Chiellini igra na pozicji na kojoj treba 80% mozga i 20% snage, na njemu se vidi da je izrazito glup igrac i sve sto radi radi na snagu, a koliko je dobar pokazuje dosadasnje stanje Juventusa ( vrijeme od vracanja u Seria A, pa uzmite i repku Italije od kad su se povukli Nesta i Canavaro)Arogantni je napisao/la:Druze nadji jos nekog ko ce zaustaviti Ibru, a vas se Silva pati sa JUVETOVIM napadom koji je ocajan...meskalin je napisao/la:LOLharebianconero je napisao/la:Buffon 6 (nije imao posla)
Chiellini 7 (najbolji defanzivac Serie A a možda i top 3 svijeta, šteta za stativu)
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ti se našao praviti pametan i govoriti ko je glup, a Chiellini u posljednjih 5 godina svake godine izabran za najboljeg italijanskog štopera kako od navijača tako i od stručnjaka.
Ako je Chiellini glup onda je Ibrahimović najgluplji jer tom glupom Chielliniju ne može ništa.
Ako je Chiellini glup onda je Ibrahimović najgluplji jer tom glupom Chielliniju ne može ništa.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Igraju istu poziciju, samo sto je Kjelini jedno vrijeme bio prinudjenmeskalin je napisao/la:Chiellini igra na pozicji na kojoj treba 80% mozga i 20% snage, na njemu se vidi da je izrazito glup igrac i sve sto radi radi na snagu, a koliko je dobar pokazuje dosadasnje stanje Juventusa ( vrijeme od vracanja u Seria A, pa uzmite i repku Italije od kad su se povukli Nesta i Canavaro)Arogantni je napisao/la:harebianconero je napisao/la:Buffon 6 (nije imao posla)
Chiellini 7 (najbolji defanzivac Serie A a možda i top 3 svijeta, šteta za stativu)
Druze nadji jos nekog ko ce zaustaviti Ibru, a vas se Silva pati sa JUVETOVIM napadom koji je ocajan...
Nemoj misliti da kazem da je Silva los igrac.... Definitivno 2. stoper svijeta...
A sto se tice JUVETA vidio bi Silvu sa Molinarom, Grigerom i Legrotaljetom, a u reprezentaciji na SP2010 nije imao s kim igrati... ZAto sad kad se vratio Barzalji u reprezentaciju, a Criscito i Maggio poceli gurati ima s kim igrati, a to se moglo vidjeti i u kvalifikacijama jer je Italija primila skroz malo golova....
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
K'o da je tenis, pa da sam igra. Dovoljno si sve rekao, nije Chielini igrac koji moze da napravi nesto da se pobjedi, ali je igrac koji sprijeci poraz, sto mu uostalom i jeste posao. Ibru ustopa, ne vidi se na terenu. A objektivno Ibrahimovic je najbolji klasicni napadac na svijetu.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
- harebianconero
- Kontakt:
Ne znam šta napadate Vučinića, pa on jedini i zna nešto sa loptom jbt.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
Subjektivno svi govorite, ali to je vase pravo, jer je vas tim, vas forum ... al brate ruku na srce 
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Al' brate ruku na srce Ibrahimović je nula od napadača kad igra protiv Chiellinija. Doslovno je smiješan.
Ž '21!
@Bianconeri1988 Nemoguce je to dokazati nekome ko ne navija za tim, nego za pojedince...nekome ko ne gleda nogomet onim ocima kojim ga gledamo mi...nego samo gleda svoj tim...nemoguce je to dokazati osobi koja nije realista nego slijepac pred stvarnoscu...
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Bianconeri1988 je napisao/la:Al' brate ruku na srce Ibrahimović je nula od napadača kad igra protiv Chiellinija. Doslovno je smiješan.
gle to ti je isto da ja kazem da je Ibrahimovic najbolji napadac danasnjice, a svi znamo da nije tako... jbg ali ipak to je vase misljenje respect
hhahahha pa ko je bolji od njega?meskalin je napisao/la:Bianconeri1988 je napisao/la:Al' brate ruku na srce Ibrahimović je nula od napadača kad igra protiv Chiellinija. Doslovno je smiješan.
gle to ti je isto da ja kazem da je Ibrahimovic najbolji napadac danasnjice, a svi znamo da nije tako... jbg ali ipak to je vase misljenje respectderbi odlucuje ko osvaja scudeto
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
Po meni Ibrahimovic je uz dva-tri igraca najbolji igrac danasnjice...Nema boljeg od njega, samo nekoliko njih koji su tu negdje sa njim...
Derbi ne odlucuje pobjednika...ima jos mnogo da se igra
Derbi ne odlucuje pobjednika...ima jos mnogo da se igra
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Prvenstvo je već odlučeno, a odlučile su ga sudije!meskalin je napisao/la:Bianconeri1988 je napisao/la:Al' brate ruku na srce Ibrahimović je nula od napadača kad igra protiv Chiellinija. Doslovno je smiješan.
gle to ti je isto da ja kazem da je Ibrahimovic najbolji napadac danasnjice, a svi znamo da nije tako... jbg ali ipak to je vase misljenje respectderbi odlucuje ko osvaja scudeto
Za Milan se u najmanju ruku sviraju diskutabilni penali, dok se za Juve ne sviraju penali kao kuća.
