Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Na klupi su
Pantilimon, Zabaleta, Kolarov, Savic, Pizarro, Dzeko i Aguero
Igraju
Hart, Richards, Lescott, Kompany, Clichy, Barry, de Jong, Nasri, Silva, Yaya Toure i Balotelli
Igraju
Hart, Richards, Lescott, Kompany, Clichy, Barry, de Jong, Nasri, Silva, Yaya Toure i Balotelli
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Hvala ti baš evo nagađamo, gdje ti nađe informaciju, majstore.Fozgen je napisao/la:Na klupi su
Igraju
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
znaci kompletna Yuga na klupi i par zalutali!!teodolit je napisao/la:Hvala ti baš evo nagađamo, gdje ti nađe informaciju, majstore.Fozgen je napisao/la:Na klupi su
Igraju
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Zadnja izmjena: Fozgen, dana/u 16 feb 2012, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Samo da vam kazem, Dzeko danas ne igra od pocetka... 
Hvala ti baš evo nagađamo, gdje ti nađe informaciju, majstore.Adnanix je napisao/la:Samo da vam kazem, Dzeko danas ne igra od pocetka...
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
Reko mi Fozgenteodolit je napisao/la:Hvala ti baš evo nagađamo, gdje ti nađe informaciju, majstore.Adnanix je napisao/la:Samo da vam kazem, Dzeko danas ne igra od pocetka...
Ima'l jos tko da nateze za Porto veceras
???
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Igra l' Dzeko?
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Evo ja zelim da City pobjedi jer sam zesci navijac ''gradjana'', mozda i zbog toga sto je moj rahmetli dedo navijao za njih ali....
Nek momci pobjede, da hoce osvojiti EL i PL pa poslije toga nek se Dzeko snalazi. Valjda on najbolje zna sta i kako
Nek momci pobjede, da hoce osvojiti EL i PL pa poslije toga nek se Dzeko snalazi. Valjda on najbolje zna sta i kako
jeli ovo Dzeko dole vec ceka da ude???
Akhenaten je napisao/la:Evo ja zelim da City pobjedi jer sam zesci navijac ''gradjana'', mozda i zbog toga sto je moj rahmetli dedo navijao za njih ali....
Ne mogu ni ja protiv srca svog drug, ali objasni ti to ovim novopecenim navijacima...
Da Bog da ih Porto 5:0 nabio 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- Goalgetter
- Kontakt:
To je vasa stvar ako navijate za City, ja ih pratim samo zbog Dzeke, nisam kao neki, da postajem vatreni navijac kluba gdje jedan od nasih reprezentativaca igra,i dok se god ovako ponasaju prema Dzeki, zelim im sve najgore.
ima li tko dobar link Sopcast al da nije ovaj Ruski VLC, nesto mi slika prekida kad je taj!
Biraj http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;vrebac86 je napisao/la:ima li tko dobar link Sopcast al da nije ovaj Ruski VLC, nesto mi slika prekida kad je taj!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Pih evo ipak neće igrati, šteta baš sam se nadao.Soni je napisao/la:Igra l' Dzeko?
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
toure u vrhu napada sa balonjom i sa 3 zadnja vezna igra strucnjak mancini 
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Kako ba ne igra? U sta ti gledas? Kod mene Dzeko igra.teodolit je napisao/la:Pih evo ipak neće igrati, šteta baš sam se nadao.Soni je napisao/la:Igra l' Dzeko?
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Gdje Roma,da nije u inter toto kuputeodolit je napisao/la:Pih evo ipak neće igrati, šteta baš sam se nadao.Soni je napisao/la:Igra l' Dzeko?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: BiH26, CHR, hurem, Proximic, rukometubih23, Wilshere10 i 51 gost.