Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la AllGunsBlazing » 16 feb 2012, 01:56

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Vece gluposti u zivotu nisam procitao nego od ovog @Samo zeljo.. Vidim svi krivite igrace, opet mi niko ne odgovara kako su ti isti igraci napravili odlicnu seriju pobjeda u najjacoj ligi??? Samo puka sreca ili??? Vi recite??? Ovo je realnost Arsenala, po @Samo zeljo pitam se sta je to onda bilo??? Nabrijanost ili nesto drugo???
@Bosco daj ba. Cuj pravi pitu od govana. Uzmimo odbranu, ima igrace Sagnu,Tva,Kosa i Santosa, i opet njegova ekipa prima golove protiv svake ekipe. Reci mi jesu li ovo losi igraci??? Jesu li prosjek??? Zasto onda njegova ekipa svaki put primi gol??? Isto tako jel Song slab igrac??? I opet odbrana najslabiji dio Arsenala, iako su svi ovi igraci pojedinacno defanzivno dobri(izuzev Santosa, ali nema veze). Zasto on nikad ne nauci iz poraza?? Zasto nije naucio iz poraza protiv Uniteda??? Da je Walcott sranje krilo, i da igra Arsenala sa Oxom i bez OXa nije ista??? Naravno da je i uprava kriva. Nije Wenger prodao Nasrija i Cesca, vec uprava, jer njima nije stalo da Arsenal ima dva dobra krila(jer je u tom trenutku i Gerv bio u klubu) vec da oni nesto zarade, jer bi Nasri otisao dzaba slijedece godine, znas da nisu bitni navijaci i trofeji vec samo novci. Ali hajmo biti realni pa priznati da je napravio ove godine kardinalne greske oko sastava, taktike, nacina igre Arsenala.
Celik!3,2,2.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 16 feb 2012, 03:21

AllGunsBlazing je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Vece gluposti u zivotu nisam procitao nego od ovog @Samo zeljo.. Vidim svi krivite igrace, opet mi niko ne odgovara kako su ti isti igraci napravili odlicnu seriju pobjeda u najjacoj ligi??? Samo puka sreca ili??? Vi recite??? Ovo je realnost Arsenala, po @Samo zeljo pitam se sta je to onda bilo??? Nabrijanost ili nesto drugo???
Ti svo vrijeme ostavljas gluposti pa te ne prozivam. S tobom sam diskutovao na pocetku sezone i rekao ti neke stvari. Neke stvari koje sam ja davno skontao a ti jos nisi..... Ja sam za SVE bio u pravu, za razliku od tebe. Ti si pricao o tituli i uigravanju..... Ovaj Arsenal nije ni blizu titule a ima srece sto je Chelsea doveo trenera kojem stvarno ne ide. Pa eto, Liga Prvaka je zato, i samo zato jos uvijek moguca.
Ne krivim ja igrace koji ne znaju, nisu svjetska klasa i to je to. Cuj ja krivim igrace? To je isto da krivim tebe sto nisi u stanju prebiti Taysona?? :D
Kako cu kriviti napad Arsenala kad ljudi objektivno ne mogu nista odbrani Milana, isto tako je bilo GLUPO za ocekivati da ce odbrana Arsenala zaustaviti napad Milana! Jednostavno manjak kvaliteta. Pa i oni igraci koji znaju pokazu manje nego inace.

Sve sto sam rekao na pocetku sezone se i desilo, za razliku od onog sto ti pricas. Nisi bio u pravu a nisi ni sada, samo sto ces to kao i sve ostalo puno kasnije shvatiti.

Neko shvati ranije a neko kasnije. Nismo svi isti. ;)

Ako ti mislis da je napad Arsenala jaci od napada Milana ili da je odbrana Arsenala jaca od odbrane Milana, onda ti veze nemas, ali ono bas pojma nemas. Ma, i sredina Milana je jaca od sredine Arsenala.
Ljudi u svakom pogledu jaci. Sta sam ja pogrijesio u svom komentaru?

