Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

harebianconero
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la harebianconero » 17 feb 2012, 00:12

Ranieri: "Conte nije u redu"

Claudio Ranieri ne podržava izjavu Antonija Contea da suci ove sezone ne sude kako bi trebali obavljati svoju dužnost.

Nakon što za njegovu ekipu nisu svirana 2 sumnjiva penala, Conte je izjavio da mu je dosta nepravde i da traže korektno suđenje. Kao i Conte, Andrea Pirlo i Giuseppe Marotta su izjavili slične riječi, a na današnjoj konferenciji za novinare, trener intera, Claudio Ranieri je spomenuo i Contea.

"Onda se Intera užasavaju. Jako me ljuti kada vidim da sudac nema utakmicu pod kontrolom. S nama su puno griješili tako da se ne mogu složiti s Conteom. Nadam se da dizanje glasa neće utjecati na suce".

Koji je ovo cigan. :roll:
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 17 feb 2012, 00:19

Ma stipu Ranierija, njegov provincijski klub zijani od Leccea on kaže kako je vidio napredak u igri. :mrgreen: :lol: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 17 feb 2012, 00:22

Ma ne treba se puno osvrtati na izjave senilnog starca i vječitog luzera,mozak ga već odavno napušta.

Diego kaže da je Juve opet veliki i da mu je žao što nisu bili takvi kada je on igrao.
Šteta zaista što je igrao u najgorem Juventusu u zadnjih četrdesetak godina,još uvijek se sjećam kako je on jedini nešto pokušavao,a ostali ga kao mumije gledali i na kraju Diego je za sve kriv,grande Panda. ;)

:P
slika
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 17 feb 2012, 00:23

Oxygen je napisao/la:Diego kaže da je Juve opet veliki i da mu je žao što nisu bili takvi kada je on igrao.
Šteta zaista što je igrao u najgorem Juventusu u zadnjih četrdesetak godina,jš uviej se sjećam kako je on jedini nešto pokušavao,a ostali ga kao mumije gledali i na kraju Diego je za sve kriv,grande Panda. ;)
Nešto slično kao Vučinić sada :?: :P

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 17 feb 2012, 00:26

harebianconero je napisao/la:
Oxygen je napisao/la:Diego kaže da je Juve opet veliki i da mu je žao što nisu bili takvi kada je on igrao.
Šteta zaista što je igrao u najgorem Juventusu u zadnjih četrdesetak godina,jš uviej se sjećam kako je on jedini nešto pokušavao,a ostali ga kao mumije gledali i na kraju Diego je za sve kriv,grande Panda. ;)
Ne bih se složio,pa svi igrači kod nas trče sto na sat,a tada su samo šetkali po terenu i čekali da on nešto izmisli.
Vučinić nešto pokušava,ali nema on to znanje.
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 17 feb 2012, 00:27, ukupno mijenjano 1 put.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 17 feb 2012, 00:27

Ranieri je fakat promašaj od čovjeka. :mrgreen:

Sad sam pročitao ono kad su za Napoli svirana dva nepostojeća penala i Blanc i Secco su uputili neko pismo žalbe valja ha-hu, tad je šutio kao zaliven i nije se protivio toj incijativi koju su pokrenuli ova dvojica, a sad je našao nešto da filozofira.

Jedva čekam tekmu u Torinu da im uvalimo poker jedan. :mrgreen:
Ž '21!

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 17 feb 2012, 00:27

Oxygen je napisao/la:
harebianconero je napisao/la:
Ne bih se složio,pa svi igrači kod nas trče sto na sat,a tada su samo šetkali po terenu i čekali da on nešto izmisli.
Mogu oni trčat do sutra, ako neće niko pokušat nešto sa loptom .. Vučinić jedini .. ;)

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 17 feb 2012, 00:30

Ne smijem o Vučiniću,ponovo ću osuti paljbu po njemu,stat ću ovdje. :P :lol: :mrgreen:
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 17 feb 2012, 00:39

