Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Vukovi su otjerani u svoju vucju jazbinu sa 3 komada...Wir Wir der FCB 
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
uh što ih demoliraše bavarci mati mila, konto sam makar da će jedan gol zabiti vukovi
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
-
LeBronJamesKing
bh hrvat je napisao/la:ovi navijači bayerna počeli svršavati nakon tek prve pobjede u sezoni. nadajte se da stakleni roben u idućim susretima ne naleti na neki start boatenga ,subotića ili onoga franca . steta sto ovi iz reala nisu vise mogli trpjeti njegove povrede
bolan robben moze i sa slomljenom desnom nogom i lijevom rukom biti najbolji igrac u bundes ligi e sada jos da real i ove godine ispusi na svim stranama sto su prodali najboljeg igraca to bi najvise volio...
osvrt na bundes ligu Bayern je sa robbenom apsolutni favorit ali bas apsolutni favorit da ubjedljivo osvoji ligu a i u ligi prvaka mogu daleko dogurati jer brate mili paklene strane imaju sa jedne robben i lahm a sa druge pranic i ribery.
U ime Gospodara...
Robben je bio najbolji igrač u Realu prošle godine, to svako zna. Nije vam niko kriv što ste najbolji dvojac prodali Robben i Wesleya. Deportiv dva gola daje .
@bh hrvat
Jel ti krivo hahah

@bh hrvat
Jel ti krivo hahah
-
LeBronJamesKing
Rz88 je napisao/la:Robben je bio najbolji igrač u Realu prošle godine, to svako zna. Nije vam niko kriv što ste najbolji dvojac prodali Robben i Wesleya. Deportiv dva gola daje .![]()
@bh hrvat
Jel ti krivo hahah![]()
ma jeste kriv im je onaj budalasti presjednik pa covjek nije normalan dati tolike pare za ,recimo da ne spominjem kaku i ronada, xabi alonsa onog arbeolu ili koga vec a robbena posto zasto tusnuti u bajern i ako je pelegrini insistiro da mu ostane robben...
ma nemas sta tu pisati gdje presjednik a ne trener bira igrace nema od tog nista i da ce im a aBd hoce barsa opet dati 6 ili 16 komada...
U ime Gospodara...
- bayernovac
- Kontakt:
Joj ovih što ne navijaju za Bayern odmah ljubomorni
FC BAYERN MUNCHEN
Još Rafinha i to je to
FC BAYERN MUNCHEN
Još Rafinha i to je to
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen
mah prosle sedmice svi govorili mrljavi bajern sad nema ubise...bajern je dobro odigro sto jest jest ali nesto u wolfsima ne stima ocigledno...s druge strane wolfsi su bolje otvorili sezonu nego prosle godine bit ce ova sezona zanimljiva...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Sjetite se gdje su bili Vukovi prosle zime, inace sa Vehom i ja im ne dajem "velike" sanse za odbranu, ali se ipak nadam. Ipak, kada se uporedi sastav Bavaraca i Wolfsa treba biti realan, Bayern je ipak jaci sto je pokazao danas. Ono sto me brine kod Wolfsa su 2 poraza u nizu, sledece kolo ce nam pokazati da li je to zaista kriza ili losih nekoliko dana.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Bayern osvaja!!!
robben gdje god je igrao bio je najbolji....a neki ovdje zaista previse potcjenjuju bundesligu...
bh hrvat...momak nebaljezgaj ja ove igrace nisam nasao na netu nego sam ih gledao minimalno 3-4 puta pa mogu dati neku ocjenu.,...i 80% nabrojanih su 19togodisnjaci...
bh hrvat...momak nebaljezgaj ja ove igrace nisam nasao na netu nego sam ih gledao minimalno 3-4 puta pa mogu dati neku ocjenu.,...i 80% nabrojanih su 19togodisnjaci...
