FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

marconato
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la marconato » 14 feb 2012, 21:05

Ja mislim da ce nam ovo biti i okosnica tima: bajka, zadnja 4-ka, milivojevic, evandro, lazovic i borha.
Svidja mi se sto Borha trpa! Mrcina je, jos samo da prebrodi krizu u zoni od 7-10 m i bice extra... :)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 16 feb 2012, 13:23

Jedno od pojačanja Crvene Zvezde u zimskom prelaznom roku, Natanijel Asamoa, na pripremama u Antaliji govorio je o iskušenjima sa kojima se trenutno suočava u klubu.

:arrow: "Nije lako u Crvenoj zvezdi. Za mene je sve ovde novo. Počev od saigrača, preko sistema rada i sitema igre do veličine kluba. Vidim da su očekivanja velika i znam da iza kluba stoji armija navijača koja bukvalno svaki dan želi da klub bude na visokom nivou."

:arrow: "Znam već nekoliko najosnovnijih pozdrava i nekoliko reči koje su važne za fudbal. Uzeću profesora kad dođem u Beograd jer jako mi ja važno da što više budem deo tima i da mogu sve da razumem trenera."
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

dulet
Kontakt:

Post Postao/la dulet » 17 feb 2012, 01:33

Pored povređenog Filipa Kasalice, bazu crveno-belih u Beleku napustiće i Filip Janković, koji mora u Beograd po vizu za put sa kadetskom reprezentacijom, kao i Natanijel Asamoa, koji ide u domovinu po novi pasoš.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 feb 2012, 16:07

Poceo mec protiv Shakhtara iz Donetska.
Za nas igraju,Kire,Zule,Joki,Petko,Deni,Perke,Chava,Vesa,Kadu,Luka i Ogi. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 17 feb 2012, 16:57

1-0 na poluvremenu za Sahtjor. Mi, a i oni manje vise igramo s drugom postavom...

Svidja mi se sto je Robi u prvu stavio ove omladince, Stojkovica, Krnetu, Ozegovica...da malo dobiju na iskustvu! ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 feb 2012, 17:05

Zurnal u ovome trenutku pokazao svu svoju (ne)profesionalnost i iskompleksiranost.Svaka cast Stojadinovicu. ;) :oops:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 17 feb 2012, 17:10

Znamo po cemu su oni poznati, tako da ne treba nista da te cudi...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 feb 2012, 19:24

Kako saznaje B92.net, FK Crvena zvezda potpisao je ugovor o osiguranju svojih igrača sa jednom od najvećih britanskih osiguravajućih kuća HCC iz Londona na 30 miliona evra.

Na ovaj način Zvezda je osigurala tržišnu vrednost svojih igrača i osigurala ih od povreda, nesrećnog slučaja, bolesti ili prestanka igranja fudbala. Ovakva vrsta osiguranja je veoma retka izvan Velike Britanije i SAD, a Zvezda je prvi klub na Balkanu koji je uspeo da je obezbedi za svoje igrače. Na ovaj način svoje igrače osiguravaju skoro svi klubovi engleske Primijer lige kao i nekoliko vodećih španskih klubova.

Kako ovaj portal saznaje, vrednost polise iznosi 30 miliona evra a englesko osiguranje je procenilo da je vrednost tima moguće povećati u ovom trenutku do 36,5 miliona evra. Svi igrači Crvene zvezde su dobili procenjenu vrednost a od 1. februara im je osigurana tržišna vrednost kao i vrednost u slučaju povreda ili završetka karijere. To praktično znači da je Zvezda obezbedila da osiguranje njenim igračima u slučaju povrede isplaćuje platu koju imaju prema ugovoru sa klubom kao i da dobiju odštete u slučaju prestanka igranja fudbala.

Što se tiče novog stadiona, V92 saznaje da rukovodstvo Zvezde već skoro godinu dana pregovara sa nekoliko velikih evropskih i kineskih investitora o ulaganju u klubi i da je u završnoj fazi dogovora sa jednom od najvećih kineskih kompanija o finansiranju izgradnje novog stadiona čija je vrednost oko 600 miliona evra. Projekat izgradnje stadiona predstavljen je javnosti pre godinu i po dana i uradio ga je jedan od najpoznatijih portugalskih arhitekata Mario Sua Kay.