A i mi moramo malo ohladiti. Nekako su nam s dobrim rezultatima narasli i apetiti, ponekad i očekujemo previše od igrača koji su uglavnom limitirani, tj. nijedan nema konstantu iz utakmicu u utakmicu, skoro svakom igraču pada pa raste forma, tako je sa Matrijam, Vučinićem, Marchisiom, Lichtom itd. Jedini koji imaju konstantu su Gigi i Barzagli, zahvaljujući samo njima dvojica nemamo poraza, da barem u napadu dvojica igrača igraju svaku utakmicu kao što Barzagli igra odbranu sigurno bi imali više bodova. Treba stati na loptu i shvatiti da mi imamo sasvim prosječan tim i da smo tu gdje jesmo samo zahvaljujući Conteu, od nas se pravi rezultati očekuju tek sljedeće sezone.
Ž '21!

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 17 feb 2012, 00:56

Bianconeri1988 je napisao/la:A i mi moramo malo ohladiti. Nekako su nam s dobrim rezultatima narasli i apetiti, ponekad i očekujemo previše od igrača koji su uglavnom limitirani, tj. nijedan nema konstantu iz utakmicu u utakmicu, skoro svakom igraču pada pa raste forma, tako je sa Matrijam, Vučinićem, Marchisiom, Lichtom itd. Jedini koji imaju konstantu su Gigi i Barzagli, zahvaljujući samo njima dvojica nemamo poraza, da barem u napadu dvojica igrača igraju svaku utakmicu kao što Barzagli igra odbranu sigurno bi imali više bodova. Treba stati na loptu i shvatiti da mi imamo sasvim prosječan tim i da smo tu gdje jesmo samo zahvaljujući Conteu, od nas se pravi rezultati očekuju tek sljedeće sezone.
Davno sam ja ovo pisao samo sto smo imali dobre rezultate pa je vecina govorila da nam niko ne treba i mozemo sa ovim timom daleko dogurati u LP a kako nemamo tih pobjeda vide se ti nedostaci.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 17 feb 2012, 00:57

Predlažem vam 19.02.12 u 15.00 na Stadio Dino Manuzzi biće sjajna predstava. Žanr KOMEDIJA!
Ima zanimljiv članak na juvefans stranici, ali na ovaj dio sam oplakao :lol: :lol: :lol: :mrgreen: , kad pročitate cijeli tekst onda će tek biti smijeha.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 17 feb 2012, 01:10

Osvetit će nas Iaquinta! 8-) :mrgreen: :lol:
Glupost je napisao/la:
Davno sam ja ovo pisao samo sto smo imali dobre rezultate pa je vecina govorila da nam niko ne treba i mozemo sa ovim timom daleko dogurati u LP a kako nemamo tih pobjeda vide se ti nedostaci.
Pa realno mi i sad imamo dobre rezultate, mi smo prošlih sezona gubili redovno utakmice kao što je ova sad protiv Parme, naš cilj je CL, a ne Scudetto, a za direktan plasman u CL trenutno rezultati su i više nego odlični.

To što se ponekad nakon pobjede i dobre utakmice kaže kako nam niko ne treba je taj navijački optimizam koji obuzme skoro svakog čovjeka pa on u delirijumu od sreće i zadovljstva i nije svjestan ponekad svojih riječi, međutim nakon prespavane noći dođe tobe. :mrgreen:

Ja prvi sam takav, sinoć sam grmio, a danas kad sam skontao onaj bod i nije loš, ko može garantovati da će Milan dobiti Parmu u gostima!? Niko osim dragog Boga. :D
Ž '21!

dulet
Kontakt:

Post Postao/la dulet » 17 feb 2012, 01:23

Miloš Krasić, fudbaler Juventusa i reprezentacije Srbije, karijeru nastavlja u Zenitu iz Sankt Peterburga.Kako prenosi agencija RIA Novosti, Krasić će narednih šest meseci igrati kao pozajmljeni fudbaler u Rusiji. Zenit ima mogućost da po isteku perioda pozajmice otkupi Krasićev ugovor u celosti. Lućano Spaleti, trener Zenita, potvrdio je da želi da angažuje Krasića na pozajmicu, ali je istakao da je još rano pričati o otkupu ugovora. Pre transfera u Juventus, Miloš Krasić je fudbalsko ime stekao u moskovskom CSKA.

