Haris Vučkić

harishp
Kontakt:

Re: Haris Vučkić

Post Postao/la harishp » 17 feb 2012, 00:59

Principatus je napisao/la:Kako god da prodje, on ako ne zaigra za nas, veliki minus za Susica.
Hvataj sve sa ic,al u gujci.Uostalom sam je rekao da mu je Slovenija sve pruzila i da mu preostaje da bude Janez od glave do pete.To za''nikad se ne zna'' je isuvise tanko za neke pozive.Ili znas ili ne znas ili neces da znas.Cetvrtog nema.
Pjanic nikad tako ublehaski izgovor nije rekao.Cak su i ona dvojica brace ''Svajcaraca''konkretniji zato je vec sa starijim i obavljen razgovor od strane Susica.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 17 feb 2012, 01:07, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 17 feb 2012, 01:05

Prodiskutovali smo sve na proslim stranicama. Svako ko malo razmislja moze vidjeti, da zeli za nas igrati i da nikad, ni u jednoj svojoj recenici nije iskljucio nastup za nas. Bas naprotiv. Nije to tanko, nego vrijedno poziva, jer se izgubiti nema sta.

Ali nek imamo mjesta za igrace u 30im iz Kazahstana i Mattersburga, no ne za nekog sa 19 iz Premier League.
Jos uvjek nemogu povjerovati da nije pozvan. Ludilo.

slika
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 feb 2012, 01:09

Principatus je napisao/la:Prodiskutovali smo sve na proslim stranicama. Svako ko malo razmislja moze vidjeti, da zeli za nas igrati i da nikad, ni u jednoj svojoj recenici nije iskljucio nastup za nas. Bas naprotiv. Nije to tanko, nego vrijedno poziva, jer se izgubiti nema sta.

Ali nek imamo mjesta za igrace u 30im iz Kazahstana i Mattersburga, no ne za nekog sa 19 iz Premier League.
Jos uvjek nemogu povjerovati da nije pozvan. Ludilo.

slika
Kao sto rekoh isto se puhalo i za Avdica a ovaj i ime na kraju promjeni.Trebao je u Olaf.
Ako zeli da igra za BIH najlakse mu je odbiti janeze i to javno reci.Posto nam situacija sa napadacima nije ruzicasta a ovaj vec jednom bude standardan u jednoj od ekipa.I crveni tepih ce mu prstrt a ne da dobije poziv.
Sve dok muti i sjedi na dvije stolice,nista od toga.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 17 feb 2012, 01:15, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 17 feb 2012, 01:14

harishp je napisao/la:[
Kao sto rekoh isto se puhalo i za Avdica a ovaj i ime na kraju promjeni.Trebao je u Olaf.
Nek se svako zove kako hoce.
Jedan se zove Denni, drugi Sven Tino Susic, pa nikome ne smeta ili?

Nema veze sa ovom temom, niti sa tim dali Vuckic zeli igrati za nas. A zeli, no poziva nema.
Toliko od mene.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 feb 2012, 01:16

Principatus je napisao/la:
harishp je napisao/la:[
Nek se svako zove kako hoce.
Jedan se zove Denni, drugi Sven Tino Susic, pa nikome ne smeta ili?

Nema veze sa ovom temom, niti sa tim dali Vuckic zeli igrati za nas. A zeli, no poziva nema.
Ako zeli,odbit ce poziv Slovenaca kao da ga nikad nije ni dobio.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 17 feb 2012, 01:21

Ja naš poziv ne bi čekao da sam na njegovom mjestu,dovoljno je pročitat naš spisak pozvanih igrača i sve je jasno..kao što kaže Principatus ima mjesta za 30godišnjake iz Matersburga i Kazahstana ,a za 19g iz Newcastle-a nema..
Uostalom kakva je to reprezentacija gdje trebaju igrači sami da se nude,valjda reprezentacija treba da traži njih preko skauta,menadžera,medija i svega ostaloga..
Velika šteta i gubitak za našu reprezentaciju..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 feb 2012, 01:29

Kao sto se seruckalo oko Denija tako je bila prica i za one Hajrovice.
Niko nikad nebi saznao od Safeta da je ovaj stupio u kontakt da mali sam to nije izjavio.
Prema tome sigurno da se radi koliko je u mogucnosti.Neko hoce,neko nece.i tu se sva prica zavrsava.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 17 feb 2012, 01:35