Kako je tom prilikom izjavio, „Zvezdani grad“ trebalo bi da izgleda ovako:

Stadion (kapacitet od 50 000 mesta) – 120 000 m², Tržni centar (iznad zemlje) – 75 000 m², Kancelarijske kule (iznad zemlje) – 95 000 m², Hotel (iznad zemlje) – 16 000 m², Stambeni smeštaj (iznad zemlje) – 42 000 m², Ukupno – 348 000 m². slika
Prva stvar je fantasticna,a za drugu cu opet reci,**** li vas Zvezdani grad. :roll:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 19 feb 2012, 19:35

Devil je napisao/la:Poceo mec protiv Shakhtara iz Donetska.
E ja bas znam ko su ti likovi... :?
Hajd` napisi normalan sastav jednom u zivotu. :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 feb 2012, 19:47

Rooney88 je napisao/la:
Devil je napisao/la:Poceo mec protiv Shakhtara iz Donetska.
E ja bas znam ko su ti likovi... :?
Hajd` napisi normalan sastav jednom u zivotu. :mrgreen:
Ako sada napisem,obecaj da ces da zapamtis za sledeci put. :lol:
Kirovski,Stojkovic,Krneta,Petkovic,Mihajlovic,Perovic,Dimitrijevic,Vesovic,Kadu,Milivojevic,Ozegovic. ;)

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 20 feb 2012, 02:03

Zvezdin tim procenjen na 30 miliona evra!

http://www.****/s234627/Sport/Fudba ... _evra.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 20 feb 2012, 17:36

Fudbaleri Crvene zvezde su po sunčanom vremenu od čak 19 stepeni odradili prvi, jutarnji, trening u ponedeljak 20. februara. Prosinečki je na raspolaganju imao sve igrače izuzev odsutnih Jankovića, Asamoe i Kasalice.

Rad je počeo u teretani hotela „Kalista“ a s obzirom da se teren nalazi samo nekoliko stotina metara daleko od samog hotela, Radaković je u mogućnosti da u dva sata rada kombinuje teretanu i fudbal, jer je razmak između dva dela treninga nekoliko minuta.

Ekipa je najveći deo treninga igrala na skraćenom prostoru podeljena u ekipe po trojica, sa mogućnošću samo tri dodira. Svaki gol se brojao i dva tima su na terenu provodila tek po nekoliko minuta, uz želju stručnog štaba da intenzitet rada i hitrina budu na visokom nivou.

Ukupnog pobednika nije bilo jer Prosinečki nije želeo takvu vrstu nadmetanja ali su svi prvotimci dobili pohvale od šefa struke za rad i zalaganje. Evidentno je da se ritam rada spušta i naši prvotimci će po povratku u Beograd ući u takmičarski ritam treninga.

Najveće interesovanje i dalje vlada za vremenske prilike u Srbiji koje će umnogome odrediti i način treniranja po povratku u Beograd, 24. februara.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 20 feb 2012, 20:39

Kad se vec dotaknusmo izbora i predsednika kluba kod nas,da pitam kakvo je stanje kod vas?Moze li neko napisati nesto vise o tome?sistem glasanja?kandidati?ocekivanja?zelje?itd

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 feb 2012, 20:44

sasagmp je napisao/la:Kad se vec dotaknusmo izbora i predsednika kluba kod nas,da pitam kakvo je stanje kod vas?Moze li neko napisati nesto vise o tome?sistem glasanja?kandidati?ocekivanja?zelje?itd
http://www.crvenazvezdafk.com/izbori-2012.htm

