Haris Vučkić
Re: Haris Vučkić
PAPETOM NO. 1 ZADATAK U NOVOM MANDATU: RAZGOVOR SA HARISOM VUCKICEM I ANELOM HADŽIĆEM
4-IN-A-ROW
Kad i kad je ne samo obavljen vec i predat zahtjev za promjenu drzavljanstva sportskog u vezi Anela.emir_ je napisao/la:PAPETOM NO. 1 ZADATAK U NOVOM MANDATU: RAZGOVOR SA HARISOM VUCKICEM I ANELOM HADŽIĆEM
U vezi Vuckica kao sto rece @kimbo stil Stilica,sto znaci da bi jednog morali pa bukvalno otjerati.Stilic je barem uz repku cjelo vrijeme.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ih sta ih i ti uporedi, ovaj u Newcastle startnu protiv liverpoola,a ovaj jos kuburi po poljskoj u nadi da ce ga konacno neko vise kupiti iz lige petice!!harishp je napisao/la:Kad i kad je ne samo obavljen vec i predat zahtjev za promjenu drzavljanstvo sportskog u vezi Anela.emir_ je napisao/la:PAPETOM NO. 1 ZADATAK U NOVOM MANDATU: RAZGOVOR SA HARISOM VUCKICEM I ANELOM HADŽIĆEM
U vezi Vuckica kao sto rece @kimbo stil Stilica,sto znaci da bi jednog morali pa bukvalno otjerati.Stilic je barem uz repku cjelo vrijeme.
Iako mi Stila drag, al izgleda i nije tolika klasa, koliko mi ocekujemo od njega. Dok se hare izgleda probio u stratnu postavu ispred jednog Hatema, koji je harao Marsejom.....
E sto mi ide na onu stvar, igra u Newcastle kao da sve i jedan mora biti klasa ako igraju tamo.Igra i Milijasjuan je napisao/la:ih sta ih i ti uporedi, ovaj u Newcastle startnu protiv liverpoola,a ovaj jos kuburi po poljskoj u nadi da ce ga konacno neko vise kupiti iz lige petice!!harishp je napisao/la:Kad i kad je ne samo obavljen vec i predat zahtjev za promjenu drzavljanstvo sportskog u vezi Anela.emir_ je napisao/la:PAPETOM NO. 1 ZADATAK U NOVOM MANDATU: RAZGOVOR SA HARISOM VUCKICEM I ANELOM HADŽIĆEM
Iako mi Stila drag, al izgleda i nije tolika klasa, koliko mi ocekujemo od njega. Dok se hare izgleda probio u stratnu postavu ispred jednog Hatema, koji je harao Marsejom.....

Premier je ofalila i to dobro,kao sto se vidi potop tih klubova u Evropskim kupovima,dosta njih od klubova iz losijih liga.
Uostalom Vuckic ce gotovo sigurno biti pozvan u Slovensku repku sad u februaru.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
More bit da su ofalili, ali mali je U21 igrac i igra od pocetka protiv Liverpoola.
Stila vec 4 godine kuburi u Lehu i sanja o Liverpoolu
E gdje je engleska liga a gdje poljska, pa haman svi ispali iz LP u prvom krugu jaci su od ovih poljaka!
pa islo tebi na onu stvar il ne islu, to su cinjenice. Eh sad, sto meni i tebi ovaj nas drazi je druga prica.
Uostalom jel ovaj vuckica ikada rekao da bi rado za nas igrao??
Stila vec 4 godine kuburi u Lehu i sanja o Liverpoolu

E gdje je engleska liga a gdje poljska, pa haman svi ispali iz LP u prvom krugu jaci su od ovih poljaka!
pa islo tebi na onu stvar il ne islu, to su cinjenice. Eh sad, sto meni i tebi ovaj nas drazi je druga prica.
Uostalom jel ovaj vuckica ikada rekao da bi rado za nas igrao??
Trazio dres od Dzeke i raja mu vec spremila mjesto u repci BIH 

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Jeste.juan je napisao/la:Uostalom jel ovaj vuckica ikada rekao da bi rado za nas igrao??
Ako ga barem ne pozovemo, bit ce to veliki propust.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
Moramo pokusati, ma da ne mislim da to pape vec nije probao iza kulisa.
HITNO reagovati i sto se tice drzavljanstva i poziva za prijateljsku utakmicu
Momak je ok samo neće on doć, ako čeka poziv našeg saveza nema od toga ništa,pa nitko ništa ne radi na tom polju .
Općenito mogli bi mi pokupit 22 nova igrača, mladi momci talenti sve to igra van granica Bosne ,ali......

Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Samo to je vise zadatak za Komsu i Kirbeta nego za Papeta.alemao je napisao/la:HITNO reagovati i sto se tice drzavljanstva i poziva za prijateljsku utakmicu
Ma pasos je najmanji problem. Susic mora otic u Newcastle, ocito i da mu je Dzeko donekle uzor, tako da bi i on tu mogao pomoc. Ipak je Dzeko veliko ime. Nece Haris imat obraza odbit ako mu dodju Pape, Dzeko i Osim na vrata. Neka povedu i Muniba za svaki slucaj.levat je napisao/la:Samo to je vise zadatak za Komsu i Kirbeta nego za Papeta.alemao je napisao/la:HITNO reagovati i sto se tice drzavljanstva i poziva za prijateljsku utakmicu

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Za Dzeku i Muniba je cuo,za ovu drugu dvojicu sta dijete zna sta je sto kila.Cartman je napisao/la:Ma pasos je najmanji problem. Susic mora otic u Newcastle, ocito i da mu je Dzeko donekle uzor, tako da bi i on tu mogao pomoc. Ipak je Dzeko veliko ime. Nece Haris imat obraza odbit ako mu dodju Pape, Dzeko i Osim na vrata. Neka povedu i Muniba za svaki slucaj.levat je napisao/la:Samo to je vise zadatak za Komsu i Kirbeta nego za Papeta.alemao je napisao/la:HITNO reagovati i sto se tice drzavljanstva i poziva za prijateljsku utakmicu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Giallorossi
- Kontakt:
Vuckic dobio poziv za tekmu Slovenije protiv Skotske za 15 dana ...Btw Newcastle ga poslao na pozajmicu u Cardiff za ovu polusezonu
.

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- Cincinnatus
- Kontakt:
Ode i Vuckic.. bravo 

"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
e je.baji gaGiallorossi je napisao/la:Vuckic dobio poziv za tekmu Slovenije protiv Skotske za 15 dana ...Btw Newcastle ga poslao na pozajmicu u Cardiff za ovu polusezonu.

DRUG NEBI TI PUNCA
Nikad nije fakticki ni bio blizu Bosne.Da bi neko zaigrao za BIH osim sto mora biti pozvan ,mora i sam reci i odluciti za koga ce igrati.A ne vazda sjedenje na dvije stolice. K'o fol rece onomad,nikad se zna,sta se nikad ne zna.Ili jesi ili nisi.Cincinnatus je napisao/la:Ode i Vuckic.. bravo
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Na TM je jedan od starosjedioca pisao, kako poznaje nekoga iz blize familije Vuckica i to veoma dobro. Vuckic nikada, nikada nije dobio poziv ili mogucnost da prica sa selektorom ili nekim iz saveza i sam bi najradije igrao za BiH. Dakle oko njega su se trudili 0. Velika nula. Sve drugo je samo prodavanje magle, pa cemo ponovo slusati kako nismo vise mogli uspjeti, kako nam fale igraci.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ne znam zasto,ali suhva kaze da ce ovaj proci pout tipa Deni ili kako se sad vabi.... AvdicPrincipatus je napisao/la:Na TM je jedan od starosjedioca pisao, kako poznaje nekoga iz blize familije Vuckica. Vuckic nikada, nikada nije dobio poziv ili mogucnost da prica sa selektorom ili nekim iz saveza i sam bi najradije igrao za BiH. Dakle oko njega su se trudili 0. Velika nula. Sve drugo je samo prodavanje magle, pa cemo ponovo slusati kako nismo vise mogli uspjeti, kako nam fale igraci.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 17 feb 2012, 00:56, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Kako god da prodje, on ako ne zaigra za nas, veliki minus, to jest krivica Susica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.