moze uspjeti, al nisam siguran da ce Capello imatu mu.da da to stavi, jer u slucaju neuspjeha bi bio razapet, mada i ovako ce biti razapet....
Ma koga onda staviti u napad dok nema Rooney-a,nije ni meni Carrol neka igracina ali moze dosta pomoci po meni u tim prvim utakmicama,ne znam eto po meni on bi trebao igrati prije Welbecka jer treba jedan strijelac,samo da Capello ne pocne glumatat nesto sa ovim krsinama po krilu i sve ce biti uredu,uvjeren sam,pa nek igraju i Gerard i Lampard zajedno u sredini,mogu oni to iznjet nekako al Young i Walcot su smrt
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 25 jan 2012, 00:57

Neka Euro 2012 uzme Engleska ! ;)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

alenix
Kontakt:

Post Postao/la alenix » 11 feb 2012, 19:07

ANTIFA ! je napisao/la:Neka Euro 2012 uzme Engleska ! ;)
hoče malo morgen sad kad im je Capelo otišao sad su tek u problemu nevjerujem u neku odgovarajuču zamjenu za njega a približava se EURO a to znači za nespretne Engleze nervoza u redovima i mislim da sad nemaju šansu za uspjeh posebno u ovako jakoj konkurenciji :lol:

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 12 feb 2012, 10:56

alenix je napisao/la:
hoče malo morgen sad kad im je Capelo otišao sad su tek u problemu nevjerujem u neku odgovarajuču zamjenu za njega a približava se EURO a to znači za nespretne Engleze nervoza u redovima i mislim da sad nemaju šansu za uspjeh posebno u ovako jakoj konkurenciji :lol:
A neznam ipak i bez Capella ja mislim da oni mogu bar do polufinala :D
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 12 feb 2012, 11:18

po meni su njemci prvi favoriti turnira. imaju odličnu mladu momčad, odličnog trenera i pobjednički mentalitet. 2 godine su stariji i zreliji nego u južnoj africi i mislim da su spremni pokoriti europu. :lol: uh da ovo hitler čuje. :mrgreen: na golu odlični neuer, obrana vjerovatno lahm-hummels-badstuber-boateng, vezni red schweini, gotze, ozil, muller, podolski i naprijed gomez. 8-) a tu su još kroos, reus, bener(i), kheidira...

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 12 feb 2012, 11:23

Ako Fergie bude selektor Engleske, najebali su svi .. :D :P :P
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 12 feb 2012, 11:54

ANTIFA ! je napisao/la:
alenix je napisao/la:
A neznam ipak i bez Capella ja mislim da oni mogu bar do polufinala :D
Ja nekako imam osjecaj da oni bez Capella mogu vise nego sto bi mogli s njim
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

alenix
Kontakt:

Post Postao/la alenix » 15 feb 2012, 02:28

sikirica je napisao/la:Ako Fergie bude selektor Engleske, najebali su svi .. :D :P :P
Nikad Škot neče biti selektor Engleske to su im smrtni neprijatelji ;)

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 15 feb 2012, 02:52

Kakvi Engleska ne spada ni u krug favorita to sad mogu s pravom reči jer zadugo nisu ništa uradili na na SP a ni na Europskom tako da , iza ove izjave stojim da im je četvrtfinale kapak to jest dok ih u fazi ne izvuče Njemačka , Porutgal , Holandija , te Španija . Ne kažem da ne mogu igrati s ovim reprezentacija ali mislim da u ovim trenutcima protiv 2 najače reprezentacije nemaju šta traziti protiv Njemačke i Španije a jedna če biti u finalu sigurno .
Tu je i Holandija koja nije puno slabija od ove dvije i može ih ugroziti kao i Portugal mada Njemačka , Portugal ili Holandija jedno otpada a možda čak i dvoje mada Danci nemaju kvalitet ali ništa se nezna u jednoj utakmici .

