U 4:30 po našem vremenu.haris10 je napisao/la:kad su lejkersi veceras
NBA season 2011-2012
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
<<<PreddatoR>>>
- Kontakt:
Re: NBA season 2011-2012
>>“Float like a butterfly, sting like a bee.
Your hands can't hit what your eyes can't see.”
uuu kasno nista od gledanja,jel dobija la veceras
-
<<<PreddatoR>>>
- Kontakt:
Ma to je taj glupi termin na zapadu, skoro uvijek u Staples-u igraju u tom terminu. Vjerujem da će ovo večeras uzeti ali kako igraju ove sezone nista nije sigurno.
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Ziku Slasha na avataru<<<PreddatoR>>> je napisao/la:Ma to je taj glupi termin na zapadu, skoro uvijek u Staples-u igraju u tom terminu. Vjerujem da će ovo večeras uzeti ali kako igraju ove sezone nista nije sigurno.
@hairs
pa igrate sa Atlantom, s obizrom kako ih je Miami polomio, mozete se nadati.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- Donnie Darko
- Kontakt:

big baby
-
<<<PreddatoR>>>
- Kontakt:
To mi je najdrazi band, jos od mladih dječačkih dana, a Slash mi je nabolji gitarista.Zeljovac_1921 je napisao/la:Ziku Slasha na avataru<<<PreddatoR>>> je napisao/la:Ma to je taj glupi termin na zapadu, skoro uvijek u Staples-u igraju u tom terminu. Vjerujem da će ovo večeras uzeti ali kako igraju ove sezone nista nije sigurno.Fino je vidjeti da se jos raja lozi na Gunse. Jesi li sluso Chinese Democracy (Axl Rose)?
@hairs
pa igrate sa Atlantom, s obizrom kako ih je Miami polomio, mozete se nadati.
A jesam jarane, slušao sam. Jest da nije ni blizu kao prethodni albumi ali ima par solidnih pjesmica (this I love, street of dreams...), eto da ne idemo vise u off.
A trebalo bi da ovo dobiju, da igraju u gostima poraz bi bio skoro pa neminovan ali ovako vjerujem da uzimamo ovo, jos kako kazes Miami ih je unistio tako da večeras očekujem pobjedu.
- adriano_leite
- Kontakt:
Kada je James otisao iz Cavsa, u Cavsima nije ostao isti tim, taj tim koji je propao igrao je vise od pola sezone bez AV-a, Moa, Gibsona, otisao West, otisao Big Z, otisao Shaq, tako da zajebi to da je samo James otisao i da je isti tim ostao plus dosao novi trener. Kosarka nije one man show, pa da covjek zabije 30 poena i pobjeda je sigurna, morali su nesto i saigraci da rade, a da je lako dici se kad promijenis 6 igraca, svi bi timovi preko noci dovodili toliko novih igraca. Kako sam alergican na ove izjave, James bio Cleveland, James donio finale, nije imao nikog u timu, zato nije osvojio prsten, eto sada **** James ima jednog superstara i jednog All-Stara u timu i 7 puta bolji tim nego sto je imao u Clevelandu samim tim sto sada ima Wadea i Bosha i sto nije donio novom timu titulu prosle godine? Opet tim kriv? Mebadzment tima jer mu ne dovodi superstar igrace? Ne kontam sto sada nije osvojio ako je bio sam u finalu, kako nije osvojio to finale sa jos jednim superstarom i Boshom? Koji je sada izgovor? Masoni? Vanzemaljci? Lakat? Gripa? Delonte West mu opet puni mamu? Rashard Lewis zenu? Ko je sada kriv?Zeljovac_1921 je napisao/la:Ma Jamesove igracke kriterije nebi trebali dovoditi u pitanje, lik je bio Cavsi, sam je igro finale Istoka, i finale NBA. Kad je otiso iz Cavsa, isti tim je propo, jos se oporavljaju.
