Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- L' Imperator
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Milan-Arsenal 1
Boston-Detroit 1
New York-Sacramento 1
Minnesota-Charlotte 1
koef.: 4,19
Boston-Detroit 1
New York-Sacramento 1
Minnesota-Charlotte 1
koef.: 4,19
#samoRudar #zauvijek
- Citizen-X
- Kontakt:
Citizen-X je napisao/la:ne vjerujem u pobjedu juventusa. pa sad...
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
-
TuborgGreen
- Kontakt:
Ako ima na live-u kopenhagen sonder. rukomet,probajte x ak nije kvota premala..
-
TuborgGreen
- Kontakt:
dobili 4 razlike uz bozije muke,uz artland i flensburg 106 km u padjeTuborgGreen je napisao/la:Danas ne propustite Bayern-Ulm (+2,5) h1 1.85..Bayern ce sigurno trazit osvetu nakon poraza od ulma na gostovanju kad su primili tricu sa 8 metara u zadnjoj sekundi i izgubili..Bayern je sila na svom terenu,mlada ekipa ulma nebi trebala imati sanse protiv bavaraca a jos im i ponajbolji igrac Dane Watts nece igrat veceras zbog ozljede..Sretno ko isprati.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Bravo Citizen,bravooo 
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
A bjezi sejtane, umro sam pet puta u toku utakmice, i sto puta sam se prokleo sto sam pogledao na forum prije nego odigramTuborgGreen je napisao/la:dobili 4 razlike uz bozije muke,uz artland i flensburg 106 km u padjeTuborgGreen je napisao/la:Danas ne propustite Bayern-Ulm (+2,5) h1 1.85..Bayern ce sigurno trazit osvetu nakon poraza od ulma na gostovanju kad su primili tricu sa 8 metara u zadnjoj sekundi i izgubili..Bayern je sila na svom terenu,mlada ekipa ulma nebi trebala imati sanse protiv bavaraca a jos im i ponajbolji igrac Dane Watts nece igrat veceras zbog ozljede..Sretno ko isprati.![]()
Support Velez, It's logical! ★
-
TuborgGreen
- Kontakt:
Ooj suti,prije ovoga sam propatio sa artlandom,dobili 2 razlike a giessen 2 put fula zicer 5 sec pred krajMont0 je napisao/la:A bjezi sejtane, umro sam pet puta u toku utakmice, i sto puta sam se prokleo sto sam pogledao na forum prije nego odigramTuborgGreen je napisao/la:dobili 4 razlike uz bozije muke,uz artland i flensburg 106 km u padjeTuborgGreen je napisao/la:Danas ne propustite Bayern-Ulm (+2,5) h1 1.85..Bayern ce sigurno trazit osvetu nakon poraza od ulma na gostovanju kad su primili tricu sa 8 metara u zadnjoj sekundi i izgubili..Bayern je sila na svom terenu,mlada ekipa ulma nebi trebala imati sanse protiv bavaraca a jos im i ponajbolji igrac Dane Watts nece igrat veceras zbog ozljede..Sretno ko isprati.![]()
Na kraju ispade dobro. Svaka cast.
- Citizen-X
- Kontakt:
Emir ZENICA je napisao/la:Bravo Citizen,bravooo
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
-
BranaVidara
- Kontakt:
dajte ljudi neke parove za vcrs,po mogucnosti zicere
treba mi kvote 6,tj 3 para il hendikep,il kosarkasi i zbroj poena..pa ako iko ima sta sigurno pomagajte,hica je 
-
BranaVidara
- Kontakt:
citam po fb granger se sinoc povrijedio,jel zna neko nesto o tome?
Neche igrati 99%BranaVidara je napisao/la:citam po fb granger se sinoc povrijedio,jel zna neko nesto o tome?
Ako hoces neko moje misljenje, ja igram samo nba i euroligu.
Ja cu vcrs trpat na Milwaukee, Dallas 1x, Tony parker 18,5 ispod .
San Antonio je los u gostima, ali su sinoch dobili i igraju b2b protiv loseg Toronta koji je sinoch izgubio i bit che jak psiholoski udarac za njih, tako mislim da ce San Antonio iskoristit to i dobit ih vcrs. Jako siroka klupa San Antonia, na drugoj strani pad motivacije kod Toronta i naravno bez njihovog lidera i najboljeg strijelca Bargnanija.
