Ma oni su se predali bili cim su izvukli Barcu....effe_sa je napisao/la:U njemačkim medijima su njih dvojica i ismijani i kritikovani. Mnogi su tog mišljenja da im je bolje bilo da se skoncetrišu na utakmicu , a ne da i na ovaj način samo još više dižu protivnika u nebo.Omerbavarac je napisao/la:
Svadja izmedju Kadleca i Friedricha koji de dobiti Messijev dres.![]()
Zaista im ovo nije trebalo, cak im nije bilo ni vazno to sto su na pauzi imali jedan gol zaostatka.
Effenberg se na Sky-u u poluvremenu šalio na račun Kadleca i Friedricha, a i nakon utakmice isto. Rekao je kako njemu dresovi protivnički igrača nikad nisu nešto puno bili na pameti, niti bi ih ganjao zbog toga (baš razumljivo za chefea). Zato je Effenberg skupljao titule i respektovan je kod protivnika, a Friedrich i Kadlec će vjerovatno do kraja karijere skupljat dresove fudbalski zvijezda. To mislim sve govori o ambiciji i psihi jednog igrača, to kad se malo analizira, odmah pametnom dosta. Posebno mi je smiješno za igrača u takvim godinama poput Friedricha da ganja druge igrače zbog dresa. Pa gdje strpa tolike godine u guzicu
![]()
Trebo je Friedrich dovest zenu a Kadlec mater ( jer najvjerovatnije nije ozenjen ) da pupushe Messi-u...
Gade mi se ...oni igraci ? Serem se na obojicu...