Nemoj mi pricati ono sto nisam rekao i ono sto nije tema. Nisam ja spominjao seriju rezultata jer i nemaju veze sa ovom utakmicom. To nije dokaz da Arsenal ima bolje igrace nego Milan. Milan je prvi pa ni to nije dokaz! Pravili su i drugi klubovi fine serije rezultata. Sjeti se samo koliko dugo je Newcastle bio bez poraza?? Pa sta? kakve to veze ima sa ovom brukom veceras?
Ako hoces da DISKUTUJES, DISKUTUJ o onom sto sam govorio! Slobodno citiraj ono sto mislis da sam pogrijesio! Da vidimo sta je to greska?
To nije istina da Ibrahimovic vrijedi pola Arsenala? Nije istina da je mozda Seedorf osvojio vise trofeja nego svi igraci Arsenala zajedno? Ako nije vise, jeste otprilike isto!

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 16 feb 2012, 08:15

hahah i Chelsea ubacio u tu grupu.
pa stvarno mi sad nista nije jasno...
donekle se mogu sloziti za Real i Barcu da su mozda za nijansu bolji od ostalih mada se nikad ne zna. Milan je nedavno pobjedio u barceloni. ALi Chelsea... HAHAHAHA[/quote]

Kad=? :roll:
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 16 feb 2012, 11:04

MU'MIN T.M. je napisao/la:hahah i Chelsea ubacio u tu grupu.
donekle se mogu sloziti za Real i Barcu da su mozda za nijansu bolji od ostalih mada se nikad ne zna. Milan je nedavno pobjedio u barceloni. ALi Chelsea... HAHAHAHA
Kad=? :roll:[/quote]
Odigrao je nerijeseno, al' to vise niko nece ponoviti u LP...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 16 feb 2012, 11:23

Pa ljudi,vrlo je jednostavno..Uzmite onaj sastav Arsenala koji je nadigrao Milan na San Siru,i ovaj danas,poredite i dobice te rezultat.Fale Galas,Clicy,Fabregas,Diaby i Adebayor..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 16 feb 2012, 11:33

trxel je napisao/la:Pa ljudi,vrlo je jednostavno..Uzmite onaj sastav Arsenala koji je nadigrao Milan na San Siru,i ovaj danas,poredite i dobice te rezultat.Fale Galas,Clicy,Fabregas,Diaby i Adebayor..
Plus što je Milan bio dosta lošiji te 2008. god nego danas.

Niko nema toliko beskorisnih igrača koliko Arsenal ima, ja sam jučer rekao da ne očekujem pobjedu i da cu neriješenim bit prezadovoljan, ali nikako nisam očekivao da će nas Milan ubiti ko mraz buraniju. Onako amaterski jučer ne bi Accrington Stanley odigrao.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 16 feb 2012, 11:36

Bosco je napisao/la:
trxel je napisao/la:Pa ljudi,vrlo je jednostavno..Uzmite onaj sastav Arsenala koji je nadigrao Milan na San Siru,i ovaj danas,poredite i dobice te rezultat.Fale Galas,Clicy,Fabregas,Diaby i Adebayor..

Niko nema toliko beskorisnih igrača koliko Arsenal ima, ja sam jučer rekao da ne očekujem pobjedu i da cu neriješenim bit prezadovoljan, ali nikako nisam očekivao da će nas Milan ubiti ko mraz buraniju. Onako amaterski jučer ne bi Accrington Stanley odigrao.
Od ovi nabrojanih sem tehnicara Cesca,svi su jaki igraci,a i u tom segmentu igre fali Arsenalu,sinoc se vidilo,nemaju snage u duelima...Pogotov Diaby....

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 16 feb 2012, 11:58

Ma nema potrebe ljudima isticat nesto sto oni vec znaju, ko bolje moze znat situaciju u klubu od navijaca arsenala koji su odgledali cijelu sezonu koji su tu bili i kad se gubilo 8-2 i kad se dobivalo 5-3, 7-1 to ne moze nijedan navijac sa strane a takav sam i sam koji uprati rezultat na livescoreu pa sad ljudima da soli pamet. znaju oni dobro sta su problemi arsenala znaju sta su vrijedili i samir i cesc znali su i gdje ih to vodi sve su ljudi znali.

