Mi dosada imamo 5... vrlo otvoren put ka jos 4 !!

DERNUT CEMO TU HERTU DA JE PREUZE ALEX FERGUSON !!!

PS: Dobrodosli u klub 300

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Obaramo rekord bez problema.HzBvB je napisao/la:Jel 7 pobjeda u nizu rekord Bundeslige.....
Mi dosada imamo 5... vrlo otvoren put ka jos 4 !!
![]()
![]()
FANTASTICNO
![]()
DERNUT CEMO TU HERTU DA JE PREUZE ALEX FERGUSON !!!
PS: Dobrodosli u klub 300![]()
van gall je napisao/la:Dokle god ovi zuti budu nas pobjedjivali nemamo pravo provocirati ih !!!
Jel ovo jos jedan novi crno zuti brat ? Dobro dosao druze . hajde nam se malo predstavi i reci nam od kad kako i zasto volis BvB svog omiljenog igraca BvB a i tako daljeultrasdortmund je napisao/la:evo ko nije znao, ima na ZDF-u prijenos utakmice FpVgg Greuther Fürth- Borussia Dortmund
http://www.bvb.de/?%87%ECZ%1B%E7%F4%9C%5Ej%EE%81%99
Damir_BvB je napisao/la:Jel ovo jos jedan novi crno zuti brat ? Dobro dosao druze . hajde nam se malo predstavi i reci nam od kad kako i zasto volis BvB svog omiljenog igraca BvB a i tako daljeultrasdortmund je napisao/la:evo ko nije znao, ima na ZDF-u prijenos utakmice FpVgg Greuther Fürth- Borussia Dortmund
http://www.bvb.de/?%87%ECZ%1B%E7%F4%9C%5Ej%EE%81%99![]()
Wilkommen ! Nur der BvB !
ultrasdortmund je napisao/la:Damir_BvB je napisao/la:Jel ovo jos jedan novi crno zuti brat ? Dobro dosao druze . hajde nam se malo predstavi i reci nam od kad kako i zasto volis BvB svog omiljenog igraca BvB a i tako daljeultrasdortmund je napisao/la:evo ko nije znao, ima na ZDF-u prijenos utakmice FpVgg Greuther Fürth- Borussia Dortmund
http://www.bvb.de/?%87%ECZ%1B%E7%F4%9C%5Ej%EE%81%99![]()
Wilkommen ! Nur der BvB !
Jeste, crno zuti brat. Hvala. Mislim da bi bilo dovoljno da kazem mjesto rođenja, Dortmund
Najdrazi igrac, Mario Götze, bez sumnje
Fino ...Dobro nam dosao !BVB4ever je napisao/la:Dobro jutro i lijep dan zelim svim forumasima novi sam ovdje veliki fan Borussie Dortmund sto nas ima masala.
Hvala nadam se TituliHzBvB je napisao/la:BVB4ever je napisao/la:Dobro jutro i lijep dan zelim svim forumasima novi sam ovdje veliki fan Borussie Dortmund sto nas ima masala.Fino ...Dobro nam dosao !BVB4ever je napisao/la:Fino ...Dobro nam dosao !
Svi zajedno do nove TITULE
Svi zajedno do noveTITULE
Cekaj malo , stavio sam pa mi je ovaj BvB-prijatelj.....hmm( ukraoDamir_BvB je napisao/la:Jao ljepote malo nas malo nas malo nas jeeeeeeeee![]()
@BvB4ever Dobro dosao ! Hajde nam se malo i ti predstavi . Od kad navijas za BvB ko ti je najdrazi igrac itd . Stavi neki avatar .
HzBvB Daj covjece avatar stvavi uljepsaj crno zuti svijet .
@ Ultras Dortmund ma nek si ba ne brini se nista to je vizit kartica naseg kluba. Hajde i ti stavi neki avatar .
Navijam od svoje 18 godine to znaci navijam za njih neke 3 godineDamir_BvB je napisao/la:Jao ljepote malo nas malo nas malo nas jeeeeeeeee![]()
@BvB4ever Dobro dosao ! Hajde nam se malo i ti predstavi . Od kad navijas za BvB ko ti je najdrazi igrac itd . Stavi neki avatar .
HzBvB Daj covjece avatar stvavi uljepsaj crno zuti svijet .
@ Ultras Dortmund ma nek si ba ne brini se nista to je vizit kartica naseg kluba. Hajde i ti stavi neki avatar .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.