Njemu se zamjeri za papanski nacin na koji je otiso iz Cavsa, famozna 60 minuta odluka, kasljanje, i konstatno sranje po medijama. Zato ga raja i ne gotivi, a svi su ga gotivili kad je igro u Cavsima, ali eto ove godine je malo bolji po ponasanju.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mene samo zanima jedna stvar, na sta ce Jamesova igra liciti za 5-6 godina kad mu atletika padne. Njegova igra se zasniva uglavnom na snagu iako je ovo sezone popravio sut ali ga nece nikad imati kao sto ga ima Kobe. Bryant je igrac stare skole koji igra na vic. Nazalost takvih igraca je sve manje i manje jer se sve vise svodi na atletiku. Rose je po meni trenutno najblizi Kobe-u, i on je igrac koji igra na fintu. To su igraci koji na 50 nacina mogu da te prevare na putu prema kosu dok James takav repertoire nikad nece imati jer je on atletska zivotinja koja se probusi kroz odbranu i to je to.
Zadnja izmjena: Balon, dana/u 15 feb 2012, 00:35, ukupno mijenjano 1 put.
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Jeste zato je James bio okrivljen kad je posusto, pa su ga nazvali chokerom, nece James da igra, ne igra cijela ekipa, stipu to. I sam znas da je bio Cavsi.adriano_leite je napisao/la: Kada je James otisao iz Cavsa, u Cavsima nije ostao isti tim, taj tim koji je propao igrao je vise od pola sezone bez AV-a, Moa, Gibsona, otisao West, otisao Big Z, otisao Shaq, tako da zajebi to da je samo James otisao i da je isti tim ostao plus dosao novi trener. Kosarka nije one man show, pa da covjek zabije 30 poena i pobjeda je sigurna, morali su nesto i saigraci da rade, a da je lako dici se kad promijenis 6 igraca, svi bi timovi preko noci dovodili toliko novih igraca. Kako sam alergican na ove izjave, James bio Cleveland, James donio finale, nije imao nikog u timu, zato nije osvojio prsten, eto sada **** James ima jednog superstara i jednog All-Stara u timu i 7 puta bolji tim nego sto je imao u Clevelandu samim tim sto sada ima Wadea i Bosha i sto nije donio novom timu titulu prosle godine? Opet tim kriv? Mebadzment tima jer mu ne dovodi superstar igrace? Ne kontam sto sada nije osvojio ako je bio sam u finalu, kako nije osvojio to finale sa jos jednim superstarom i Boshom? Koji je sada izgovor? Masoni? Vanzemaljci? Lakat? Gripa? Delonte West mu opet puni mamu? Rashard Lewis zenu? Ko je sada kriv?
Ne ulazim sto nije osvojio sa Miamom, nije mu se dalo, sta ja znam, navijo sam za Dallas
@Predator
Ma ja jarane, nije to ni u snu kao sto je bilo, i Slash i Duff su truba sa Velvet Revolver-om, imali su onu jednu dobru stvar i to je to. System of a Down snima novi album ako slusas njih.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Imal ko link za Raptors Knicks ???
Ja imam ovaj, al je los. http://www.firstrowsports.eu/watch/1076 ... nicks.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja imam ovaj, al je los. http://www.firstrowsports.eu/watch/1076 ... nicks.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
http://www.rojadirecta.me/goto/www.cqcf ... u/ch2.html" onclick="window.open(this.href);return false; - ako ima dobar netYuto je napisao/la:Imal ko link za Raptors Knicks ???
http://extreme1sports.****/p/ch1.html" onclick="window.open(this.href);return false; - solidan
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Dobar je ovaj prvi sto si postavio. Tnx...
Zasad Calderon razvaljuje sa 12 poena. Lin bez poena...+9 za Raptorse
Zasad Calderon razvaljuje sa 12 poena. Lin bez poena...+9 za Raptorse
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
uzimaju ovo Knicksi
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
@Mostarac
Sanjaj
P.S. +13
Sanjaj
P.S. +13
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Aj sta Miami radi Indiani, pa ovo je teror. Za 3qt postigli 90 poena.
97-69 7 minuta do kraja
97-69 7 minuta do kraja
- Paraglajder
- Kontakt:
Linsanity continuesYuto je napisao/la:@Mostarac
Sanjaj
P.S. +13
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Cestitke. Raptorsi jos jednom glupo gube utakmicu...
Lin nije normalan
Lin nije normalan
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Svaka cast Linu
Samo nek ovako nastavi
Samo nek ovako nastavi
bio si upravusilenT je napisao/la:uzimaju ovo Knicksi
Lin majstor, evo gledam intervju opet zahvaljuje Bogu, svaka mu čast!
[youtube][/youtube]
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.