Svidja mi se sto Borha trpa! Mrcina je, jos samo da prebrodi krizu u zoni od 7-10 m i bice extra...

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Prva stvar je fantasticna,a za drugu cu opet reci,**** li vas Zvezdani grad.Kako saznaje B92.net, FK Crvena zvezda potpisao je ugovor o osiguranju svojih igrača sa jednom od najvećih britanskih osiguravajućih kuća HCC iz Londona na 30 miliona evra.
Na ovaj način Zvezda je osigurala tržišnu vrednost svojih igrača i osigurala ih od povreda, nesrećnog slučaja, bolesti ili prestanka igranja fudbala. Ovakva vrsta osiguranja je veoma retka izvan Velike Britanije i SAD, a Zvezda je prvi klub na Balkanu koji je uspeo da je obezbedi za svoje igrače. Na ovaj način svoje igrače osiguravaju skoro svi klubovi engleske Primijer lige kao i nekoliko vodećih španskih klubova.
Kako ovaj portal saznaje, vrednost polise iznosi 30 miliona evra a englesko osiguranje je procenilo da je vrednost tima moguće povećati u ovom trenutku do 36,5 miliona evra. Svi igrači Crvene zvezde su dobili procenjenu vrednost a od 1. februara im je osigurana tržišna vrednost kao i vrednost u slučaju povreda ili završetka karijere. To praktično znači da je Zvezda obezbedila da osiguranje njenim igračima u slučaju povrede isplaćuje platu koju imaju prema ugovoru sa klubom kao i da dobiju odštete u slučaju prestanka igranja fudbala.
Što se tiče novog stadiona, V92 saznaje da rukovodstvo Zvezde već skoro godinu dana pregovara sa nekoliko velikih evropskih i kineskih investitora o ulaganju u klubi i da je u završnoj fazi dogovora sa jednom od najvećih kineskih kompanija o finansiranju izgradnje novog stadiona čija je vrednost oko 600 miliona evra. Projekat izgradnje stadiona predstavljen je javnosti pre godinu i po dana i uradio ga je jedan od najpoznatijih portugalskih arhitekata Mario Sua Kay.
Kako je tom prilikom izjavio, „Zvezdani grad“ trebalo bi da izgleda ovako:
Stadion (kapacitet od 50 000 mesta) – 120 000 m², Tržni centar (iznad zemlje) – 75 000 m², Kancelarijske kule (iznad zemlje) – 95 000 m², Hotel (iznad zemlje) – 16 000 m², Stambeni smeštaj (iznad zemlje) – 42 000 m², Ukupno – 348 000 m².![]()
E ja bas znam ko su ti likovi...Devil je napisao/la:Poceo mec protiv Shakhtara iz Donetska.
Za nas igraju,Kire,Zule,Joki,Petko,Deni,Perke,Chava,Vesa,Kadu,Luka i Ogi.
Ako sada napisem,obecaj da ces da zapamtis za sledeci put.Rooney88 je napisao/la:E ja bas znam ko su ti likovi...Devil je napisao/la:Poceo mec protiv Shakhtara iz Donetska.
Za nas igraju,Kire,Zule,Joki,Petko,Deni,Perke,Chava,Vesa,Kadu,Luka i Ogi.![]()
Hajd` napisi normalan sastav jednom u zivotu.
http://www.crvenazvezdafk.com/izbori-2012.htmsasagmp je napisao/la:Kad se vec dotaknusmo izbora i predsednika kluba kod nas,da pitam kakvo je stanje kod vas?Moze li neko napisati nesto vise o tome?sistem glasanja?kandidati?ocekivanja?zelje?itd
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.