Mi ćemo vas mlatnuti u derbiju kao oba puta ove sezone i doći će neka levatska ekipa protiv koje nam sudija neće svirati par čistih penala kao što to nije uradio u posljednja dva kola, a Milanu čim zaškripi zabit će ga Zlatan iz penala.
Ž '21!
Ma daj i da je vecerasnji penal sviran u Seria A vi bi isto reagirali nije bio penal i slicno.... ali znas sto meni nije apsolutno nikako jasno ali bas NIKAKO kako se neko moze zaliti na ne sviranje penala i slicno kad vam je bivsi clan osudjen na zatovor, klub protjeran u Seriu B, 2 lige ukradene itd itd.... biti manji od makovog zrna i kad je ono sto se dogodi nije istina ice na stetu Juventusa, a to mogu zahvaliti upravi koja je okaljala ime kluba.... i to jos kad vidim neki ga nose kao profile pic na forumu.... po meni pateticno... i nemoj te se pravdati ovo ono nije bilo tako nisu osudjeni itd itd... i jos hvaljenje s 29 osvojenih ligi pa mislim stvarno ..... Silva, Vidic, Ferdinand, Terry, Puyol, Carvahlo itd itd koji su bolji od ĆelareBianconeri1988 je napisao/la:Prvenstvo je već odlučeno, a odlučile su ga sudije!meskalin je napisao/la:Bianconeri1988 je napisao/la:Al' brate ruku na srce Ibrahimović je nula od napadača kad igra protiv Chiellinija. Doslovno je smiješan.
![]()
Za Milan se u najmanju ruku sviraju diskutabilni penali, dok se za Juve ne sviraju penali kao kuća.
Mi ćemo vas mlatnuti u derbiju kao oba puta ove sezone i doći će neka levatska ekipa protiv koje nam sudija neće svirati par čistih penala kao što to nije uradio u posljednja dva kola, a Milanu čim zaškripi zabit će ga Zlatan iz penala.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma ne moze nam penal biti izgovor za vec prelose partije protiv malih ekipa...pa neko rece ovo je vec deseti remi, pa bolje i 3 poraza da smo imali a jos 2 pobjede nabrali negdje, to bi bilo 3 boda vise nego sad..
ovih 3-5-2 je bezopasno protiv malih ekipa, kod 3-5-2 najjace oruzje je brza transformacija i stvaranje viska igraca, ali kad se protivnik u svakom momentu brani sa 4-5 igraca nema teorijeske sanse da ti stvoris taj visak, jos pogotov mi koji nemamo ni brzog kreativnog igraca prema naprijed a ni rasnog strijelca...sve se bojim da cemo ispasti iz ove trke za skudeto. Ako nista ove tekme pokazuju da Konte nije upravu kada kaze da se ne mora dovoditi skup igrac, bgm kesa se mora odrijesiti za ove deficitarne pozicije ( Hazard/Gece i jedan klasan napadac bi preporodili ovu ekipu). Dakle protiv malih ekipa vani treba igrati 4-3-3, a kuci mozda cak i 4-2-4 jer kostace nas ovi remiji.
ovih 3-5-2 je bezopasno protiv malih ekipa, kod 3-5-2 najjace oruzje je brza transformacija i stvaranje viska igraca, ali kad se protivnik u svakom momentu brani sa 4-5 igraca nema teorijeske sanse da ti stvoris taj visak, jos pogotov mi koji nemamo ni brzog kreativnog igraca prema naprijed a ni rasnog strijelca...sve se bojim da cemo ispasti iz ove trke za skudeto. Ako nista ove tekme pokazuju da Konte nije upravu kada kaze da se ne mora dovoditi skup igrac, bgm kesa se mora odrijesiti za ove deficitarne pozicije ( Hazard/Gece i jedan klasan napadac bi preporodili ovu ekipu). Dakle protiv malih ekipa vani treba igrati 4-3-3, a kuci mozda cak i 4-2-4 jer kostace nas ovi remiji.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ja kažem
1.Messi 2.Ronaldo 3.Ibrahimović
Štoperi
1.T.Silva 2.Chiellini 3. Pique
Ovim remijem je Juventus ostavio Milan u utrci za Seriju A, a nakon večerašnje predstave Milana a i Juventusa siguran sam da još možemo do titule
1.Messi 2.Ronaldo 3.Ibrahimović
Štoperi
1.T.Silva 2.Chiellini 3. Pique
Ovim remijem je Juventus ostavio Milan u utrci za Seriju A, a nakon večerašnje predstave Milana a i Juventusa siguran sam da još možemo do titule
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
@ultrasstyle_tz
U potpunosti se slazemo...de sad fino kazi kako da postam sliku iz my pictures ovdje na forum...pocetnik sam
U potpunosti se slazemo...de sad fino kazi kako da postam sliku iz my pictures ovdje na forum...pocetnik sam
- paolomontero
- Kontakt:
realno milan ima bolju i kvalitetniju ekipu nego mi,ali to nije uvijek presudni faktor. Ne moze se porediti Zlatan, Pato, Robinho sa vucinicem,koji je cisti promasaj,on je doveden da daje golove,a ne da odigra dvije kvalitetne lopte,i da ga mi zbog toga hvalimo,on jednostavno nije igrac za velike stvari,kao ni giach,ni esti,ni matri.to je **** cinjenica,jer da nije dobili bi bolognu,parmu,sienu,pa je li tesko toliko proci zaccarda i santacroce-a. Vezni red nam je po jacini negdje tu sa milanom,prva ekipa,sa cinjenicom da oni imaju mnogo vecu sirinu. Kod stopera smo tu negdje,Licht je ipak bolji desni bek.Imamo boljeg golmana,ali realno milan ima siri izbog igraca.
