Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
bolje da je obrnutoLiverpool.F.C je napisao/la:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Itekako nam nedostaje liga prvaka.

http://www.sportsnewsireland.com/soccer_irish/82577/" onclick="window.open(this.href);return false;
Isla bi trebao biti jedno od, nadam se, velikog broja pojačanja.

http://www1.skysports.com/football/news ... -on-Garcia" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo takođe jedna nova vijest, s obzirom da je ovu vijest prenijeo SkySport, onda je ova vijest, vjerovatno istinita.
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Toni Silva (joj imena, isto neki mafijas
) je odlicno zapoceo svoju posudbu u Northamptonu.Asistirao je za pobjednicki go protiv Wimbledona.Mislim da ce Toni prekucati 4. ligu, pa pobogu rezerve su veci izazov za mlade igrace.Bolje da su ga ostavili ovdje ili bar proslijedili u neki bolji tim, makar u Championshipu 

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Joseph Musker
After training with the first team this week Sterling, Coady & Wisdom have been included in Liverpool's provisional squad for Brighton. #LFC
Nadam se da će dobiti priliku u nedjelju
After training with the first team this week Sterling, Coady & Wisdom have been included in Liverpool's provisional squad for Brighton. #LFC
Nadam se da će dobiti priliku u nedjelju

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
70 Ajax fans have been arrested because they're planning to attack Man Utd fans. There's only one explanation why they do that : LUIS SUAREZ! That is support from his former clubs fans lol, Evra not in the squad to face Ajax because he has had a tear dropping week....
Nad nama nebo ima da gori!
http://www.sillyseason.com/articles/619" onclick="window.open(this.href);return false;
PSG želi Suareza.
PSG želi Suareza.
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Smiješno je govoriti o odlasku Suareza.
Pozdrav svima, novi sam na forumu.
Odavno vec pratim ovaj forum ali eto tek sad sam se registrovo, nije mi se dalo prije.Veliki sam navijac Liverpoola od ranog djetinjstva, pogotovo od onog nezaboravnog finala iz 2005
Nadam se da cemo konacno uzet neki trofej pa makar i Carling Cup a vjerujem da ce se i FA Cup pokusati osvojiti, imamo velike sanse. I jos se nadam da cemo osvojiti mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu Sampiona jer po meni Liga Sampiona nije ista bez Liverpoola
YNWA
Odavno vec pratim ovaj forum ali eto tek sad sam se registrovo, nije mi se dalo prije.Veliki sam navijac Liverpoola od ranog djetinjstva, pogotovo od onog nezaboravnog finala iz 2005
Nadam se da cemo konacno uzet neki trofej pa makar i Carling Cup a vjerujem da ce se i FA Cup pokusati osvojiti, imamo velike sanse. I jos se nadam da cemo osvojiti mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu Sampiona jer po meni Liga Sampiona nije ista bez Liverpoola
YNWA
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Dobro nam došao.
Dobro dosao
@Carlo bas si me obradovao s ovim za Wisdoma i Coadya
volio bih i ja da ih vidim, pogotovo Coadya na zadnjem veznom.Spearingu je potreban odmor pred finale Liga kupa, gdje ce sasvim sigurno poceti od prve minute 

@Carlo bas si me obradovao s ovim za Wisdoma i Coadya

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
hvala vam
volio bih da sterling dobije sansu, nije mala stvar odigrati za prvi sastav za liverpoola
a nadam se da ce se vratit u staru formu i dobiti na samopouzdanju
volio bih da sterling dobije sansu, nije mala stvar odigrati za prvi sastav za liverpoola
a nadam se da ce se vratit u staru formu i dobiti na samopouzdanju
S obzirom da smo 7 dana pauzirali ( igrači nisu umorni ) i da narednu sedmicu opet odmaramo, očekujem najjači sastav na terenu uz naravno samo promjenjenu odbranu.
Reče mi jedan prijatelj iz Liverpoola da Reina uvijek brani jer u klubu žele da obore rekord Fridela ( čini mi se ) po broju odigranih utakmica zaredom.
Također, Carra će igrati 100 % jer će mu to biti 210 kup utakmica i time će postati apsolutni rekorder po broju nastupa za Liverpool u kup utakmicama.
Očekujem ovakav sastav:
------------Reina------------
-Kelly-Carra-Coates-Flano-
---------Spearing-----------
---Shelvey-------Adam-----
-Downing-------------Maxi-
------------Carrol-----------
Mada, ja da se pitam izveo bih ovakav sastav:
---------------Reina------------------
--Kelly---Carra---Coates---Flano---
-Downing-Adam-Shelvey-Bellamy--
---------Carrol-------Suarez---------
Reče mi jedan prijatelj iz Liverpoola da Reina uvijek brani jer u klubu žele da obore rekord Fridela ( čini mi se ) po broju odigranih utakmica zaredom.
Također, Carra će igrati 100 % jer će mu to biti 210 kup utakmica i time će postati apsolutni rekorder po broju nastupa za Liverpool u kup utakmicama.
Očekujem ovakav sastav:
------------Reina------------
-Kelly-Carra-Coates-Flano-
---------Spearing-----------
---Shelvey-------Adam-----
-Downing-------------Maxi-
------------Carrol-----------
Mada, ja da se pitam izveo bih ovakav sastav:
---------------Reina------------------
--Kelly---Carra---Coates---Flano---
-Downing-Adam-Shelvey-Bellamy--
---------Carrol-------Suarez---------
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
mi se patimo a on uzivahanniz je napisao/la:

LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
Andy Mitten
Ajax now singing "There's only one Luis Suarez." That's after they finished Marley's "Don't worry about a thing."
Ajax now singing "There's only one Luis Suarez." That's after they finished Marley's "Don't worry about a thing."
- reds_forever
- Kontakt:
Svaka im cast za objeCarlo je napisao/la:Andy Mitten

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Da, da... Čuh i za toreds_forever je napisao/la:Svaka im cast za objeCarlo je napisao/la:Andy Mitten
Ajax now singing "There's only one Luis Suarez." That's after they finished Marley's "Don't worry about a thing."Evo, podrzao ga je i predsjednik Urugvaja

Brighton manager Gus Poyet:
"The players will not need any motivation at all because as soon as they start their warm-up and see the fans they will be flying. It's an absolutely beautiful place to play football because of the history, the Liverpool fans and that Kop end, which is amazing."

navijaci nacionala(kluba u kojem je suarez zapoceo svoju karijeru)
btw, cuo sam da su navijaci ajaxa pjevali i we're not racist we only hate mancs na holandskom
"The players will not need any motivation at all because as soon as they start their warm-up and see the fans they will be flying. It's an absolutely beautiful place to play football because of the history, the Liverpool fans and that Kop end, which is amazing."

navijaci nacionala(kluba u kojem je suarez zapoceo svoju karijeru)
btw, cuo sam da su navijaci ajaxa pjevali i we're not racist we only hate mancs na holandskom
Jao kako bih ja volio vidjeti Sterlinga da vidimo kako ce se snalaziti sa pravim momcima
mada cisto sumnjam da ce dobiti priliku.

"You'll Never Walk Alone"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.