Club Atletico de Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

juznjak>
Kontakt:

Re: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la juznjak> » 12 feb 2012, 18:24

Pobjedila je Malaga :| . Dobro je sto Athletic ,Malaga i Espaynol dolaze na Calderon .

Inace ,vidim Diego Costa ponovo zabio za Rayo . Znaci dvije utakmice -dva gola ,mi pored njega,ganjamo nekog Turcina tamo :roll:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 12 feb 2012, 18:30

Određeni dio radi kvaliteta ali ponajviše zbog Arde koji vjerovatno osjeća nostalgiju u Madridu. Potreban mu je neko njegov pa kakav god da je igrač.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 13 feb 2012, 19:29

Vidjecemo sta ce biti sa Yilmazom . U svakom slucaju, neophodan je jos jedan napadac .

slika
slika

Nadam se nekom nerijesenom rezultatu s golovima 8-) .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 14 feb 2012, 03:39

Ma Atleti lagano izbacuje Lazia,talijani se ipak ne mogu nositi sa spancima u ovom trenutku.Posle Lazia ide se na pobjednika Braga-Besiktas i mislim da ni tu nebi trebalo biti problema,uz malo srece moze se mozda do finala ovog takmicenja.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 15 feb 2012, 00:21

soe@ Volio bi da bude tako ,ipak ja mislim da ce to biti tvrda tekma, bez previse prilika . Besiktas, je gotovo sigurno u osmini finala. Bice neugodni i oni . Tamo igra Quaresma ,igrac kojeg bi jako volio vidjeti u Atleticu 8-)

Treba se osvetiti za ovu eliminaciju u polufinalu Cupa Uefa,sjajna generacija Atletica , Vieri,Caminero,Aguilera,Kiko, Juninho ,Molina itd . Steta sto nisu uspjeli osvojiti jedan Evropski trofej . Doduse tada je i Lazio. imao paklen sastav .
[youtube][/youtube]
.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 15 feb 2012, 00:45

slika

:D

slika

legenda :)
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 15 feb 2012, 20:38

Koliko je voljen u Atleticu,toliko je voljen i u Laziu . Vjerujem da ce ga navijaci Lazia docekati s ovacijama .
Nego Puma , sta se desava sa Uruguashom, slabo nesto igra u Interu :|

slika
:? Kad vidim ovog ,odma mi na um padnu neke epizode South Parka :mrgreen: vidjecemo hoce li ova posjeta donijeti nesto srece ekipi . Protiv Racinga ,itekako je falila .

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 15 feb 2012, 21:38

Turan baš i nije imao razloga biti tu. :mrgreen:
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 15 feb 2012, 22:55

Bertrand je napisao/la:Turan baš i nije imao razloga biti tu. :mrgreen:
To je prvo sto sam pomislio kad sam naletio na ovu vijest :mrgreen:
Inace, disciplinska komisija spanskog saveza, ukinula je zuti karton Filipe Luisu(koji igra u onoj formi iz Depora) kojeg je dobio zbog ''simuliranja '' protiv Racinga . Nakon pregledanog snimka,jasno se vidjelo da tu nema nikakve simulacije . Tako da ce biti na raspolaganju za utakmicu protiv Sportinga.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 16 feb 2012, 18:58

slika

Interesantno ,nema Arde :? vjerovatno ga odmara ,Koke ce ga mjenjati.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 16 feb 2012, 19:20

juznjak> je napisao/la:Koliko je voljen u Atleticu,toliko je voljen i u Laziu . Vjerujem da ce ga navijaci Lazia docekati s ovacijama .
Nego Puma , sta se desava sa Uruguashom, slabo nesto igra u Interu :|

slika
:? Kad vidim ovog ,odma mi na um padnu neke epizode South Parka :mrgreen: vidjecemo hoce li ova posjeta donijeti nesto srece ekipi . Protiv Racinga ,itekako je falila .
Mislis na Forlana ?

Igrao je malo ispocetka, onda se povrijedio, pa jos par povreda i izostanaka, tako da nije puno ni igrao

nadam se da ce ga sad povrede zaobici, i da pomogne nasem jalovom napadu

p.s Simeone je prije godinu/godinu i po dana bio u opcijama za trenera Intera, cak je tad bio u posjeti trening-kampu Intera ;)

edit: kako losa reakcije odbrane i golmana, Klose zabija za 1-0
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 16 feb 2012, 19:25

Puma je napisao/la:edit: kako losa reakcije odbrane i golmana, Klose zabija za 1-0
A Klose je doktorir'o na ovakvim golovima.Falcao je mogao zabiti već u prvim minutama igre ali zapuca je preko gola. :?

