NBA season 2011-2012

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

adriano_leite
Kontakt:

Re: NBA season 2011-2012

Post Postao/la adriano_leite » 17 feb 2012, 00:10

don_burza je napisao/la:LeBron bi volio nekad u Cavse

http://www.nba.com/2012/news/02/16/lebr ... ef:nbahpt2" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja sam siguran da bi se Gilbert prije ubio nego vratio Jamesa u Cavse. James se glupira sa ovakvim izjavama, da voli Cleveland i da je spreman za njega igrati, ne bi nikada ni otisao. Samo suplju baca, kako mu navijaci ne bi radili kao prosle sezone. Zbog ove izjave ce vjerovatno i gore biti nego prosle sezone. Dusa slatka, da mu je da ga opet svi vole :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 17 feb 2012, 00:11

Carlo je napisao/la:J.R Smith između Clippersa i Knicksa... Knicksi mu nude 2.5m $ do kraja sezone, dok mu Clippersi mogu ponuditi samo veteranski minimum. Ja fakat ne znam šta D'antoni želi s ovim, ne treba nam Smith, pa Fields je eksplodirao u zadnjih par utakmica.
Ne znam sta ce mu vise, ovaj isto Mancini :mrgreen:
Jos 2.5 mil do kraja sezone :roll: Lin + Fields to je sinoc izgledalo fenomenalno oni backcourt alley ops , jos zajedno spavaju :mrgreen: :mrgreen: I ako ce ga dovodit treba mu dat veteranski minimum a ne jos vise opterecivat salary cap

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 17 feb 2012, 00:21

JA bi volio da on ode u Clipperse :D trica i highlightsa nikad dosta :D

@Adriano
i ja sam odmah to pomislio al ko zna mozda nekad zaigra za minimalac u 35. godini :lol:
Thomas Müller - Fußballgott

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 17 feb 2012, 00:25

valjda veceras prekinemo seriju od 5 poraza :roll:
nema potpisa

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 17 feb 2012, 00:30

don_burza je napisao/la:JA bi volio da on ode u Clipperse :D trica i highlightsa nikad dosta :D

@Adriano
i ja sam odmah to pomislio al ko zna mozda nekad zaigra za minimalac u 35. godini :lol:
Ma klosar daje nadu nasim navijacima, a zna da ce jedino kod nas doci ako imamo neku ekstra ekipu sa Irvingom, Thompsonom i pickom sa sljedeceg drafta, ma ko to bio. Ta ekipa ce biti respektabilna i on bi mogao mnogo pomoci (iz njegovog ugla gledano), kao sto bi i ti talentovani igraci pomogli njemu da osvoji sto nije osvojio, a sumnjam da ce i u Miamiu da osvoji. Drugo sto je takodjer moguce je to da nije sretan u Heatu, jer nema one za*ebancije sa saigracima, onog imaginarnog fotkanja, onih plesova, pa mozda zeli da se vrati kuci gdje je sve pocelo. Ali on ne konta da bilo sta da uradi, tesko da ce ga navijaci ponovo prihvatiti, jer ono sto je uradio je totalno ispalo neomoralno, glupo i djetinjasto. Sam on kaze da moze promijeniti to, promijenio bi. Poenta je da nista on ne moze vise uraditi da ga Cleveland kao grad prihvati, jer se kvalitetno posrao svima u lice svojim Decision cirkusom. GO CAVS GO!
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 17 feb 2012, 00:34

MElloo je napisao/la:
Carlo je napisao/la:J.R Smith između Clippersa i Knicksa... Knicksi mu nude 2.5m $ do kraja sezone, dok mu Clippersi mogu ponuditi samo veteranski minimum. Ja fakat ne znam šta D'antoni želi s ovim, ne treba nam Smith, pa Fields je eksplodirao u zadnjih par utakmica.
Jos 2.5 mil do kraja sezone :roll: Lin + Fields to je sinoc izgledalo fenomenalno oni backcourt alley ops , jos zajedno spavaju :mrgreen: :mrgreen: I ako ce ga dovodit treba mu dat veteranski minimum a ne jos vise opterecivat salary cap
A ko ce vam ulaziti s klupe?Zar stvarno mislis da Knicksi mogu daleko u PO sa rookie igracem(Shumpert) kao glavnom polugom druge petorke??Meni je logicno da oni traze kvalitetne igrace uvijek,jer ovo sto sada imaju,jednostavno nije dovoljno,ako je cilj titula...Knicksi treba da budu sretni ako Smith potpise za njih... Velika je konkurencija. ;)

dulet
Kontakt:

