Ima gripu.MARCELO je napisao/la:Ovaj Aduriz je sam za..ma ustvari nije on ni za cega.
Moze li mi neko reci zasto nema Soldada,jer nisam upucen?
Ozljeda,suspenzija?
Valencia Club De Futbol
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Valencia Club De Futbol
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Dobro je Valencia odigrala ,ali u napadu se itekako osjetio izostanak Soldada
.
Nista ,kroz Evropa ligu traziti trofej . Jeste da je konkurencija za trofej dosta velika ,medjutim Valencia je svakako jedan od favorita .
Btw onaj Ruiz nije za kurtza .

Nista ,kroz Evropa ligu traziti trofej . Jeste da je konkurencija za trofej dosta velika ,medjutim Valencia je svakako jedan od favorita .
Btw onaj Ruiz nije za kurtza .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
"According to the Spanish medias, Valencia are ready to offer 5 million euros to Ajax to obtain 24 year old right back Gregory Van der Wiel."
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Brate jel mi verujes da sam ja pomislio da nije neka greskaDevil je napisao/la:5 miliona.![]()

Za mene pa da ne preteram spada u najboljih 10 desnih bekova sveta u ovome trenutku,Chelsea je za njega navodno davao 32 miliona eura zadnje leto,ali se nesta u poslednjim trenucima tu izjalovilo.Sada navodno Ajax trazi skromnih 12 miliona za njegove usluge,sto je po meni opet malo.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Pa sve si rekao, ne znam odakle ovima ideja ,ako su istiniti navodi spanskih medija, da ponude 5 milionaDevil je napisao/la:Za mene pa da ne preteram spada u najboljih 10 desnih bekova sveta u ovome trenutku,Chelsea je za njega navodno davao 32 miliona eura zadnje leto,ali se nesta u poslednjim trenucima tu izjalovilo.Sada navodno Ajax trazi skromnih 12 miliona za njegove usluge,sto je po meni opet malo.

Da vidimo sta ce @ Adi da kaze kad vidi ovo

Valencia nudila 10,pa 8 miliona Ajax odbijao.VDW-u ugovor sa Ajaxom vazi do 2013 godine tako da Valencia sada ga zeli dovesti za pet miliona eura,malo smijesno ali istinito
.On ima vec dogovoren prelazak u VCF,tako da Valencia stvara pritisak na Ajaxa da uzmu tu "sicu" ili da ga u ljeto naredne godine puste potpuno besplatno.

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Hocemo li dobiti ove engleze veceras?? Jeste da je Begovic na njihovom golu, ali zelim mu da vadi veceras bar dva puta loptu iz svoje mreze
neka bude ravnomjerno: jedan Soldado, a jedan Aduriz. AMUNT!!!

Nadam se da ce veceras zapeti k'o protiv Barce, i pokazati krkanima kako se igra lopte 

Don't hate what you don't understand.
AAAAAAAAA Jonasa šta omaši 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
auu kakva golcina topala

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Topaaaaaaaaaaaaaaal ,rio_Ferdy88 je napisao/la:auu kakva golcina topala![]()

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Podera mrezu coik..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- adnan_nanda
- Kontakt:
Lijepo, lijepo.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Bravo Palencia 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Dobar rezultat i dobra igra.Nadam se da cemo ove krkane nakon ovog rezultata proci 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Pobjeda Valencie nista-jedan, kako Vugdalic kaze.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
BIHfan je napisao/la:Pobjeda Valencie nista-jedan, kako Vugdalic kaze.

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.