I da arsenal je bio i ostat ce veliki i sad volim tekme protiv arsenala i liverpoola nego protiv milion citya i chelsija

PS. po transfermarktu arsenal vrijedi 313.215.000 a zlatan 37.000.000 tako da je uzaludno isticat to da vrijedi ko cijeli arsenal kad nije niti ce, a to sto je arsenal odigrao katastrofalnu utakmicu to je druga prica, al eto ako cemo tom logikom onda mozemo rec i da je kavani vredniji od cijelog citya
Zadnja izmjena: motty, dana/u 16 feb 2012, 12:08, ukupno mijenjano 1 put.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 16 feb 2012, 12:04

Ne isticem ovdje nista da dokazem,neg diskutujemo,so je svrha foruma...A doce gunnersi na svoje, :arrow:

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 16 feb 2012, 12:27

trxel je napisao/la:
Bosco je napisao/la:

Od ovi nabrojanih sem tehnicara Cesca,svi su jaki igraci,a i u tom segmentu igre fali Arsenalu,sinoc se vidilo,nemaju snage u duelima...Pogotov Diaby....
??? Diaby nije vidio "pašnjaka" od rata 8-)
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 16 feb 2012, 12:32

To stoji,ali znam kak je lik igro...

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 16 feb 2012, 12:34

MU'MIN T.M. je napisao/la:hahah i Chelsea ubacio u tu grupu.
donekle se mogu sloziti za Real i Barcu da su mozda za nijansu bolji od ostalih mada se nikad ne zna. Milan je nedavno pobjedio u barceloni. ALi Chelsea... HAHAHAHA
Kad=? :roll:[/quote]

gledaj momka , Barca Chelsea 2 2 , Drogbin gol u 93 minuti ? :D prije toga
2005 Barca - Chelsea 2 - 1 , Chelsea - Barca 4 - 2 , 3 0 u 20 minuti ;) +
2009 Barca - Chelsea 0 0 , Chelsea - Barca 1 1 (5 penala + smrdljivi Ovrebro ) ;) ;) ;) ;)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 16 feb 2012, 12:42

arsenal je smijesan klub ;)

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 16 feb 2012, 12:43

tyler durden je napisao/la:arsenal je smijesan klub ;)
Još par puta napiši, ono jučer nije bilo dovoljno. ;)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 feb 2012, 12:47

Arsenal je sinoć pokazao svu svoju nemoć u svim segmentima igre, Koscielny i Vermalen izgubljeni u vremenu i prostoru, bekovi očajni pogotovo Gibbs.
Vezni red bezidejan, Rosicky se kao i nešto trudio što se ne može reći za Artetu pokazao je svoj ne kvalitet.Koliko je Wenger prolupao govori i činjenica da nije htio ponuditi veću platu Nasriju nego je doveo flopa Artetu za 10 mil uz 75 000 sedmično.Dno Dna.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 16 feb 2012, 12:59

slika

Evo vam dresova za novu sezonu, meni bezveze :?
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 16 feb 2012, 13:20

@zeljo do groba eto postavio ti je ovaj link vrijednosti timova, i vidis da nije Ibra uopste toliko. Ja naravno nisam bio upravu, zbog previse gresaka sudija i zbog previse povreda, sad ovo nije izvlacenje ni na jedno, desilo se sta se desilo. Wenger je kriv za obje ove stvari. Da je na vrijeme reagovao kao Dalglish onda se to ne bi desavalo, i da je uzeo bolji medicinski tim povrede ne bi bile toliko ceste. Zasto ti nisi dolazio da raspravljas ovdje za vrijeme decembra?? Kad je sve islo dobro, tad nisi bio upravu, nego dodjes samo kad se desi par stvari i kazes ja sam upravu, a uopste ne gledas kompletnu sezonu, ne znas sta se desava. Ja sam ti fino objasnio, Wenger nije naucio iz poraza, ni jednog ove sezone. Ekipa koja igra preko krila NE MOZE igrati bez krila. Wenger je to htio sinoc uraditi i desilo se sta se desilo. Ja jedinog krivca vidim u njemu, jer evo da ne budu moje rijeci, TV je jedan od najboljih stopera lige, Kos isto tako(ko prati Arsenal ovo moze potvrditi kako momak igra) Sagna prosle godine proglasen za najboljeg beka, ubjedljivo najbolji DEFANZIVNI bek lige, ofanzivni nije, znaci vec tri igraca koji su odlicni u odbrani. I dodaj jos tu Songa, ne vidim zasto ova odbrana ne bi mogla biti bolja od Milanovog napada???? Ibrahimovic je odlican igrac, jedan od najboljih na svijetu, Ali Robinho??? Daj molim te, ili Pato kojeg su povrede unistile?? Pojedinacno su bolji(Kad se sve sabere, ne mislim samo poredjenje TV-Ibra, vec ide valjda Sagna-Tv-Kos-Santos vs Ibra-Robinho i Boateng, i tako mislim igracki, sad sto nisu uigrani to je druga stvar), timski nisu. To je greska Wengera i njegove oholosti odnosno tvrdoglavosti. Covjek ne pridaje na treningu odbrani ni malo vremena. Zato je on kriv. Evo pitam te jel odbrana od : Sagna-Kos-Tv-Santos i ispred Song, jel to losa odbrana??? Jesu to los igraci??? Ti si isto tako govorio kako Arsenal ima sestu ekipu u ligi a da nisi dao ni jedan argument u prilog tome. Eto ko valja gluposti. I da ne mzoes ti znati bolje od navijaca Arsenala AKO se ne varam ti si se na pocetku sezone odrekao gledanja Arsenala, a preko **** i Livescore.com ne mozes znati kako je neko igrao kroz sezonu. I da pogresno sam se izrazio, ne krivis igrace ti smatras da su Gervinho,Ox,Santos prosjecni igraci. Pitao sam i niko mi ne odgovara, kako to da prosjecni igraci mogu napraviti onakav niz u EPL, inace najjacoj na svijetu??? Nesto nisam vidio da Everton,Villa,Sunderland imaju nizove od 9 pobjeda u 10 utakmica.. I United ima slab tim, i jos ih povrede unistavaju pa se bore za titulu, tu je razlika izmedju dva trenera, jedan koji pravi nenormalne odluke, i drugi kojem igrac koji ne moze nista na terenu i ne igra.
Celik!3,2,2.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 16 feb 2012, 13:26