Ovaj decko je trebao biti pozvan ali da on bas zeli igrati za BiH on bi cekao malo duze.
Tek mu je 19 godina, nema tu sta pametovati.
Ja razumijem ako se on ne osjeca kao nas, rodjen tamo, oni su mu sve dali tako da je do njega.
Nisam siguran, ali citao sam negdje da mu je stara slovenka. :?:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 17 feb 2012, 01:56

zgembo89 je napisao/la:Uostalom kakva je to reprezentacija gdje trebaju igrači sami da se nude
Kakva? Kazu ona koja uvjek ostane kod kuce.

Mah, sta se ja uopste ovdje raspravljam...Bernd Stange bi vec odavno pozvao Vuckica.

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 17 feb 2012, 02:00

soko je napisao/la:Nisam siguran, ali citao sam negdje da mu je stara slovenka. :?:
Roditelji su mu porijeklom iz Bosanske Otoke ;).
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 17 feb 2012, 10:55

Sramota je ako nismo ni pokusali, najlakse je reci imamo ovakvih na pasja preskakala, pa se ponovi slucaj Ibrahimovic, ako igrac koji igra u EPL ikako, treba ga zvati, kaparisati sa 2,3 minute i imas ga za cijeli zivot.
Tako rade Hrvati i treba uciti od njih. ;)
Cuva Bog Zelju svog!

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 17 feb 2012, 11:02

Odakle znas da sa njim niko nije pricao. Susic vrlo rijetko daje u javnost skim je razgovarao, cak nekada i od samih igraca cujemo da ih je zvao? Ne bi me iznenadilo da je on izabrao Sloveniju, sto se moglo i naslutiti iz mnogih njegovih izjava!

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 17 feb 2012, 11:29

Edo_77 je napisao/la:Odakle znas da sa njim niko nije pricao. Susic vrlo rijetko daje u javnost skim je razgovarao, cak nekada i od samih igraca cujemo da ih je zvao? Ne bi me iznenadilo da je on izabrao Sloveniju, sto se moglo i naslutiti iz mnogih njegovih izjava!
Da si malo bolje citao vidio bi sta sam tacno napisao:
''Sramota je ako nismo ni pokusali...''
ali da nacrtam i kraj, ako smo pokusali a odbio nas, siroko mu polje, tu se ne moze uticati.
Cuva Bog Zelju svog!

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 17 feb 2012, 12:44

mirzza je napisao/la:
Edo_77 je napisao/la:Odakle znas da sa njim niko nije pricao. Susic vrlo rijetko daje u javnost skim je razgovarao, cak nekada i od samih igraca cujemo da ih je zvao? Ne bi me iznenadilo da je on izabrao Sloveniju, sto se moglo i naslutiti iz mnogih njegovih izjava!
ali da nacrtam i kraj, ako smo pokusali a odbio nas, siroko mu polje, tu se ne moze uticati.
Dobro, dobro. Zasto drsko? :o

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 17 feb 2012, 14:01

Edo_77 je napisao/la:
mirzza je napisao/la:
Dobro, dobro. Zasto drsko? :o
Ucinilo mi se da je i pitanje bilo drsko. :D
Cuva Bog Zelju svog!

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 20 feb 2012, 19:43

[youtube][/youtube]

Semir Tuce
Kontakt:

Post Postao/la Semir Tuce » 27 feb 2012, 18:24

Gotovo je. Sutra stoposto dobija šansu za Sloveniju! Šteta

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 feb 2012, 18:26

Semir Tuce je napisao/la:Gotovo je. Sutra stoposto dobija šansu za Sloveniju! Šteta
Nema veze, nije zvanicna utakmica. Gotovo je radi nesposobnog Susica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Semir Tuce
Kontakt:

Post Postao/la Semir Tuce » 27 feb 2012, 18:27

Čekaj a to znači i ako sutra zaigra (u što sam siguran) još nije fiskno, da ne more igrati za BIH?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 feb 2012, 18:28

Semir Tuce je napisao/la:Čekaj a to znači i ako sutra zaigra (u što sam siguran) još nije fiskno, da ne more igrati za BIH?
Tacno. Ali izgubljen je on, bez ispaljenog metka.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.