Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

rogeRF
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la rogeRF » 15 feb 2012, 21:40

Ja kad u ekipi vidim debilski trojac Arteta-Ramsey-Rosicky, ne mogu u glavi da zamislim nacin na koji bi mi mogli postici gol. Jednostavno, ne mogu! Kad se tome doda jos i debil Wallcot... :?

"Komentator" (Zoran SUKO) cijelo vrijeme valja nekakve glupost... vrhunac je bio kad kaze da ce Djouru unaprijediti igru Arsenala, i da je Koschielny izveden ne zbog povrede (jer nije ni vidio da jedva hoda), vec sto je pravio neke greske... Evo glava ako je odgledao vise od dvije utakmice u posljdnjih pola godine. PU! :?
Izdržati, to je temelj vrline!

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 15 feb 2012, 21:40

Katastrofa igra :?
Arsenal jednostavno bespomocana,a igra jednaka nekom amaterkom klubu.Wenger mora uveti ox i ako treba henrya.Izveti walcotta i remsaya koji se nisu vidjeli na terenu.
Visca el Barça ! Mes que un club !

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 15 feb 2012, 21:41

znaci doso sam sam da jbem wengeru mater,protiv ovakvog usranog milana mi se branimo,po krilima ne da ima prostora nego je tu autoput zbog milanove formacije u sredini terena,rozicki ne igra krilo,rozicki ne zna ustvari sta igra,sve je igro sam krilo nije,volkot isto nehljeb,meni se vise ne gleda utakmica ako ne ubaci oxa od pocetka drugog dijela,osto sam bez teksta,nisu me uspjeli naljutit ovako ima i vise vremena,jbo ti wengeru sam sebi mater
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 15 feb 2012, 21:41

armin arsenalovac je napisao/la:Ja i ne mogu zamjerit momcima na losoj igri,nije da se vadim,al ljudi mi igramo na pasnjaku,nasi kao da nemaju kopacke svako 10 sec jedan se oklizne,znaci smijesno !
'ajd majket' ne izmišljaj...koliko je loš Arsenalu, toliko je i Milanu...ako se uopšte može reći da je loš, al' et...

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 15 feb 2012, 21:42

Zabrinjavajuce los i indisponiran Arsenal, priznajem da vas odavno gore nisam gledao. :? Vezni red kao da ne postoji, jednostavno svaku loptu na sredini dobije Milan, Batman odsjecen dakle u napadu, Walcott od kojeg ocekujes prodore kao da i ne igra, odmah ga napolje i OX-a ubaciti. Mozda on moze nesto! Ipak mislim da i Milan nije toliko dobar koliko je Arsenal los veceras, steta!

Arteta takodjer strasno los, nijednu loptu nije dao da valja, Ramsey se borio ali se vidi da nije dorastao jednoj ovakvoj utakmici. Odbrana dosta propusta, mogli ste komotno 3:0 gubiti da je Boateng bio malo prisebniji.

Zaista nebih da vam solim ranu nakon poluvremena tako da cu se ovdje zaustaviti da me neko ne shvati provokatorski tumaceci pogresno realne rijeci. Tesko sa ovakvom igrom zaista da do gola mozete. :?
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 15 feb 2012, 21:43

armin arsenalovac je napisao/la:Ja i ne mogu zamjerit momcima na losoj igri,nije da se vadim,al ljudi mi igramo na pasnjaku,nasi kao da nemaju kopacke svako 10 sec jedan se oklizne,znaci smijesno !
Isti je teren i nama i Milanu.

Wenger je tragikomičan večeras, bolju postavku igre bi ja napravio.

Sad trebamo igrat ovako: Trebamo igrati sad 4-5-1
U sredini: Song, Arteta, Rosa, Ox,RvP pa Thierry. To je ustvari 4-4-2 sa malo povučenim Robinom. Ako ovako ne krene odmah još će gore bit po nas.

nanek

Post Postao/la nanek » 15 feb 2012, 21:43

Nije mi jasan ovaj arsenal nikako ovaj Milan je fkt losha ekipa,ali veceraas Arsenal jos losija! I sta vise forsiraju v.persija kad mu neda silva da se okrene prema golu faulira ga vazda na 40 metara od gola! Sta predstavlja ramsey,onaj rosicky pa walcot aaaaaaa bgm sve u svemu duel dvije prosjecne ekipe ali ocekivao sam vise od Arsenala drazi su mi od ovih sugavaca!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 15 feb 2012, 21:45

nanek je napisao/la:Nije mi jasan ovaj arsenal nikako ovaj Milan je fkt losha ekipa,ali veceraas Arsenal jos losija! I sta vise forsiraju v.persija kad mu neda silva da se okrene prema golu faulira ga vazda na 40 metara od gola! Sta predstavlja ramsey,onaj rosicky pa walcot aaaaaaa bgm sve u svemu duel dvije prosjecne ekipe ali ocekivao sam vise od Arsenala drazi su mi od ovih sugavaca!

koja je za tebe dobra ekipa ako su ti Milan i Arsenal losi?