Post Postao/la dulet » 17 feb 2012, 01:35

Legenda NBA i Filadelfije Alen Ajverson proglasio je bankrot i biće mu zamrznuta imovina po naredbi suda iz države Džordžije.Žalbu je podnela i jedna zlatarska prodavnica u kojoj je Amerikanac ostao dužan čak 855.000 dolara. Ajverson je od 1996. godine i početka njegove profesionalne karijere zaradio 154 miliona dolara, ne računajući ugovore sa sponzorima od kojih je imao najmanje 50 miliona.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 17 feb 2012, 02:39

dulet je napisao/la:Legenda NBA i Filadelfije Alen Ajverson proglasio je bankrot i biće mu zamrznuta imovina po naredbi suda iz države Džordžije.Žalbu je podnela i jedna zlatarska prodavnica u kojoj je Amerikanac ostao dužan čak 855.000 dolara. Ajverson je od 1996. godine i početka njegove profesionalne karijere zaradio 154 miliona dolara, ne računajući ugovore sa sponzorima od kojih je imao najmanje 50 miliona.
A budale majko mila, nije mi ga ni zao nek ide u qurac, cuj bankrot, ne mogu da vjerujem :roll: :roll: :roll:

Ovaj Slam Dunk contest nece biti nista posebno :x :x :x

Koji je za vas najbolji slam dunk na All Star-u, je ne mogu da se odlucim izmedju ona dva od Jasona Richardsona, nadmasio je i Vince Carter-a. 8-) 8-) 8-)
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 17 feb 2012, 02:50

Niko nikad nije niti ce nadmasiti Vincea Cartera. Ovo dolazi od skoro pa hejtera istog, te velikog fana J-Richa.

edit: tek sad vidim da nisi mislio na cijelo takmicenje vec na pojedinacni dunk, tu se moram slozit da J-Rich ima najbolji. :)

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 17 feb 2012, 02:54

Donnie Darko je napisao/la:Niko nikad nije niti ce nadmasiti Vincea Cartera. Ovo dolazi od skoro pa hejtera istog, te velikog fana J-Richa.
Daleko od toga da sam hejter, ako mislis na mene ili mislis na neki video sa YT gdje je JR na prvom mjestu?

Relano onaj od tablu pa kroz noge je nenadyebiv, Carter je u cjelini najbolji sto se mene tice ali na All-Starru je bolje odradio posao.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 17 feb 2012, 03:13

Tracy3McGrady je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Niko nikad nije niti ce nadmasiti Vincea Cartera. Ovo dolazi od skoro pa hejtera istog, te velikog fana J-Richa.
Daleko od toga da sam hejter, ako mislis na mene ili mislis na neki video sa YT gdje je JR na prvom mjestu?

Relano onaj od tablu pa kroz noge je nenadyebiv, Carter je u cjelini najbolji sto se mene tice ali na All-Starru je bolje odradio posao.
Mislio sam na sebe :mrgreen: ;) Meni je najbolji ovaj:

[youtube][/youtube]

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 17 feb 2012, 04:40

Donnie Darko je napisao/la:Vidim vec smo zakljucili da je takmicenje pusiona :lol: I prosle godine je ista prica bila, pa smo dobili odlicno takmicenje, jedno od najboljih u zadnjih nekoliko godina. Trebali su Irvinga zvat, vjerovatno i on zakucava bolje od ovih.
[youtube][/youtube]
oni gore klipovi su ok, momci znaju zakucavat

al molim te reci mi da se salis sa budingerom :roll:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 17 feb 2012, 10:56

Happy Birthday Michael Jordan!! :D

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 feb 2012, 13:13

NEZALAGANJE je napisao/la:
MElloo je napisao/la:
A ko ce vam ulaziti s klupe?Zar stvarno mislis da Knicksi mogu daleko u PO sa rookie igracem(Shumpert) kao glavnom polugom druge petorke??Meni je logicno da oni traze kvalitetne igrace uvijek,jer ovo sto sada imaju,jednostavno nije dovoljno,ako je cilj titula...Knicksi treba da budu sretni ako Smith potpise za njih... Velika je konkurencija. ;)
Pričaj ti šta hoćeš, ali Shump je jedan od najboljih odbrambenih rookieja, a uz to može igrati na PG, SG i SF i gdje ćeš dalje?
Po mom mišljenju nije nam potreban, ali hajde...
Kažu da je haman pa deal done...

http://www.nytimes.com/2012/02/17/sport ... .html?_r=1" onclick="window.open(this.href);return false;

I da, priča se da će Walker ili možda Balkman biti otpušten.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 17 feb 2012, 16:17

