U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
Ima i kod njega propusta,ovi zasluzuju poziv
Čajic-Teplice
Šćuk-Mlada Boleslav
Tripic-Molde
U buducnosti treba racunati i na Haurdica koji je poceo da igra, dao je u zadnjoj prijateljskoj gol
treba obratiti paznju i na Avdica u Unterhachingu koji je dao u ovoj polusezoni 6 golova
Čajic-Teplice
Šćuk-Mlada Boleslav
Tripic-Molde
U buducnosti treba racunati i na Haurdica koji je poceo da igra, dao je u zadnjoj prijateljskoj gol
treba obratiti paznju i na Avdica u Unterhachingu koji je dao u ovoj polusezoni 6 golova
-
AjdBosnaVodi
- Kontakt:
Nedostaje nekoliko. Cajic, mozda mozemo pozvati Muamera Tankovica?
-
AÐ_Official
- Kontakt:
Ja bi volio kad bi jednom se to cudo desilo da smo zadovoljni sa spiskom. Sada nam je mlada ekipa konacno jaka i mnogo se napredovalo od perioda kad se selektori bili Arapovici, Zukanovici, Stojnici, itd kad su nam totalni anonimusi igrali za reprezentaciju. Umjesto da smo zadovoljni sto je tu Bicakcic, Besic, Stevanovic, Visca, Djuric mi se opet nadjemo da kakimo kako neko fali i nismo zadovoljni. polako, nista se ne gradi preko noci. malo strpljenja nikad nije lose.santos je napisao/la:Ima i kod njega propusta,ovi zasluzuju poziv
Čajic-Teplice
Šćuk-Mlada Boleslav
Tripic-Molde
Mog'o bi neko i napisati spisak,mrzi me po portalima ici. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
AÐ_Official
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Mog'o bi neko i napisati spisak,mrzi me po portalima ici.
Pozive su dobili: Bukvić, Abdihodžić, Ćolić, Sušić, Markić, Sipović, Dupovac, Brekalo, Kvesić, Bičakčić, Bešić, Grahovac, Handžić, Tanković, Gnjatić, Prcić, Stevanović, Zakarić, Bilbija, Višća, Bekić, Đurić.
Ako je Mujo Tankovic , momak iz Svedske koji igra u Engleskoj , fantastican poziv !!!!!!!!!!! Zaista ne mogu da vjerujem da su mu poslali poziv evo trljam oci
. Bit ce igracina a rijetko tako nesto napisem za nekoga !!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Jagodicu, gospodine, svaka ti dala.
Konacno selektor mlade poziva ovu djecu sto po evropi igraju a ne neke iz bsk borče, borca čačka, kozare...
Kad se samo sjetim tulićevih spiskova... pfff
Konacno selektor mlade poziva ovu djecu sto po evropi igraju a ne neke iz bsk borče, borca čačka, kozare...
Kad se samo sjetim tulićevih spiskova... pfff
Zadnja izmjena: mokhe, dana/u 17 feb 2012, 13:52, ukupno mijenjano 1 put.
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Brekalo i Kvesić dvojac kojima je Široki rodni grad plus Zakarić koji trenutno igra u nas
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
Uh,ovo ce biti odlicna utakmica,jos samo da Jankovic objavi spisak,a najavio je najjaci moci cemo samo lizati prste zbog odlicne utakmice. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Almin . Golman iz Krajine Cazinbagrcavi je napisao/la:Abdihodžić ?
Bravo Vlado majstore.
Odlican spisak i kapa dole, definitivno imamo povjerenja u ovog covjeka. Sada i mlada repka lici na nesto ozbiljno.
Odlican spisak i kapa dole, definitivno imamo povjerenja u ovog covjeka. Sada i mlada repka lici na nesto ozbiljno.
Cuva Bog Zelju svog!
ja mislim da je ovaj,onaj drugi je 95 godistekimbo je napisao/la:Ako je Mujo Tankovic , momak iz Svedske koji igra u Engleskoj , fantastican poziv !!!!!!!!!!! Zaista ne mogu da vjerujem da su mu poslali poziv evo trljam oci. Bit ce igracina a rijetko tako nesto napisem za nekoga !!
http://www.transfermarkt.de/de/armin-ta ... 51375.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo našao sam, piše da je prešao u Krajinu iz bihaćkog Jedinstva.bavarian_bk je napisao/la:Almin . Golman iz Krajine Cazinbagrcavi je napisao/la:Abdihodžić ?
Veoma dobra reprezntacija, mislim da bi iz ove generacije bar 4-5 igrača trebalo činiti okosnicu A tima za koju godinu
DRUG NEBI TI PUNCA
@santos
E hvala , ma znao sam da bi bilo predobro
al ovo mi je ok isto jer ova dvojica su rodjaci i igrali su obadvojica u istom timu u Svedskoj sto znaci ima nade i da Muju pridobijemo !!!!!
E hvala , ma znao sam da bi bilo predobro
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 17 feb 2012, 14:07, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
AjdBosnaVodi
- Kontakt:
Mogli bih mi i pozvati Petar Sliskovica, Deniz Mujica, Admir Terzica, Aldina Cajica. Sead Kolasinac!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
dobar je i ovaj
oooodlican spisak
zvaka cast Jagoda 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Kakav smo mi narod. Pa covjek da pozove Messija ovdje bi bijo neko u stanju reci, a Vlado gdje je Cristiano? Ncnc..
Vladi svaka cast koji daje pozive momcima koji igraji sirom evrope a ne samo Babinim sinovima iz BIH..
Vladi svaka cast koji daje pozive momcima koji igraji sirom evrope a ne samo Babinim sinovima iz BIH..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
AjdBosnaVodi
- Kontakt:
Hocel ovaj Alen Halilovic uopce otici u Madridu?
Ako mislis na onog iz Mainza,odnosno St.Paulia (tu igra na posudbi) on je igrao vec za mladu reprezentaciju Hrvatske tako da ne moze nastupati za BiH.AjdBosnaVodi je napisao/la:Mogli bih mi i pozvati Petar Sliskovica, Deniz Mujica, Admir Terzica, Aldina Cajica. Sead Kolasinac!
Bolje je da ako ce nekog zvati pozove Cajica iz Teplica,Hadzica iz Valencije,a ima i drugi nasih igraca po Europi jos sigurno
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net