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 17 feb 2012, 01:54

Bianconeri1988 je napisao/la:Osvetit će nas Iaquinta! 8-) :mrgreen: :lol:
Glupost je napisao/la:
Pa realno mi i sad imamo dobre rezultate, mi smo prošlih sezona gubili redovno utakmice kao što je ova sad protiv Parme, naš cilj je CL, a ne Scudetto, a za direktan plasman u CL trenutno rezultati su i više nego odlični.

To što se ponekad nakon pobjede i dobre utakmice kaže kako nam niko ne treba je taj navijački optimizam koji obuzme skoro svakog čovjeka pa on u delirijumu od sreće i zadovljstva i nije svjestan ponekad svojih riječi, međutim nakon prespavane noći dođe tobe. :mrgreen:

Ja prvi sam takav, sinoć sam grmio, a danas kad sam skontao onaj bod i nije loš, ko može garantovati da će Milan dobiti Parmu u gostima!? Niko osim dragog Boga. :D
Pa da imamo izvrsne rezultate, i protiv Parme ni prije nismo nesta zapazene rezultate imali tako da onaj X je sasvim regularan, ali to nas ne smije zaslijepit nama je ekipa prosjek i pisao sam ja prije isto sto je juvesissoko nedavno napisao da me strah da nam ovi igraci ne budu normalna pojava u Juventusu i da ne naviknemo na prosjecnu ekipu i prosjecne igrace. CL je prioritet, scudetto nam je tu ali ne treba nesta preveise biti ni razocaran ako ga ne osvojimo. Sljedece sezone moramo dovesti neka WC pojacanja.

I dalje vjerujem da nam je Krasic najkvalitetnije krilo ne mogu opisati koliko mi je zao sto ne igra.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

dulet
Kontakt:

Post Postao/la dulet » 17 feb 2012, 02:04

Ne znam sta je sa tim Krasicem, imao je odlicnu minutazu kad je stigao u Torino, a i igrao je dobro .. odjednom kanal :shock:

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 17 feb 2012, 09:44

Ovaj @Bianconerac isto da mi je rođeni brat. Prvo galama, dreka, vika, razbijanje, lupanje pa kad malo vugla ohladi skontaš nije sve tako crno :mrgreen:
Kakav gol onog Rasima :o :shock: :o :shock:
zavrnu je mali k'o sebi.

Conte opet grmi na sudije :!:
Dva penala nisu svirali.
Samo galami Capitano 8-)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 17 feb 2012, 10:28

Tuttosport piše da ćemo preko Raiole doći do Pogbe jer mu je agent i da se već intenzivno radi na tome.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 17 feb 2012, 11:16

Pogba bi htio da igra a gdje će kod nas? on će kod nas prvo u Primaveru pa onda možda na posudbu...a još mu moraš dati i finu platu...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 17 feb 2012, 11:34

Ja ne vidim nista dobro sa ova posljednja dva rezultata, jer nismo igrali kako znamo i trebamo i jer nas ceka tezi raspored.
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

beki
Kontakt:

Post Postao/la beki » 17 feb 2012, 12:28

za cataniu bih ja ovako...

..........................buffon............................
...............barzagli...........chiellini.................
...caseres.....................................de ceglie..
.............................................................
...........................pirlo.............................
.................padoin..........marchisio...............
.............................................................
...vucinic...........................................elia...
.......................quagliarella.........................

..a ne bih imao nista protiv kada bi caseres na stopera...da se barzagli malo odmori...a licht opet na beka...pirlo bi isto mogao na klupu da odmori, ali mislim da conte na njega racuna u skoro svim utakmicama...ljudi ovu utakmicu moramo dotuci protivnika radi morala...

ode krasa u zenit izgleda...
Zadnja izmjena: beki, dana/u 17 feb 2012, 13:01, ukupno mijenjano 1 put.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.