nije valjda da ima 20 000kmsfpborac je napisao/la:Najvecu platu ima jedan nas igrac. Recimo da je duplo veca od plate Predsjednika Republike Srpske.

Moderator/ica: vlakanje
nije valjda da ima 20 000kmsfpborac je napisao/la:Najvecu platu ima jedan nas igrac. Recimo da je duplo veca od plate Predsjednika Republike Srpske.
Mozes li pojasniti posto je nepoznanica za sve nas, a mislim da je i potpisao.....Vidim i Krajinovic otisao na pripreme u Medjugorje da se proba nametnuti.Ne znam cemu takav potez uprave Borca ali eto.
kako čovjek na forumu može svašta naučiti čuj BOGATA POZICIJAsasagmp je napisao/la:Sasa Krajinovic je trenirao sa mnom u mladjim kategorijama Partizana.Oduvek je vazio za maminog i tatinog sina-mekusac klasican koji se gura jer je iz bogate pozicije.Dugo ga nisam video,ali sam citao da je muvao po Cuki....cim tu nije prosao sta dalje ima da pricamo?Ne ocekujte previse od njega.Devil sve objasnio u vezi njega.Milan Sreco je za njega Mesi licno
Otisao za neki Iranski tim da potpise, mislim stvarno je zalosno da igraci iz nase lige idu "Bogu iza nogu" u tamo neke klubove.racBo je napisao/la:Sta je ovo?
Otisao izgleda Avduka...?
ode on u TeheranElegant je napisao/la:Otisao za neki Iranski tim da potpise, mislim stvarno je zalosno da igraci iz nase lige idu "Bogu iza nogu" u tamo neke klubove.racBo je napisao/la:Sta je ovo?
to je i meni čudnoElegant je napisao/la:Otisao za neki Iranski tim da potpise, mislim stvarno je zalosno da igraci iz nase lige idu "Bogu iza nogu" u tamo neke klubove.racBo je napisao/la:Sta je ovo?
bagrcavi je napisao/la:ode on u TeheranElegant je napisao/la:Otisao za neki Iranski tim da potpise, mislim stvarno je zalosno da igraci iz nase lige idu "Bogu iza nogu" u tamo neke klubove.racBo je napisao/la:Sta je ovo?
Otisao izgleda Avduka...?![]()
![]()
![]()
![]()
Iran je obecana zemlja za vecinu fudbalera iz BIH i Srbije.Da samo znas koliko ti ljudi placaju to je strasno.Plivadon je napisao/la:to je i meni čudnoElegant je napisao/la:Otisao za neki Iranski tim da potpise, mislim stvarno je zalosno da igraci iz nase lige idu "Bogu iza nogu" u tamo neke klubove.racBo je napisao/la:Sta je ovo?
Otisao izgleda Avduka...?koji ce k. tamo, a ovi gužvaju s izraelom :S btw bez politike i svega toga al opet glup potez, zar nije ljepše ovdje?
Pa dobro to tebi tako izgleda iz perspektive obicnog coveka,ali iz perspektive onih koji su igrali to je totalno druga stvar.I ja sam imao neko oprecno misljenje po pitanju Irana,ali sam kroz razgovor sa dva igra koja su igrala u Iranu stekao totalno razlicito misljenje o tome,a citam i kroz novine raznih informacija o fudbalu tamo,onaj bivsi igrac Borca zaboravih ko je davao bas jedan opsiran intervju za novine,pa Kokot iz Slavije,svi su sjajnih reci za taj Iran,i da se mogu obezbediti za normalan zivot na nasem prostoru za sigurno neke 2 godine igranja tamo.Plivadon je napisao/la:ne bi brate otiš'o kad ne bi imo za hljeba da jedem taj tamo istočni blok zaobilazim i na internetu
Na primjer?fukara87 je napisao/la:Znaci ako Avdukic ode tamo gdje vi kazete, on vise nece vidjeti Reprezentacije, jer su ga progurali i to dobroo, a mnogo boljih golmana ima u Premier ligi od Avdukica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.