u svim stvarima se slazem po pitanju ovih nabrojanih mladih igraca, gledao sam ih mnogo puta jer pratim bundesligu , njemacku A reprezentaciju a gledao i U-21 reprezentaciju....vecinom se odmah po pitanju nijemaca pokrenu diskusije kako "strani igraci" igraju u reprezentaciji....a ev kad krenemo od A reprezentacije: klose sa 6 godina stigao u njemacku isto kao i podolski koji je kao dijete stigao i naravno da se zavoli ta drzava...ljudi se ne stide da su iz poljske al jednostavno vecinu zivota zive tamo i osjecali su da trebaju igrat za njemacku reprezentaciju.....ozil na primjer je porijeklom turcin, ali covjek rodjen u njemackoj, znaci ispade da je kriminalno igrat za drzavu u kojoj si se rodio....nijemci imaju jako mnogo talenata, a sto je jos vaznije u svakom klubu ima bar par njemacki igraca koji igraju bitnu ulogu u bundesligi....primjer engleske: u arsenalu se mogu na prste nabrojat englezi, prakticki ih nema izuzev walcota...slicno sa manchester cityjem....hajd donekle to vade manchester i chelsea....treba pogledat i liverpool skoro svi bitni igraci stranci, izuzev gerrarda...njemacka reprezentacija je vecinom sastavljena od igraca iz bundeslige to kod drugih reprezentacija nije slucaj da iz svog prvenstva mogu imati toliki broj igraca ( ili imaju al knapp)....englezi moraju rezervne golmane pozivat u reprezentaciju...to su ogromni problemi reprezentacija iz liga petice...bundesliga tu najbolje stoji....sve manje i italijani imaju izbora...kljucni igraci koji igraju vazne uloge u svojim klubovima vec su u poznim godinama(oni koji su kandidati za njihovu repku).....a znamo da kolonija francuski i holandski nije bilo da ove 2 reprezentacije bi u pola bile slabije, jer vecina igraca porijeklom iz afrikebubooty je napisao/la:robben gdje god je igrao bio je najbolji....a neki ovdje zaista previse potcjenjuju bundesligu...
ajmo vako...klose stari njemac stara poljakinja...borowski,cisti njemac (u istocnoj njemackoj pun je racku njemaca sa slavenskim prezimenima)...ozil (turcin),trochowski(poljak),podolski (poljak)...nebitno,ko je kriv sto poljacima fali patriotizma pa im igraci lete igrat za njemacku,nisu njemci za to krivi...kako sada stvari stoje njemacka u21 selekcija tesko da ce imati vise od 1-2 stranca jer jednostavno toliko je mlaadih njemackih igraca kvalitetnih da je to nevjerovatno...onaj momak schurle iz meinza skoro svaku tekmu je medzu najboljim a 18 mu godina..danas marcel risse,19 god, 90 minuta za nurnberg protiv stutgarta...schieber(stuutgart) nerijetko i pogrebnyaka i cacaua ostavi na klupi...a bogami i a selekcija cisto sumnjam da ce imat vise od 2ce stranaca na wc2010...tesko mi je vjerovat da ce klose i podolski dobit poziv prije mullera,gomeza,kisslinga,helmesa no fuckin way...isto tako veza,gentner,bastian,weis,balack,kroos,mozda i boumjohan(nebil mu onaj retard van gal pustio da igra vise jer momak zna) tu ce mozda uskocit ozil i to je to...
