FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Sintagma
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Sintagma » 16 feb 2012, 18:28

gotivi gotivi. ne znam samo ( naravno osim onih koji simpatiziraju iskljucivo barselonu ) koji to jos navijac drugog kluba simpatise i barselonu ? vjerovatno mali broj. pitas li se zasto ? :lol:

da da, trpaju svakako. uvijek je lako igrati sa 14 igraca :lol:
"Here comes Davie"

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 16 feb 2012, 19:00

Sintagma je napisao/la:gotivi gotivi. ne znam samo ( naravno osim onih koji simpatiziraju iskljucivo barselonu ) koji to jos navijac drugog kluba simpatise i barselonu ? vjerovatno mali broj. pitas li se zasto ? :lol:
Iskreno da ti kazem zaboli nas(kad kazem/napisem nas mislim na Culese na forumu)za to koliko drugi navijaci simpatisu Barcelonu... ;)

Sintagma
Kontakt:

Post Postao/la Sintagma » 16 feb 2012, 19:03

pa po komentaru tvog kolege ne bi se reklo ;)
"Here comes Davie"

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 16 feb 2012, 20:37

Sintagma je napisao/la:gotivi gotivi. ne znam samo ( naravno osim onih koji simpatiziraju iskljucivo barselonu ) koji to jos navijac drugog kluba simpatise i barselonu ? vjerovatno mali broj. pitas li se zasto ? :lol:

da da, trpaju svakako. uvijek je lako igrati sa 14 igraca :lol:
Malo tu ljubomoru sakrij i sanjaj dres vanzemaljca. Svi vi svih vremena, najbolji kraljevi, uvijek najveci, najjaci, najbolji, jade koje 10 god nisu vidjele finale a kamo li uzele LP sve vi znate. Citav svijet voli vas a oni sto kazu da je barcelona najbolja ekipa ikad oni ne navijaju ni za kog. Oni vole gulas sa rizom i ne znaju sta je fudbal. Citav svijet ne prati fudbal i ne navija ni za kog - samo vole valjenje i dive se toj ekipi...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 16 feb 2012, 21:33

Sintagma je napisao/la:a koga su svi ljudi uvijek gotivili ?

muskarcine koji igraju musku igru ili sisice male koje placu i valjaju se pri svakom kontaktu ? bolje crveni nego da cijeli svijet govori da ste pic*e :lol:
Koga briga šta narod misli ? Eto oni se satraše čitajući forume i komentare sa twittera i fb-a. :roll:
Bitno je da je ova metoda učinkovita. :mrgreen:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 16 feb 2012, 23:08

Mi u ekipi imamo ono sto oni nikad nece imat. :D

p.s. a to boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 17 feb 2012, 00:58

bparena je napisao/la:Mi u ekipi imamo ono sto oni nikad nece imat. :D

Anarhiju?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 feb 2012, 00:59

LBJ MVP je napisao/la:

Anarhiju?
jos kad te rasulo potuce u avliji i to boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :mrgreen:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 17 feb 2012, 01:01

bparena je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:

Anarhiju?
jos kad te rasulo potuce u avliji to boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :mrgreen:
Kojoj avliji?Mojoj? :lol: Mene niko ne tuče u avliji barem nije dosad :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 feb 2012, 01:17

U vasoj hali (madrid).... i inace dosadan si zar nisi primjetio. Sinoc napisem post na Arsenal temi ti o Realu i Barceloni. Bezveze... nekad popusti. ;)

p.s. prvi moj gore post je bio vezan za to da sad i ubuduce nikada necete imati nekoga kao sto je mali koji iz tekme u tekmu obara nove rekorde. Hajd sad o tituli u ligi, ja o kupu kralja i kud sve to vodi. Ohani nekad pa otpusi niza se i nemoras svakom loncu biti poklopac...

dulet
Kontakt:

Post Postao/la dulet » 17 feb 2012, 01:39

Iako se pretpostavljalo da je za njega sezona završena, 25-godišnji fudbaler Barselone Ibrahim Afelaj počeo je sa laganim treninzima.Holanđaninu su 22. septembra prošle godine stradali prednji ukršteni ligamenti kolena, u trenutku kada je dobijao sve veću minutažu od Đozepa Gvardiole. Međutim, Afelajevo koleno se odlično oporavlja, pa je počeo sa treninzima odvojeno od ekipe. Ukoliko sve prođe bez neočekivanih problema, Holanđanin bi mogao možda da zaigra u finišu sezone.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 feb 2012, 01:47

Podrska za Ibrahima. Mada ne znam kako ce se vratiti. :roll:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 17 feb 2012, 17:21

slika

:D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 17 feb 2012, 18:11

Evo jedan veoma zanimljiv video
[youtube][/youtube]

Pazite Sergia na 6:08 i 6:23
Visca el Barça ! Mes que un club !

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 17 feb 2012, 19:06

JuveSissoko je napisao/la:slika

Ko bi rekao da ce nakon 10 godina ovaj decko postati najbolji igrac nogometa svih vremena :D

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 feb 2012, 19:42

FKKrajina je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:slika

Ko bi rekao da ce nakon 10 godina ovaj decko postati najbolji igrac nogometa svih vremena :D

jel ovo zizu u mladim danima :mrgreen:

delldell
Kontakt:

Post Postao/la delldell » 18 feb 2012, 02:15

FKKrajina je napisao/la: Ko bi rekao da ce nakon 10 godina ovaj decko postati najbolji igrac nogometa svih vremena :D
Samo ti i tebi slicni.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 feb 2012, 11:02

delldell je napisao/la:
FKKrajina je napisao/la: Ko bi rekao da ce nakon 10 godina ovaj decko postati najbolji igrac nogometa svih vremena :D
Samo ti i tebi slicni.
Ja al sto se vi uvujek nadzete da nesto komentarisete. Razumijem vasu veliku ljubomoru, ali zasto se frankovci uvijek javljaju. Pa mi ovdje na ovom dijelu pisemo o svom ljubimcu i sta vi imate s tim. :) Nista nije vezano. Za vas vezano je jedino to da vam je ovaj djecak zavuko 13 ili 15 kom zadnjih godina (a i to je vjerovatno laz - jel tako ???). To boli a ne zlatne lopte i misljenje strucnjaka i navijaca u Spaniji i svijetu....

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 18 feb 2012, 15:21

A koji je ovo više k.... ?
Šta rade moderatori ?
Nećemo ni mi više da trpimo flopa delldell-a na ovoj temi isto kao što ni "madridiste" nisu trpile bparenu na temi real madrida.
Uredu je ako momak ima nešto pametno da napiše, ali postaje iritantno njegovo stalno trollanje. Čovjek gaji toliku mržnju prema Barceloni kao da mu je neko iz iste pobio čitavu porodicu.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 18 feb 2012, 15:26

delldell je napisao/la:
Samo ti i tebi slicni.

Potraži pomoć.....potrebno ti je,ako si sam ne možeš pomoći.Nas ostale pusti da iznosimo svoja mišljenja o FCB, kao nama (mnogima) najvećem i najdražem klubu.Tvoj cinizam i ljubomora prevazilazi rezonovanje normalne osobo.Komplexe liječi na drugoj temi.Zaista te dosta i kad vidim tvoje postove, zgadiš mi se. Nemam puno vremena jer tipkam s posla još svašta bih ti mogao reči. Molim Boga da dođeš sebi, ako nemaš kome.
P.S.ti ne voliš real, ti mrziš Barcelonu!
[youtube][/youtube][youtube][/youtube]

Izvinjavam se istinskim navijačima Reala....
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.