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 15 feb 2012, 21:45

Bosco je napisao/la:
Isti je teren i nama i Milanu.

Wenger je tragikomičan večeras, bolju postavku igre bi ja napravio.

Sad trebamo igrat ovako: Trebamo igrati sad 4-5-1
U sredini: Song, Arteta, Rosa, Ox,RvP pa Thierry. To je ustvari 4-4-2 sa malo povučenim Robinom. Ako ovako ne krene odmah još će gore bit po nas.
Ma jest isti,al ja sam samo vidio nase igrace kako se klizu,ne kontam u cemo je "stos"

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 15 feb 2012, 21:46

Slabo mora se reci,pojeli su vas u sredi.Da je sada nekako vama dati gol uhh 2-1 odlican rez pa se kuci cupat.Definitnivno mora se ici agresivnije jer imate vise uspjesnih dodavanja a znatno manji broj sansi.
"You'll Never Walk Alone"

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 15 feb 2012, 21:46

Isti je teren i vama i Milanu samo sto ste vi navikli na sminku, a to treba da fura Milan jer su oni iz grada mode i sminke...
Priznajte bolja su ekipa, bar budite posteni... Jos igraju bez 10-tak igraca a samo su se 2-ica vratila za mec protiv vas...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 15 feb 2012, 21:47

ovoga sam se najvise plasio, sami cemo sebe pobjediti
Zadnja izmjena: Desole, dana/u 15 feb 2012, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 15 feb 2012, 21:47

Jok, jok omladino. Fino se igrajte, mojne psovki i balavurdija.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

nanek

Post Postao/la nanek » 15 feb 2012, 21:48

calcio je napisao/la:
nanek je napisao/la:Nije mi jasan ovaj arsenal nikako ovaj Milan je fkt losha ekipa,ali veceraas Arsenal jos losija! I sta vise forsiraju v.persija kad mu neda silva da se okrene prema golu faulira ga vazda na 40 metara od gola! Sta predstavlja ramsey,onaj rosicky pa walcot aaaaaaa bgm sve u svemu duel dvije prosjecne ekipe ali ocekivao sam vise od Arsenala drazi su mi od ovih sugavaca!

Pa sine dragi Real,Barca,Bayern pa i Chelsea ce se poigrat sa ove dvije ekipe! Ne budali majke ti :) Nego pogledaj samo tekmu :)

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 15 feb 2012, 21:48

na 0:25 ofsajd [youtube][/youtube]

arogantni jadan si ti,visis na ovoj temi,nesta govoris,na temi svog kluba nista ne pises,ipak Parma je klasa pa otkida juvetu bodove
Rođen s tobom da budem

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 15 feb 2012, 21:50

Jao,što se ložite na prvokacije Mandrltalog :lol: Pa taj je na forumu samo s jednim ciljem,da provocira druge ma da mu je ova igra Arsenala dala potpuno pravo za to,realno,odigrali smo poluvrijeme na amaterskom nivou,branimo se s pet igrača a napadamo s tri :lol:

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 15 feb 2012, 21:50

samaranje arsenala :popcorn:

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 15 feb 2012, 21:50

Vece dominacije nad nama od Barce i Swansea( :mrgreen: ) nije bilo...Vermaelen tragikomican,Gibbs isto tako,Koscielny slab totalno...Kad shvatis da nam je odbrana nikakva(timski)sta ocekivat,kad su svi katastrofalni na individualnom planu?
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 15 feb 2012, 21:51

Nij ofsajd. I da jest to ne mijenja činjenicu da se Milan večeras poigrava sa nama..

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 15 feb 2012, 21:51

nanek je napisao/la:
calcio je napisao/la:

Pa sine dragi Real,Barca,Bayern pa i Chelsea ce se poigrat sa ove dvije ekipe! Ne budali majke ti :) Nego pogledaj samo tekmu :)
hahah i Chelsea ubacio u tu grupu.
pa stvarno mi sad nista nije jasno...
donekle se mogu sloziti za Real i Barcu da su mozda za nijansu bolji od ostalih mada se nikad ne zna. Milan je nedavno pobjedio u barceloni. ALi Chelsea... HAHAHAHA

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.