naše jugošvabe opet po starome, počeće još krvne zrnce prebrojavatibubooty je napisao/la:ajmo vako...klose stari njemac stara poljakinja...borowski,cisti njemac (u istocnoj njemackoj pun je racku njemaca sa slavenskim prezimenima)...ozil (turcin),trochowski(poljak),podolski (poljak)...nebitno,ko je kriv sto poljacima fali patriotizma pa im igraci lete igrat za njemacku,nisu njemci za to krivi...kako sada stvari stoje njemacka u21 selekcija tesko da ce imati vise od 1-2 stranca jer jednostavno toliko je mlaadih njemackih igraca kvalitetnih da je to nevjerovatno...onaj momak schurle iz meinza skoro svaku tekmu je medzu najboljim a 18 mu godina..danas marcel risse,19 god, 90 minuta za nurnberg protiv stutgarta...schieber(stuutgart) nerijetko i pogrebnyaka i cacaua ostavi na klupi...a bogami i a selekcija cisto sumnjam da ce imat vise od 2ce stranaca na wc2010...tesko mi je vjerovat da ce klose i podolski dobit poziv prije mullera,gomeza,kisslinga,helmesa no fuckin way...isto tako veza,gentner,bastian,weis,balack,kroos,mozda i boumjohan(nebil mu onaj retard van gal pustio da igra vise jer momak zna) tu ce mozda uskocit ozil i to je to...
ubi bayern...robben je extra pojacanje
vukovi nis...slabo...dzeke nigdje nema...nista nek vracaju trenera
vukovi nis...slabo...dzeke nigdje nema...nista nek vracaju trenera
nisam jugosvabo niti sam kad bio tamo...back to topic...bh hrvat je napisao/la:naše jugošvabe opet po starome, počeće još krvne zrnce prebrojavatibubooty je napisao/la:ajmo vako...klose stari njemac stara poljakinja...borowski,cisti njemac (u istocnoj njemackoj pun je racku njemaca sa slavenskim prezimenima)...ozil (turcin),trochowski(poljak),podolski (poljak)...nebitno,ko je kriv sto poljacima fali patriotizma pa im igraci lete igrat za njemacku,nisu njemci za to krivi...kako sada stvari stoje njemacka u21 selekcija tesko da ce imati vise od 1-2 stranca jer jednostavno toliko je mlaadih njemackih igraca kvalitetnih da je to nevjerovatno...onaj momak schurle iz meinza skoro svaku tekmu je medzu najboljim a 18 mu godina..danas marcel risse,19 god, 90 minuta za nurnberg protiv stutgarta...schieber(stuutgart) nerijetko i pogrebnyaka i cacaua ostavi na klupi...a bogami i a selekcija cisto sumnjam da ce imat vise od 2ce stranaca na wc2010...tesko mi je vjerovat da ce klose i podolski dobit poziv prije mullera,gomeza,kisslinga,helmesa no fuckin way...isto tako veza,gentner,bastian,weis,balack,kroos,mozda i boumjohan(nebil mu onaj retard van gal pustio da igra vise jer momak zna) tu ce mozda uskocit ozil i to je to...
Danas su odigrani dvije posljednje utakmice u ovom kolu. Bremen je kao gost svladao nasu "omiljenu" Herthu s 3-2, a Hamburg je i pored lose igre uspio da pobjedi FC Podolski s 3-1.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ozil je igračina, pod hitno u Bayern dok nije baš skočila cijena. Valjda praviti opet stari dobri Bayern. Može on i u sredini igrati, ja ga vidim kao zamjenu za Bastiana.
ako ovima iz bajerna do kupovine najprije bi trebali baciti oko na onoga crnoga švabu boatenga iz hsv-a. odbrana im je tanka ko narezana salama
bh hrvat je napisao/la:ako ovima iz bajerna do kupovine najprije bi trebali baciti oko na onoga crnoga švabu boatenga iz hsv-a. odbrana im je tanka ko narezana salama
Odakle vadiš te epitete
Da , odbrana nam je potrebna, ali kada Martin opet dođe, jaki smo i tu. Mislim, da nam fali jedan bek i golman.
Zahuktavaju se "zelembaci" (ocekivanoamerosm je napisao/la:Danas su odigrani dvije posljednje utakmice u ovom kolu. Bremen je kao gost svladao nasu "omiljenu" Herthu s 3-2, a Hamburg je i pored lose igre uspio da pobjedi FC Podolski s 3-1.
HSV lagano do pobjede, tvoj "ljubimac" Guerrero napravio doppelpack
Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.