Razlika izmedu milana i arsenala kao klubova je u politici...a čija je isplativija pokazuje rezultat na terenu koji mozda nije realan omjer snaga jer je arsenal igrao katrastofalno ali da je milan jači,jeste

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 16 feb 2012, 13:34

Rekao sam vec u par prethodnih postova da je stanje lose ali Arsenal nazvati prosjecnim evropskim klubom je daleko vise nego smijesno. Šta i Liverpool je prosjecni evropski klub jer se nalaze trenutno u krizi ? Englezi su ove godine u krizi ali je idalje najatraktivnija liga, pricajte sta hocete. Pitanje je vremena kada ce se sve vratiti na svoje, govorim o globalnom stanju ali i o samom Arsenalu. Sezona ce vjerovatno ovakvim igrama za nas otici u nepovrat ali ipak se moze izvuci ono najbolje iz nje. Uciti na greskama. Pricao sam dosta ranije o poslovanju Arsenala i sad' nama koji pratimo klub cijelu sezonu (i niz godina ranije) dođu neki koji su sve izanalizirali iz jedne utakmice. Kao eto mi nismo shvatili gdje su problemi u klubu? Da se razumijemo ne smeta meni kritika, niti poraz, forum je uostalom tu da se razmjene misljenja, a i shodno tome nekada malo i zeza. Ali ono na sta sam se osvrno na samom pocetku posta je smijesno. Uostalom navijat cu za Arsenal i da zavrse 10. Realno je i to bolji ishod ako ce povuci za sobom promjene u pozitivnom smijeru.

Wenger nece sigurno ici iz kluba, bar ne jos. Tako da o nasljedniku ne treba pricati. Ono o cemu treba govoriti jesu te pozitivne promjene koje prije svega moraju biti u igrackom kadru. Imamo viska sigurno 5do7 igraca koji nisu za klub ovakvog renomea, nazalost i meni su vecinom dragi, ali nije Arsenal nikakva vrsta udomitelja. Nama na sredini treba kreativac, naravno tu je i Wilshere, ali od viska glava ne boli. Također jedno krilo kao sto je Hazard nam treba. Nedostaje nam ona brzina na sredini, prodornost, brz protok lopte. Veza sa Artetom i Aaronom izgleda suvise tromo i to ne smije ostati tako. Parka prodati, i dovesti tog Suareza na kraju sezone. Ryo ce se vratiti na mjesto Arshavina. Dakle sa decidnim i promisljenim pojacanjima na pozicijama napadaca, krila i kreativca ovaj arsenal moze dosta vise. Nadajmo se da cemo odrijesiti tih 100miliona jednom za zivota!

LambOfGod
Kontakt:

Post Postao/la LambOfGod » 16 feb 2012, 13:34

Stivi_Dzi je napisao/la:slika

Evo vam dresova za novu sezonu, meni bezveze :?

izgleda kao dres za ragbi
bolji su ovi sada po meni

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.