Moram conte poceti racunati na krasica i eliu,jer nam jednostavno trebaju,treba neko da moze ubrzati igru,promijeniti ritam,individualno nesto uraditi.
I vadimo se na penale,na sudije,objektivno giovincu je trebao vise biti penal sviran nego pirlu.i dosta sa tim.sto nisu zabili tri gola,pa ne bi penal bio kriv. I par Nesta-Thiago Silva je klasa za nase,treba biti realan,igramo prelose,prelose,svaku utakmicu se patimo,zadnja kvalitetna je bila u kupu protiv milana a u ligi se i ne sjecam vise
Moram conte poceti racunati na krasica i eliu,jer nam jednostavno trebaju,treba neko da moze ubrzati igru,promijeniti ritam,individualno nesto uraditi.
I vadimo se na penale,na sudije,objektivno giovincu je trebao vise biti penal sviran nego pirlu.i dosta sa tim.sto nisu zabili tri gola,pa ne bi penal bio kriv. I par Nesta-Thiago Silva je klasa za nase,treba biti realan,igramo prelose,prelose,svaku utakmicu se patimo,zadnja kvalitetna je bila u kupu protiv milana a u ligi se i ne sjecam vise
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
Ti seguiremo anche noi
Ma Juve je veliki tim, ja iskreno jedva cekma da se vrati u LP i da gledam derbije Juve - Real , a ne Zenit -Benfica, ali ono sto se desilo ne moze se zaboraviti, a to je kriv onaj gmaz civkati i uprava
- paolomontero
- Kontakt:
i uvijek nam je neko kriv,sto nije kriv vidal sto ne zna dodati loptu,ili matri koji uopste nije zainteresovan za igru. Ovakva igra vucinica,koji igra preko kurca,bi kod trenera sa vecim autoritetom davno bila sakcionisana,sjetite se Maura Camoranesija i Capella kada je Mauro poceo se vucarati po terenu
A bojim se da bi nas ta mala Benfica razbila trenutno,jer su aimar,gaitan,cardozo genijalci za nase napadace
A bojim se da bi nas ta mala Benfica razbila trenutno,jer su aimar,gaitan,cardozo genijalci za nase napadace
Ti seguiremo anche noi
Ti seguiremo anche noi
- paolomontero
- Kontakt:
recite mi kako mislite da budemo prvaci,kada nas prvi napadac,nasa udarna igla,nas jedini napadac da mizernih 9 golova u 22 utakmice,u kojima je igrao....kakoooooooooooooooo?
mi smo morali zabiti gol iz igre,i nije opravdanje to sto nam nije svirao penal,ali nije uredu da bude prisutan strah kod sudija da nesto sviraju za nas
i cini mi se da protiv ovih malih ekipa igramo da ne izgubimo,a ne igramo na pobjedu.
nismo iskoristile kikseve milana,ali mislim da ce biti kasno kada konte uvidi da quagliarella mnogo vise uradi na terenu nego mirko vucinic,bice kasno kada se sjeti da elia i krasic postoje,i onda ce opet sudije biti krive
I GIOVINCO JE SVJETSKA KLASA
mi smo morali zabiti gol iz igre,i nije opravdanje to sto nam nije svirao penal,ali nije uredu da bude prisutan strah kod sudija da nesto sviraju za nas
i cini mi se da protiv ovih malih ekipa igramo da ne izgubimo,a ne igramo na pobjedu.
nismo iskoristile kikseve milana,ali mislim da ce biti kasno kada konte uvidi da quagliarella mnogo vise uradi na terenu nego mirko vucinic,bice kasno kada se sjeti da elia i krasic postoje,i onda ce opet sudije biti krive
I GIOVINCO JE SVJETSKA KLASA
Zadnja izmjena: paolomontero, dana/u 16 feb 2012, 00:23, ukupno mijenjano 2 puta.
Ti seguiremo anche noi
Ti seguiremo anche noi
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Hardzavi i 11 gostiju.