Lokomotiv - Bilbao 2x (još malo i prolazi

Salzburg - Metalist 2x
Legia - Sporting 2x
Stoke - Valencia 2x
Udinese - PAOK 1
I, da, još ovo...
Porto - City X 3,00
Hannover - Club Brugge X 3,40
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Hamburg - Koper 27:27suicidesquad je napisao/la:Rukomet LP - hendikep:
Hamburg - Koper (+9,5) 2 1,85
Kvota je u toku dana u većini kladionica pala. U Williamsu je sad 1,60, a u Derbyu 1,65.
dugujem ti izvinjenjesuicidesquad je napisao/la:Hamburg - Koper 27:27suicidesquad je napisao/la:Rukomet LP - hendikep:
Hamburg - Koper (+9,5) 2 1,85
Kvota je u toku dana u većini kladionica pala. U Williamsu je sad 1,60, a u Derbyu 1,65.![]()
Prošlo laganini!
@NeToBoLa
Gdje si probao uplatiti? U Williamsu nije bio blokiran par.
@paolomontero
S obzirom da je HSV osigurao prvo mjesto u grupi prije utakmice s Koperom i s obzirom da su imali nekoliko izostanaka (trener HSV-a je šansu dao dvojici juniora) ovaj par je bio dosta siguran. Postavili su prevelik hendikep i ovo je bio poklon. Ekipa koja od HSV-a kući izgubi 1 razlike i uzme im bod u gostima ne može biti smiješna.
Prošao tiketBenJo_O je napisao/la:Moj tiket za večeras:
Caja Laboral - Lagun S.Seb. 1
M.Selby - M.Gould 1
Schaffhausen - Chambery(+1,5)/hendikep 1
Cedevita - Zagreb 1
Udinese - PAOK 1x
Kvota 6,33
Ulog 3,20
W+ 2,03
Moguća isplata: 22,28 KM
Nadam se da će proći
Chicago - Boston 1classic je napisao/la:Mozel jedan nocni tiketic ako neko ima, da se izvadim, obori me udinese na jednom a na drugom salzburg
Mislis Richard HamiltonaVasa Ladacki je napisao/la:Chicago - Boston 1classic je napisao/la:Mozel jedan nocni tiketic ako neko ima, da se izvadim, obori me udinese na jednom a na drugom salzburg
C.Boozer (Chicago) (16,5) VIŠE (nema Rose-a i Garnetta, tako da bi on trebao prebaciti)
Ne mislim, mislim Garnett.dulet je napisao/la:Mislis Richard HamiltonaVasa Ladacki je napisao/la:Chicago - Boston 1classic je napisao/la:Mozel jedan nocni tiketic ako neko ima, da se izvadim, obori me udinese na jednom a na drugom salzburg
C.Boozer (Chicago) (16,5) VIŠE (nema Rose-a i Garnetta, tako da bi on trebao prebaciti)![]()
![]()
Rose je upitan, mozda i nastupi nocas
ma iz bostona nema garneta pa ce buzeru biti lakse pod kosem , a sto se tice rosa nevjerujem da ce nastupati al nikad se nezna u nba do 5 min. pred pocetak .dulet je napisao/la:Ne znam jbg, ovde na ovoj stranici pise da su samo Rose i Hamilton povrejdjeni![]()
http://www.cbssports.com/nba/injuries" onclick="window.open(this.href);return false;
Al mogguce je sve
I mislim da nema u Chicagu nikakvog Garneta
Evo roster
http://www.cbssports.com/nba/teams/rost ... cago-bulls" onclick="window.open(this.href);return false;
opet krompirdeno_TM87 je napisao/la: Plzen - Schalke 04(F.S) 2 2.30
Salzburg - Metalist 2 2.45
Legia W. - Sporting L. 2 2.30
Udinese - PAOK 1 1.70
Steaua B. - Twente 2 2.35
Kvota 51.80
Uplata 0.50
Dobitak 25.90
Lokomotiva M. - Atl.Bilbao pik 2 2.00
Lazio - Atl.Madrid(F.S) X 3.20
Stoke - Valencia 2 2.45
Wisla K. - Standard pik 2 2.10
Hannover - Club Brugge/gol 1.50
Kvota 49.40
Uplata 0.50
Dobitak 24.70
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.