Posto znam da je komplikovano za objasniti,najbolje ti je da se sam snadjes,i ja sam jedva nekako skapirao odredjene stavke.
Sto se tice kanidata nista se ne zna,ja mislim da nema niko mocan da bi usao u ovakvu Zvezdu jer se ustvari nista ne pitas ti sam.Za ozbiljnije se ceka privatizacija,a tu ce da bude klanje izmedju Zeptera i Gazproma,a koliko cujem u poslednje vreme i Mandaric je opasno zainteresovan,tako da je to jedini spas za bolju organizaciju.Ovako cemo da vidimo sta ce da bude,na jednu stranu sigurno idu Vesic,Lukic&co,a drugu ce da sklepa Dule Savic sa svojim pajdasima.Ako je birati izmedju njih samo zna se da moj glas ide Lukicu. ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 21 feb 2012, 15:19

Navijaci izabrali idealnu postavu za prolecni deo sezone ,a to izgleda ovako ...

Formacija 4-3-3.

Bajković,
Mikić, Tošić, Maksimović, Mladenović,
Mijailović,
Evandro, Milivojević,
Perović, Borha, Lazović.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 21 feb 2012, 17:04

Naslov u " Zurnalu" - "? & $ у $ за $" :mrgreen: :roll: i drugi naslov "? на ? $ & %" :mrgreen:

Jankauskas
Kontakt:

Post Postao/la Jankauskas » 21 feb 2012, 17:17

Posledica otapanja snega.http://www.beobuild.rs/forum/viewtopic.php?id=706&p=10" onclick="window.open(this.href);return false;

Jankauskas
Kontakt:

Post Postao/la Jankauskas » 21 feb 2012, 19:30

Ne znam da li je ovo bilo ali nije sgoreg pogledati , Red Star
Zadnja izmjena: Jankauskas, dana/u 22 feb 2012, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 21 feb 2012, 20:14

U Medija centru na Marakani, danas su potpisani protokoli o saradnji o organizaciji ovogodišnjih letnjih kampova i škole fudbala Omladinske škole Crvene zvezda na Zlatiboru i Jahorini. Ugovore su potpisali pomoćnik direktora omladinske škole Predrag Turina, direktor i trener Ženskog fudbalskog kluba Crvena zvezda Darko Stojanović, predsednik SO Čajetina Miloje Rajović, direktor hotela „Palisad“ na Zlatiboru Vojislav Janić i Zoran Preradović, direktor „Unistursa“ iz Banjaluke i koorganizator kampa na Jahorini. Turina je podsetio da su prošle godine uspešno organizovani fudbalski kampovi, i to, kako je istakao, prvi put u istoriji Crvene zvezde, zahvaljujući pre svega pomoći i razumevanju predsednika kluba Vladana Lukića i generalnog sekretara Đorđa Stefanovića.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 22 feb 2012, 19:16

Fudbaleri Crvene zvezde se u petak 24. februara posle tri nedelje priprema na Mediteranu vraćaju za Beograd. Snežne padavine i velika hladnoća primorali su našu ekspediciju da u Turskoj ostane sedam dana duže od planiranog. Međutim, pre povratka u Srbiju pred našim prvotimcima nalazi se utakmica sa ukrajinskim prvoligašem Krivbasom koja se igra sutra od 17 časova po našem vremenu na terenu hotela „Kalista“, koja bi ujedno trebala da predstavlja završnu sliku svega onoga što su izabranici Prosinečkog radili u prethodnih 20-ak dana.Rezultati u kontrolnim mečevima svakako nisu u prvom planu, ali mogu dosta da znače na podizanju samopouzdanja i atmosfere u ekipi. U prethodnih osam utakmica ostvarili smo promenjljive rezultate, koji ne treba previše da brinu navijače crveno-belih, jer će se oni vrlo brzo zaboraviti ukoliko zablistamo kada to bude najpotrebnije, u mečevima za bodove, odnosno trofeje. Do sada, pobedili smo bugarski Liteks i danski Horsens identičnim rezultatom 2:1, igrali nerešeno sa Žilinom i Vinterturom (obe 1:1), dok smo pognute glave teren napustili posle utakmice sa Šahtjorom (0:2), odnosno dva predstavnika kineske lige, Tede (0:1) i Jiangsua (1:2).

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.