I da, Golden State bih trebao dobit kuci Portlanda. Aldridge ne igra vcrs a on je mislim bar nekih 35-40% tima.
San Antonio je los u gostima, ali su sinoch dobili i igraju b2b protiv loseg Toronta koji je sinoch izgubio i bit che jak psiholoski udarac za njih, tako mislim da ce San Antonio iskoristit to i dobit ih vcrs. Jako siroka klupa San Antonia, na drugoj strani pad motivacije kod Toronta i naravno bez njihovog lidera i najboljeg strijelca Bargnanija.
I da, Golden State bih trebao dobit kuci Portlanda. Aldridge ne igra vcrs a on je mislim bar nekih 35-40% tima.
Henry je napisao/la:
Juventus x2![]()
Dallas-1
Zenit-1![]()
Milan Arsenal vise od 9 kornera![]()
Orlando vise od 90 poena
D Wiliams under
Piacanza-1![]()
Hajde jos ova 3 ebemu misa,da se i ja oparim.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
dobro ti ovo i po meni ja bi samo jos dodao na minnesotu hendikep 10,5 protiv charlottesLucajni je napisao/la:Ako hoces neko moje misljenje, ja igram samo nba i euroligu.
majku im njihovudeno_TM87 je napisao/la: TOP/Dijon - PSG 2 1.90
TOP/Del Potro - Llodra 1 1.25
Zenit - Benfica X2 1.45![]()
Milan - Arsenal 1 2.15
Bourg - Marseille 2 1.20
Atalanta - Genoa KP 1 1.45
The Strongest - Santos/gol 1.25
Željezničar - Olimpija 1X 1.30
Kvota 20.90
Uplata 1.20
Dobitak 25.10
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
-
BranaVidara
- Kontakt:
a ja bas mislio igrat hendi 1 na toronto,jaki su kuci..kad se raspuca calderon i kleiza ubise
jos oonaj crnjo de rozan..jaki su ko nato :)a istog sma misljenja za parkera,mada ebes budalu..moze ga krenut pa ubacit ce 30 poena,da bar hoce na klad stavit kad ode duplo preko kvota 1
ajdd hvakla ti u svakom slucjau jos malo cu razmislit,imam 5e treba mi para pa moram to vcrs da umnozim..ni sam neznam kako 
- paolomontero
- Kontakt:
pratim nba,i to intenzivno,pa probajte ovo veceras,mozda i prodje:
Orlando 1
Boston 1
New Jersey 1
Indiani granger ne igra,ali clevelandu ne igra irving...Toronto strasno dobro igra,preskocite ga protiv san antonia
Orlando 1
Boston 1
New Jersey 1
Indiani granger ne igra,ali clevelandu ne igra irving...Toronto strasno dobro igra,preskocite ga protiv san antonia
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
- suicidesquad
- Kontakt:
Granger je game-time decision, ali prema zadnjim informacijama ne bi trebao igrati večeras. Kyrie Irving će igrati: Kyrie Irving (concussion) has been cleared to return and will start for the Cavs on Wednesday.paolomontero je napisao/la:pratim nba,i to intenzivno,pa probajte ovo veceras,mozda i prodje:
Orlando 1
Boston 1
New Jersey 1
We hinted that Irving should be cleared to play on Wednesday, and now official word has come that he will do exactly that. Ramon Sessions will go back to his reserve role which will greatly limit his fantasy outlook. Irving is averaging 18.0 points, 5.1 assists and 1.1 treys in 30 minutes per game.
Ovaj Bayern sam i ja igrao. A sjecam se kad su igrali prvi put, isto je bila ovako sok zavrsnica, i gledao sam tekmu jer sam cekao za neku sicu kecaTuborgGreen je napisao/la: Ooj suti,prije ovoga sam propatio sa artlandom,dobili 2 razlike a giessen 2 put fula zicer 5 sec pred kraj..Ako nisi bayern pratio da ti kazem da se zahvalis Isaiah Swann-u koji je za ulm masio 2 slobodna 4 sec pred kraj
Support Velez, It's logical! ★
Znali neko kakve su sanse Paragvaja u prijateljskoj protiv Cilea,kakav je sastav i to,mogu li ikako do 1x
,treba to doci za finih novaca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.