AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ovaj Milan je sramota za evropski fudbal.  

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
fuj smo znam ocam...Trasimaco je napisao/la:Ovaj Milan je sramota za evropski fudbal.
Marsei če vas poderat...možda i Švicarci..LP neče biti sljedeče godine u Milanu(bit če al Inter)..

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Hvala Bogu pa Dzeko nije presao u ovaj klub penzionera. Prodali su jedino sto vrijedi. Ja bih iskreno volio da ih OM izbaci iz vise razloga.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
e tamo smo uvjek najjaci...mi samo u LP dobro igramo--Raul_64 je napisao/la:Marsei če vas poderat...možda i Švicarci..LP neče biti sljedeče godine u Milanu(bit če al Inter)..
ljudi ne moze se nista bez trenera, cisti dokaz ti je wolfsburgA_d_0 je napisao/la:e tamo smo uvjek najjaci...mi samo u LP dobro igramo--Raul_64 je napisao/la:Marsei če vas poderat...možda i Švicarci..LP neče biti sljedeče godine u Milanu(bit če al Inter)..
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
						jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Tačno...ovaj Leonardo ko Fe....od kud on za trenera Milana..ma proči če te grupu..zabit če Pipo u 95min. al prva četiri mjesta u Italiji zaboravite..

O ja govana i takticara.Raul_64 je napisao/la:Marsei če vas poderat...možda i Švicarci..LP neče biti sljedeče godine u Milanu(bit če al Inter)..
Real ko klinac tesko pobijedio,isti klinac i sa M.U a vi se nasli kritikovati Milano.
Prvo svoju avliju cisitite.

Sacuvaj me boze onih  navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
						-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
O ja govana i takticara.
Real ko klinac tesko pobijedio,isti klinac i sa M.U a vi se nasli kritikovati Milano.
Prvo svoju avliju cisitite. [/quote]
[/quote]
Šta da čistmo koji .....znam da boli realnost...al bože treba biti objektivan...zar ti misliš da ovaj Milan može osvojit neki trofej..ako misliš da može onda si sampouzadan il u zabludi..

[/quote]
[/quote]Šta da čistmo koji .....znam da boli realnost...al bože treba biti objektivan...zar ti misliš da ovaj Milan može osvojit neki trofej..ako misliš da može onda si sampouzadan il u zabludi..
Milan ce biti potopljen u ligi prvaka pocev od Reala Marseja i Ciriha.....zalosno sta je Silvio ucinio od Milana.. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
pozzzzzzzzzzzzz za Rosonere lijepo ste se proveli veceras   

prejaki ste

prejaki ste
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
						...za sva vremena...
1921
- alan_kardec
- Kontakt:
Aaaaaa kakva partija Interista i kakva golčina Stankovića kao šlag na tortu.Sinoć sam baš uživao gledajući direktan prenos deranja guzova crveno-crnim penzionerima.Ej dokle ste došli,Storari vam brani. 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
						RIP Adis Selmanović
Šta da čistmo koji .....znam da boli realnost...al bože treba biti objektivan...zar ti misliš da ovaj Milan može osvojit neki trofej..ako misliš da može onda si sampouzadan il u zabludi..[/quote]Raul_64 je napisao/la:O ja govana i takticara.
Ebo ti i Milan i Real zajedno.
Kazem gledaj svoje probleme u hali Realu.
Milan je vec sad bijeda a Real ce uskoro biti kada dodzu racuni iz banke

Sacuvaj me boze onih  navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
						-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jučer tuga  čemer i  jad  kad  vidimo  koja  imena  zvučna  a  ono  4-0 .
Mama mia

Mama mia

Fi  hajati.
GO Bosno.
						GO Bosno.
- marseille_unique
- Kontakt:
ne brinite se bice marseille milan u prvom kolu na tvu na ftv, jer svako voli sa veldroma prenositi utakmicu pred onakim navijacima, tako da ce te za razliku od 91 i 93 moci uzivo pratiti kako marseille dere milana
marseille en force

marseille en force
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
						Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
- alan_kardec
- Kontakt:
@tatta koji ti je ovo profil po redu Boga ti,al` ono iskreno.Baš me zanima. 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
						RIP Adis Selmanović
Sad sam to htio da pitam na jednoj drugoj temi, ali sam odustao. Mislim da je ovo 6. po redu.alan_kardec je napisao/la:@tatta koji ti je ovo profil po redu Boga ti,al` ono iskreno.Baš me zanima.

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
						- Nail for Real
- Kontakt:
Ma mijenja ih kao carapeTrasimaco je napisao/la:Sad sam to htio da pitam na jednoj drugoj temi, ali sam odustao. Mislim da je ovo 6. po redu.alan_kardec je napisao/la:@tatta koji ti je ovo profil po redu Boga ti,al` ono iskreno.Baš me zanima.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.