Postao/la AllGunsBlazing » 16 feb 2012, 13:20
@zeljo do groba eto postavio ti je ovaj link vrijednosti timova, i vidis da nije Ibra uopste toliko. Ja naravno nisam bio upravu, zbog previse gresaka sudija i zbog previse povreda, sad ovo nije izvlacenje ni na jedno, desilo se sta se desilo. Wenger je kriv za obje ove stvari. Da je na vrijeme reagovao kao Dalglish onda se to ne bi desavalo, i da je uzeo bolji medicinski tim povrede ne bi bile toliko ceste. Zasto ti nisi dolazio da raspravljas ovdje za vrijeme decembra?? Kad je sve islo dobro, tad nisi bio upravu, nego dodjes samo kad se desi par stvari i kazes ja sam upravu, a uopste ne gledas kompletnu sezonu, ne znas sta se desava. Ja sam ti fino objasnio, Wenger nije naucio iz poraza, ni jednog ove sezone. Ekipa koja igra preko krila NE MOZE igrati bez krila. Wenger je to htio sinoc uraditi i desilo se sta se desilo. Ja jedinog krivca vidim u njemu, jer evo da ne budu moje rijeci, TV je jedan od najboljih stopera lige, Kos isto tako(ko prati Arsenal ovo moze potvrditi kako momak igra) Sagna prosle godine proglasen za najboljeg beka, ubjedljivo najbolji DEFANZIVNI bek lige, ofanzivni nije, znaci vec tri igraca koji su odlicni u odbrani. I dodaj jos tu Songa, ne vidim zasto ova odbrana ne bi mogla biti bolja od Milanovog napada???? Ibrahimovic je odlican igrac, jedan od najboljih na svijetu, Ali Robinho??? Daj molim te, ili Pato kojeg su povrede unistile?? Pojedinacno su bolji(Kad se sve sabere, ne mislim samo poredjenje TV-Ibra, vec ide valjda Sagna-Tv-Kos-Santos vs Ibra-Robinho i Boateng, i tako mislim igracki, sad sto nisu uigrani to je druga stvar), timski nisu. To je greska Wengera i njegove oholosti odnosno tvrdoglavosti. Covjek ne pridaje na treningu odbrani ni malo vremena. Zato je on kriv. Evo pitam te jel odbrana od : Sagna-Kos-Tv-Santos i ispred Song, jel to losa odbrana??? Jesu to los igraci??? Ti si isto tako govorio kako Arsenal ima sestu ekipu u ligi a da nisi dao ni jedan argument u prilog tome. Eto ko valja gluposti. I da ne mzoes ti znati bolje od navijaca Arsenala AKO se ne varam ti si se na pocetku sezone odrekao gledanja Arsenala, a preko **** i Livescore.com ne mozes znati kako je neko igrao kroz sezonu. I da pogresno sam se izrazio, ne krivis igrace ti smatras da su Gervinho,Ox,Santos prosjecni igraci. Pitao sam i niko mi ne odgovara, kako to da prosjecni igraci mogu napraviti onakav niz u EPL, inace najjacoj na svijetu??? Nesto nisam vidio da Everton,Villa,Sunderland imaju nizove od 9 pobjeda u 10 utakmica.. I United ima slab tim, i jos ih povrede unistavaju pa se bore za titulu, tu je razlika izmedju dva trenera, jedan koji pravi nenormalne odluke, i drugi kojem igrac koji ne moze nista na terenu i ne igra.
Celik!3,2,2.