Adrian 1:1,sjajna asistencija Falcao-a glavom. :shock:
FK Pjetlovi

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 16 feb 2012, 19:33

Moguc offsajd Adriana . Najvaznije da smo ga turili u gostima, nebi imao nista protiv da ovako i zavrsi .

Btw: Kakvo navijanje na tribinama :shock: ,ima dosta i nasih navijaca,jako su bucni .

Edit: Diego ,kakva majstoria slika Falcao zabija 1-2 8-)

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 16 feb 2012, 21:12

Koji je majstor ovaj Falcao,uz sve duzno postovanje Atletico Madridu,misljenja sam da Falcao ima definitivno kvalitet za veci klub,mada i u Atletico razvaljuje.

Bernabéu
Kontakt:

Post Postao/la Bernabéu » 16 feb 2012, 21:20

Rutinski odrađeno gostovanje u Rimu protiv Lazia. ATM se pokazao u odličnom izdanju, te je zasluženo slavio. Naravno, u svakom meču mora postojat' man of the match, a u ovom slučaju to bi po mome mišljenju bio napadač Falcao koji je sa dva pogotka preokrenuo rezultat na Olimpicu. Na Calderónu odigrat' meč na nulu jer Cholo ne bi trebao rizikovat' neku ozljedu u revanšu jer mišljenja sam kako je u ovome dvomeču riješen pobjednik.
Por Qué? Yo no entiendo por qué.

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 16 feb 2012, 21:34

Kao sto sam i mislio Atletico je lahko izasao na kraj sa Laziom,sljedeci je vjerovatno Besiktas i mislim da i njih ceka ista sudbina.Kad bi izbjegli dvojac iz Manchestera vrlo lahko bi se mogli nac u finalu.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 16 feb 2012, 21:53

Lazio-Atm arhiva ide se dalje :mrgreen:
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 16 feb 2012, 23:13

Narin je napisao/la:Koji je majstor ovaj Falcao,uz sve duzno postovanje Atletico Madridu,misljenja sam da Falcao ima definitivno kvalitet za veci klub,mada i u Atletico razvaljuje.
Nema veceg od Atletica .

Partidazo del Atleti , sto bi rekli spanci :D utakmica dosta slicna onoj u Santanderu, samo sto je ovaj put lopta htjela u mrezu ( izgleda je ova posjeta Vatikanu urodila plodom Grasias Papa :mrgreen: ). Lazio , s obzirom na prilike koje je imao Atletico , moze biti zadovoljan i sa ovim rezultatom. Poveli su onako ,slucajno , nakon greske Curtona, Klose zabija . Od tada ,ja se ne sjecam da su imali neku priliku . Mozda jedan sut u okvir gola :? .

Paklen tandem su Falcao-Adrian, sva tri gola ,su plodovi njihove medjusobne suradnje :o sjajno se nadopunjuju !!
Potvrdio se i taj karakter Chola kojeg je ugradio u ekipu . Nakon gola Klosea, tim nije pao ,vec je igrao u istom ritmu citavu tekmu .

Slijedi gostovanje u Gijonu . Vidim Clemente,najavljuje bunker :mrgreen: tu bi valjalo slaviti jer u sljedecem kolu dolazi Barca. Mislim da ce velika steta biti ukoliko se ovaj tim ne plasira u LP :(

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 16 feb 2012, 23:27

Znao sam da se ovi Italijani nmg suprostaviti Atleticu.Primera razvaljuje :D
Cestitke Patetico ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 19 feb 2012, 12:40

Danas bez Arde, sto i nije neki hendikep s obzirom na njegove igre u posljednjih nekoliko utakmica . Posto nema Arde, nadam se da ce juanfran zaigrati na svojoj prirodnoj poziciji ,te da se Silvio konacno zaigrati na poziciji desnog beka. U odbrani standardno Miranda i Godin cine stoperski par. Izgleda da Cholo ne vjeruje bas previse Dominguezu :|
Treba napomenuti da ukoliko Falcao ili Filipe Luis ,dobiju zuti karton ,propustaju Barcu .

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.