Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
mi u bihacu imamo HRT 2 i mozemo normalno gledati utakmicu bez zamracenja jer mi mozemo i obicnom antenom da uhvatimo HRT 2 stvarno mi je zao sto nema te ovaj normalni HRT 2 al to je nasa drzava i nase kablovske ocaj

- Nail for Real
- Kontakt:
Ko ima TVIN moze gledat' 
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
evo samo sto nije poceo jedan od najvecih derbija na svijetu, da vidimo taj inter bez ibrahimabega i milan kako mnogi kazu sa opet superpripremljenim ronaldinjom, prenos htv2 nadajmo se uz željka velu
Ma ja ba, ocekivano ih pocijepa Inter, ne znam kako su neki mislili da nesto moze ovaj Milan ovakvom Interu... pogledajte sastav Intera, dream team...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Žalosno, šta nam uradi Inter i Gatussu se ja naebem svega. :@
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Omerbavarac
- Kontakt:
Inter rasipa Milan, joooj Gattusa, treba da ga izmijeni trener, a on dobi crveni karton..... Los Milan, katastrofa, bice jos golova u drugom poluvremenu!!!!!

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
**** ti ja gatuzo svu familiju et **** ti mater debilsku. Pa ono je za Haga nije za crvenog. Leonardo mrs kuci pa prosipaj taktike **** te borielo usta nek ti hunter na klupi sjedi debilcino mrtva.

- nikad_izvini
- Kontakt:
Masakr Milana.
Inter počeo u sastavu
Cezar---Chivu(lijevo), Maicon(desno), Samuel, Lucio---Mota, Stanković-Snajder-Zaneti-----Milito-Eto
Milano je imao jednu šansu preko Ronaldihna i jednu polu-šansu preko Boriela. Što se tiče Intera, akcije kod golova prekrasne. Prvi gol filigranska akcija Eto-Milito-Mota, ispala cijela odbrana Milana, Mota zabio sa desetak metara. Drugi gol, strašna lopta Maicona prema Etu, ovaj se sjurio u šesnaest, Gatuzo je mogao samo da ga sruši. Milito zabio po sredini gola. Treća akcija, kao i prva, opet ispala cijela postavljena odbrana Milana, dodavanje Milita prema Maiconu koje je ovaj rutinski završio.
Inter bolji bez Ibrahimovića, mnogo bolji. Igra tečnija, više ne zavise samo o Zlaji i njegovom potezu. Snajder kad se uigra, biće mnogo z.ajebaniji nego što su sada a strašni su, realno. Napad Milito i Eto je uffff
Najbolji igrač Milana, golman Storari
Željo je moj klub, nakon toga, jedna velika praznina pa onda Inter predvođen Murinjom. Ovako kako igraju, biće vrlo, vrlo, vrlo z.ajebana ekipa
Inter počeo u sastavu
Cezar---Chivu(lijevo), Maicon(desno), Samuel, Lucio---Mota, Stanković-Snajder-Zaneti-----Milito-Eto
Milano je imao jednu šansu preko Ronaldihna i jednu polu-šansu preko Boriela. Što se tiče Intera, akcije kod golova prekrasne. Prvi gol filigranska akcija Eto-Milito-Mota, ispala cijela odbrana Milana, Mota zabio sa desetak metara. Drugi gol, strašna lopta Maicona prema Etu, ovaj se sjurio u šesnaest, Gatuzo je mogao samo da ga sruši. Milito zabio po sredini gola. Treća akcija, kao i prva, opet ispala cijela postavljena odbrana Milana, dodavanje Milita prema Maiconu koje je ovaj rutinski završio.
Inter bolji bez Ibrahimovića, mnogo bolji. Igra tečnija, više ne zavise samo o Zlaji i njegovom potezu. Snajder kad se uigra, biće mnogo z.ajebaniji nego što su sada a strašni su, realno. Napad Milito i Eto je uffff
Najbolji igrač Milana, golman Storari
Željo je moj klub, nakon toga, jedna velika praznina pa onda Inter predvođen Murinjom. Ovako kako igraju, biće vrlo, vrlo, vrlo z.ajebana ekipa
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
- Omerbavarac
- Kontakt:
Stvarno glup potez ostaviti Klasa na klupi, pa to je za svaku osudu. A takodje Seedorf da ne igra od pocetka, koliko god bio umoran, morao je da igra!!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ma fuj od trenera koji ga je **** i dovodio da mu sjedi na klupi nek njemu igra borrielo ne bi vrbanjusi go dao mamu mu cigansku i onom berluskoniju da mi ga je dje srest da ga roknem mater ****..omerbavarac je napisao/la:Stvarno glup potez ostaviti Klasa na klupi, pa to je za svaku osudu. A takodje Seedorf da ne igra od pocetka, koliko god bio umoran, morao je da igra!!!!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
šta je ovo ljudi??? očekivao sam više od milana a oni gube 3:0, igra se 50 minuta
ali pošto vidim po komentarima da klas i sedorf ne igraju od početka utakmice onda se može zaključiti da inter zasluženo vodi
ali pošto vidim po komentarima da klas i sedorf ne igraju od početka utakmice onda se može zaključiti da inter zasluženo vodi
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Hajmo interovci jos 2 gola za petardu,he,he.
kad bude 5 komada 5 komada to je nasa .......
SLOGAN MILANOVIH NAVIJACA:
ODE KAKA U REAL ODE I MILAN AL U SERIJU B!
- samovasposmatram
- Kontakt:
al ga berlusconi sipu auuuuu neka neka kad su ko cigani kad su u pitanju transferi sta im je falilo dat oko 30-tak za Dzeku oko 20-tak za robbena itd itd nebi ga primali ko sto ga sad primaju ahhahahaha primaju ga ko derpe sa zada hahaahahah forza inter ale ale ale
WHUFC
preporucujem apaurinsamovasposmatram je napisao/la:al ga berlusconi sipu auuuuu neka neka kad su ko cigani kad su u pitanju transferi sta im je falilo dat oko 30-tak za Dzeku oko 20-tak za robbena itd itd nebi ga primali ko sto ga sad primaju ahhahahaha primaju ga ko derpe sa zada hahaahahah forza inter ale ale ale
- samovasposmatram
- Kontakt:
eto te ko SABAHUDIN SAŠA Vugdalić!!!!!!!!!!!!!!!!A_d_0 je napisao/la:SLOGAN MILANOVIH NAVIJACA:
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
Budimo realni, Milan loš do bola, nisu nikoga dobroga doveli, kakav Huntelaar, nema mu ko namjestiti. Trebaju dovesti još dva dobra igrača na to na nešto liči, ovako se brukaju.
- nikad_izvini
- Kontakt:
Kakve veze imaju Džeko i Roben sa primanjem golovasamovasposmatram je napisao/la:al ga berlusconi sipu auuuuu neka neka kad su ko cigani kad su u pitanju transferi sta im je falilo dat oko 30-tak za Dzeku oko 20-tak za robbena itd itd nebi ga primali ko sto ga sad primaju ahhahahaha primaju ga ko derpe sa zada hahaahahah forza inter ale ale ale
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.