Francuzi su nešto kao i Englezi možda imaju malo manje zvučnih imena od Engleza ali imaju bolju igru sigurno , tako da im dajem više šansi .
Ne treba izbacivati ni Italijane , i pored slabe ekipe oni su uvijek reprezentacija za respekt i uvijek mogu doči do vrha.

Mislim da autsajderi na ovom prvenstvu nemaju šta traziti i da ako nalete na veče reprezentacije bit će razbijeni sigurno .

Dva največa favorita su Njemačka i Španija u stopu ih prate Portugal i Holandzani , dok Italijani i Englezi uvijek imaju svoju neku šansu .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 15 feb 2012, 11:11

na koji način francuzi imaju bolju igru od engleza? francuzi isto imaju odlične individualce ali im je igra mrtvi očaj i predviđam im ispadanje već u grupnoj fazi. a što se naslova tiče glavni konkurenti su njemačka i španjolska, a od ostalih samo nizozemska ima neke realne šanse. za sve ostale to će biti prvorazredno čudo, pa i za talijane, engleze, francuze, portugalce...

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 15 feb 2012, 11:23

Ova ''nova'' Italija ce svima zacepiti usta na ovom Euru... Tako da se ni Spanija nece lijepo provesti u grupi...
A sto se tice finala volio bi da Italija dobije Svabe da im pokaze ko je gazda, jer su se u posljednje vrijeme dosta Svabe digli da igraju bolji fudbal od Italijana i da imaju jace klubove...
Drugovi samo sabura do juna...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ajvardedo

Post Postao/la ajvardedo » 15 feb 2012, 16:55

Arogantni je napisao/la:Ova ''nova'' Italija ce svima zacepiti usta na ovom Euru... Tako da se ni Spanija nece lijepo provesti u grupi...
A sto se tice finala volio bi da Italija dobije Svabe da im pokaze ko je gazda, jer su se u posljednje vrijeme dosta Svabe digli da igraju bolji fudbal od Italijana i da imaju jace klubove...
čak i slijepci vide da njemačka reprezentacija igra bolji fudbal od italijanske

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 28 feb 2012, 18:53

5 razloga zasto Engleska nema sanse na Euru 2012:

Slab izbor igraca (pogotovo onih koji su u formi)
Premalo vremena za novog selektora
Nemaju dovoljno igraca svjetske klase
Njemacka (16 od 23 igraca imaju manje od 25 godina) i Spanija (najbolji golman, najbolji defanzivci, najbolji kreator igre)
Izostanak Wayne Rooney-a
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 29 feb 2012, 22:30

Arogantni je napisao/la:Ova ''nova'' Italija ce svima zacepiti usta na ovom Euru... Tako da se ni Spanija nece lijepo provesti u grupi...
Vidjeli smo je večeras, veličanstvena partija. Možda neće Španjolska ali hoće Hrvatska, mada se ni mi nismo večeras pokazali
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Ivica
Kontakt:

Post Postao/la Ivica » 02 mar 2012, 14:59

Bilo bi dobro da se postavi anketa za Euro 2012 :)

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 02 mar 2012, 20:50

Ivica je napisao/la:Bilo bi dobro da se postavi anketa za Euro 2012 :)
Sta da bude u anketi ?? :D Ja posatvljam odmah.. :D
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

Ivica
Kontakt:

Post Postao/la Ivica » 02 mar 2012, 21:17

sikirica je napisao/la:
Ivica je napisao/la:Bilo bi dobro da se postavi anketa za Euro 2012 :)
Sta da bude u anketi ?? :D Ja posatvljam odmah.. :D
Euro 2012 uzima :mrgreen: U anketi moze 10 komada, ovako poredaj Njemacka, Francuska, Portugal, Italija, Danska, Spanija, Engleska, Ukrajina o Poljska ( kao domacini ), Rusija, Nizozemska.
Neka se glasanje vrti do juna :)

Zaključano

Natrag na “EURO 2012”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.