J.R Smith potpiso za NY . Gotova stvar
Thomas Müller - Fußballgott

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 17 feb 2012, 17:25

don_burza je napisao/la:J.R Smith potpiso za NY . Gotova stvar
Od najboljih 7 u rotaciji , trebat ce 5 lopti :lol: :lol: :lol:

Chandler - najbolji igrac , timski igrac
Filds - solidan timski igrac

e onda 4 egocentrika koji mentalni slucajevi : Amare , Lin , Shumpert i JR Smith i tu je jos jedan egocentrik , ali ako bi mogao odlucivati kome lopta u zadnjem napadu definitivno spada u top 3 :Carmelo.
Zadnja izmjena: Kobe Bryant, dana/u 17 feb 2012, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 17 feb 2012, 17:35

Arane moj kako to sklapaju ekipu u NY. Pa tu se ne gleda hoce li se moci neki igrac tu uklopiti, ili ne, vazno ga je dovesti. Ne gleda se kakav jetip igraca, i hoce li se kositi sa nekim drugim igracima u rosteru. Kao sto Kobe, napisa u predhodnom postu, bit ce tu dosta borbe oko lopte, izmedju saigraca u NY.
Zadnja izmjena: kad_kako, dana/u 17 feb 2012, 17:59, ukupno mijenjano 1 put.
Postovanje treba zaraditi.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 17 feb 2012, 17:36

Kobe Bryant je napisao/la: Lin
zasto on spada u egocentrika?

po statsu?

morao je povuci ekipu dok nikoga nije bilo,samo sto niko jel nije znao koliko on to dobro moze povuci..
a evo vrati se Amari,Lin 6 suteva i 13 asistencija podijeli.
a i vako po ponasanju mi odudara od nekog egocentrika..

treba loptu u rukama ali ako se to izmedju Mela(koji je meni prvi na toj listi clutch igraca) i Lina raspodijeli,mozda nesto bude od NYK..

Dok Smith zajedno sa Shumeprtom s klupe ce biti veliko oruzje,sad za koga ne znam :D
zabijao je 50 po Kini pa valjda nije izgubio osjecaj za sut..

Baron Davis gdje se on uklapa ne znam jos..

zanimljiva ekipa u svakom slucaju,volio bi ih protiv Miami vidjeti..prva,druga..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 17 feb 2012, 17:44

@Carlo Ti ili se pravis lud ili nikada nisi gledao NBA PO!Kako ces bolan ocekivati da te rookie vodi u PO kad starteri sjednu da odmore,a zelis osvojiti titulu!??? :shock: Ne kazem ja da je on los igrac i da nema potencijal,ali nije ni Jordan ni Kobe u nastanku,pa da kazem igrace on i u PO na ovom nivou... Vi ste bacili silnu lovu na Stoudemira i Anthonya,pa je logicno ocekivati rezultat sto prije,zato se i potpisuje svaki kvalitetan igrac,ako se ukaze prilika...Svaka godina koja prodje,a rezultata nema,vama situacija moze biti samo gora i gora(mislim na trenutni roster),jer nece ni Amare uvijek imati ovakvu 'atletiku',a nesto ne znam da mi je on fundamentalan igrac...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 feb 2012, 19:14

NEZALAGANJE je napisao/la:@Carlo Ti ili se pravis lud ili nikada nisi gledao NBA PO!Kako ces bolan ocekivati da te rookie vodi u PO kad starteri sjednu da odmore,a zelis osvojiti titulu!??? :shock: Ne kazem ja da je on los igrac i da nema potencijal,ali nije ni Jordan ni Kobe u nastanku,pa da kazem igrace on i u PO na ovom nivou... Vi ste bacili silnu lovu na Stoudemira i Anthonya,pa je logicno ocekivati rezultat sto prije,zato se i potpisuje svaki kvalitetan igrac,ako se ukaze prilika...Svaka godina koja prodje,a rezultata nema,vama situacija moze biti samo gora i gora(mislim na trenutni roster),jer nece ni Amare uvijek imati ovakvu 'atletiku',a nesto ne znam da mi je on fundamentalan igrac...
Bez obzira što je rookie, ima muda. Shump je sebe dokazao kao igrača u presudnim trenucima protiv Toronta sa ukradenom loptu na minus pet, te protiv Jazza sa ključnim šutevima u četvrtoj četvrtini. Ja sam uvjeren da nam Smith ne treba, ali hajde... Svakako D'antoniju ističe ugovor na kraju sezone, jedva čekam. Već dugo se špekuliše da bi Phil Jackson mogao doći u Knickse...

@Kobe, Lin je najnesebičniji igrač Knicksa.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.