FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

dzenan01
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la dzenan01 » 13 feb 2012, 17:20

NeRi_K je napisao/la:Moze li mi neko reci nesto vise o Fadilu Čizmiću, jer je dosao iz Sarajevo u Jedinstvo iz Bihaća na posudbu, pa me zanima moze li zadovoljiti u Prvoj ligi FBiH?

Hvala unaprijed
Čizmić je bio član šampionske generacije juniora Sarajeva i potpisao ugovor, ali se baš i nije naigrao u prvom timu .
Skupio je svega 3 nastupa. Igra na poziciji štopera, a u kupu ga je Plišek koristio na desnom beku i mogu ti reći da je bio sasvim solidan. Iskreno, nisam upoznat sa kvalitetom federacijske lige, ali mislim da bi trebao izboriti mjesto u timu .
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 13 feb 2012, 17:36

Nije nakav extra kvalitet. Bio je duze vrijeme na posudbi u Gorazdu pa ga MV vratio. Kao sto rece dzenan odigro samo 3 tekme. Nesvidja mi se kod njega sto je nedisciplinovan van terena..Nadam se da ce izboriti mjesto u Jednistvo.
https://****.com - [url=https://****.com/girl/marie-26.html]Marie[/url] [url=https://****.com/girl/katya-sun-19.html]Katya Sun[/url] [url=https://****.com/girl/lola-la-fleur-11.html]Lola La Fleur[/url] [url=https://****.com/girl/monika-reed-125.html]Monika Reed[/url] [url=https://****.com/girl/baby-riley-56.html]Baby Riley[/url] - No Selfie - Anonymous Casual Dating - [url=https://****.com] Reach Out Private Lady [/url]

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 14 feb 2012, 10:09

jesmo li ono i prošlo prvenstvo otvorili sa Slobodom u gositma?

MaroonWhite1987
Kontakt:

Post Postao/la MaroonWhite1987 » 14 feb 2012, 20:40

Bistrik je napisao/la:jesmo li ono i prošlo prvenstvo otvorili sa Slobodom u gositma?
Ne.. igrali smo protiv celika i zijanili 2:1
Saraj'vo, za tebe živimo, neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 14 feb 2012, 23:51

evo nesto gledam rasporede utakmica, i mislim da iako u prvom kolu igraju Zeljo - Siroki, ipak da ce po meni najzanimljivije biti upravo u Tuzli,(mozda ce u sa biti bolja tekma).
Sloboda nikako ne smije izgubiti jer tesko da moze otkinutu koji bod sa strane tako da ukoliko zeli da osigura opstanak definitivno mora pobjediti u Tuzli, kako zbog samopouzdanja, takodje zbog atmosfere u klubu, ipak dva poraza na pocetku bi bila katastrofalna, ne dolazi u obzir,
s druge strane FKS ako misli ozbiljno konkurisati za europu MORA uzeti Slobodu, tu im se lomi s obzirom da imaju tezak RASPORED i jednu VISE GOSTUJUCU utakmicu od konkurenata +DERBI na kosevu, a derbi su sanse uvijek 50-50 tako da ni to NIJE DOMACA tekma, komplikovano...
u svakom slucaju prvo kolo ce NAJVISE znaciti mislim upravo Slobodi i FKS, Zeljo i Siroki imaju vece brige i lahko im se vratiti na kolosjek i u slucaju poraza...
licno bih volio da TV prijenos bude iz Tuzle pa da gledam...
,... isti post sam ostavio i na temi FK SLOBODA...

hordeezla
Kontakt:

Post Postao/la hordeezla » 15 feb 2012, 15:06

Za sada protiv Travnika na pomcnom je 0:0, Obuca imao jednu sansu jedan na jedan, utakmica malo kasnila zbog kasnjenja Vezira, mi poceli u sastavu :Adilovic, Torlak,Trebinjac,Beli,Comor,Husic,Vucina,Suljic,Obuca,Matko,Sesar!
:D

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 15 feb 2012, 15:08

Pa jeli vama iko dosao osim tri imena ??? gdje su ta "zvucna" imena koja su najavljivana ?? necete valjda sa ovim igrackim kadrom uci u polusezonu ?? :?
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

hordeezla
Kontakt:

