oj sreco ebem li ti majku, pa sta je ovo više u pm

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
prije 2-3 tekme je dobro odigrao, 20+ dao ja mislim, proslu kriza jer nash nije igrao i sad kontam vratio se nash i ovaj moze ubaciti 12, al nije frajer pucao puno, samo 4/6 i 2 slobodna, naravno jedno je morao fulitiVedo20 je napisao/la:Ma taj Dudley je katastrofa, jedva 10 prelazi. Protiv Denvera igrao 27 min i upisao samo 6 koševa ( - 12 učinak )
ja igro na delicaANTIFA ! je napisao/la:ja sam udario Porto 1 , sta vi mislite oceli Delic izgubit od Beckera ?
igro sam i ja al mi ubacila 1 na Beckera i nisam zelio mjenjati , pa sta bude nek budearelinho je napisao/la:ja igro na delicaANTIFA ! je napisao/la:ja sam udario Porto 1 , sta vi mislite oceli Delic izgubit od Beckera ?na preporuku kelnera
LambOfGod je napisao/la:sinoc cekam ajax cape town i milan-arsenal oba daju na 278 KM
udjem u kucu pogledam ajax ima crveni i gube sa 2:0 i oko 70' zguzvam listic i bacim u smece
oko 23h udjem na rezultate kad pogleda ajax preokreno i dobio 3:2 ja u kantu izvadi listic kad ugleda ono milan-arsenal ponovo ga zguzva ali je onda zavrsio u vatri
dodaj i Sporting, a posebno Schalke koji me obara dvije sedmice za redom...jasko_juve je napisao/la:ovaj Manchester je smijesna ekipa..
sviraj penal glupane glupi..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.