Post Postao/la hordeezla » 15 feb 2012, 15:11

Hoomer je napisao/la:Pa jeli vama iko dosao osim tri imena ??? gdje su ta "zvucna" imena koja su najavljivana ?? necete valjda sa ovim igrackim kadrom uci u polusezonu ?? :?
Brate ovo nije prva postava a i jovic je najavio jos dva pojacanja!!
:)

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 15 feb 2012, 15:11

Hoomer je napisao/la:Pa jeli vama iko dosao osim tri imena ??? gdje su ta "zvucna" imena koja su najavljivana ?? necete valjda sa ovim igrackim kadrom uci u polusezonu ?? :?
Tri ali vrijedna ;)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 15 feb 2012, 15:16

hordeezla je napisao/la:
Kakav drugi tim bolan ?? prvotimci sve sami :mrgreen: ja koji veze nemam sa fk. sarajevom znam ko je prvotimac a ko ne, kakav drugi tim čovječe :? , realno sva tri "pojačanja" jedino sto se Husić moze nazvati takvim a za ostalu dvojicu nisam bas nesto siguran, a do pocetka sezone ostalo je jos jedva 20.tak dana i cisto sumnjam da ce doci jos neko jer naprosto pripreme su u toku, valja uigrati ekipu pripremit je itd.
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 15 feb 2012, 15:17

Ako Matko i Husić nisu za našu ligu zvučna pojačanja onda bi trebali početi tražiti pojačanja u ligi petice. Kada se fudbal elementarno ne poznaje onda ne treba komentarisati.

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 15 feb 2012, 15:22

Batistuta je napisao/la:
Ako Matko i Husić nisu za našu ligu zvučna pojačanja onda bi trebali početi tražiti pojačanja u ligi petice. Kada se fudbal elementarno ne poznaje onda ne treba komentarisati.
Neznate voditi normalnu raspravu ?? Husić ok. dok je Matko potonuo jednostavno, kada je u Zvijezdi bio obicna nula gdje nista nije pokazao mislis da ce u Sarajevu ?? njegovo vrijeme je ocito proslo nije isti kao 2007., godine idu, visak kila itd., ako u Zvijezdi nije nista pokazao sigurno nece ni u Sarajevu gdje je konstantan pritisak na rezultat i velika očekivanja su uvijek ...

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 15 feb 2012, 15:24

Desni bek ce biti pojacanje u rangu sa Husicem.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

hordeezla
Kontakt:

Post Postao/la hordeezla » 15 feb 2012, 15:25

Hoomer je napisao/la:
hordeezla je napisao/la:
Kakav drugi tim bolan ?? prvotimci sve sami :mrgreen: ja koji veze nemam sa fk. sarajevom znam ko je prvotimac a ko ne, kakav drugi tim čovječe :? , realno sva tri "pojačanja" jedino sto se Husić moze nazvati takvim a za ostalu dvojicu nisam bas nesto siguran, a do pocetka sezone ostalo je jos jedva 20.tak dana i cisto sumnjam da ce doci jos neko jer naprosto pripreme su u toku, valja uigrati ekipu pripremit je itd.
Nije drugi tim ali je kombinovan sa prvotimcima i igracima iz druge postave!!

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 15 feb 2012, 15:28

Eto Matko ga dade :D
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 15 feb 2012, 15:31

matko ce biti prvi strijelac sarajeva,kod nas tamam kada je usao u formu zavrsila je polusezona.matko nije zaboravio igrati lopte samo su mu trebale jedne komplet pripreme i vjerujem da ce biti pravi.meni je licno zao sto nije ostao kod nas nadavao bi se golova al s u p a k jovic je to vec unaprijed izrezirao ko fol otjerao ga a u sarajevo ga doveo
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

hordeezla
Kontakt:

Post Postao/la hordeezla » 15 feb 2012, 15:32

2:0 comor

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 15 feb 2012, 15:33

Igral Buba ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

hordeezla
Kontakt:

Post Postao/la hordeezla » 15 feb 2012, 15:35

Sarajlijc@ je napisao/la:Igral Buba ?
Ne!

hordeezla
Kontakt:

Post Postao/la hordeezla » 15 feb 2012, 15:42

Završeno prvih 60 minuta na Koševu. Sarajevo je slavilo sa 2:0. Na teren izleze druge ekipe oba tima

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []