FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FK Sarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FK Sarajevo » 17 feb 2012, 14:31

Vi imate Cumez u svome vlasnistu,a mi stadion Kosevo,t.j. Stadion Asim Ferhatovic Hase,koji je dobio naziv po najboljem igracu BiH svih vremena ;) I to je nas stadion,kolko je i vasa grbavica,jer nezaboravi da ste prije 7-8 godina dobili sradion grbavicu na koosristenje od strane spostrskog drustva,tj od opstine,na celu sa Damirom Hadzicem,tako da neserite vise o tome,mene bi bilo stid da moj klub ima onakav cumez od stadiona,u Africi su civilizovaniji stadioni :oops: Pa grbavica je jedinini stadion na kojem je zmija ujela navijaca :lol: Izasla iz one sume iznad juga :lol:
Sad ce ti reci da si ljubomoran zato sto na Grbavici imaju zooloski vrt. ;)
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 17 feb 2012, 14:33

Dobro je ovo sto je otisao Hadzialagic.Ne mogu reci da je nesto radio protiv kluba i da je mutio ha hu ali siguran sam da nije ni nesto posebno dobro uradio, nesposoban je za ovaj posao.Sad ili te funkcije nece biti ili ce je obavljati neko sposobniji, kako god dobar potez.

Samo se valjda ne muti nesto iza brda..

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 17 feb 2012, 14:35

samosarajvo je napisao/la:Dobro je ovo sto je otisao Hadzialagic.Ne mogu reci da je nesto radio protiv kluba i da je mutio ha hu ali siguran sam da nije ni nesto posebno dobro uradio, nesposoban je za ovaj posao.Sad ili te funkcije nece biti ili ce je obavljati neko sposobniji, kako god dobar potez.

Ovo je odlicno :) ,nije on bio za funkcije sportskog direktora.Mozda je pokusavao pomoci klubu,ali nije shvatao da je vise odmagao,sve sto se moglo zajebati on je zajebao,a nije doveo nijednog kvalitetnog igraca osim Adilovica.Hvala ti Hadzialagicu,ali daleko ti Kosevo bilo.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 17 feb 2012, 14:46

samosarajvo je napisao/la:Dobro je ovo sto je otisao Hadzialagic.Ne mogu reci da je nesto radio protiv kluba i da je mutio ha hu ali siguran sam da nije ni nesto posebno dobro uradio, nesposoban je za ovaj posao.Sad ili te funkcije nece biti ili ce je obavljati neko sposobniji, kako god dobar potez.

Pa kod vas već niko ništa ne radi, a ne samo on. Ne viditi vi to. Vi ste najjači na svijetu Škoro ne dođe ma kakav Škoro nije u formi, Luca Toni ma gdje će on ostario pravo, Hadžialagić ma kakav on nije ništa radio, sad da ode Jović rekli bi ma kakav on propali trener šta će nam on. Stvarno .. :lol:
Potpis!

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 17 feb 2012, 14:56

Aldinn1 je napisao/la:

Pa kod vas već niko ništa ne radi, a ne samo on. Ne viditi vi to. Vi ste najjači na svijetu Škoro ne dođe ma kakav Škoro nije u formi, Luca Toni ma gdje će on ostario pravo, Hadžialagić ma kakav on nije ništa radio, sad da ode Jović rekli bi ma kakav on propali trener šta će nam on. Stvarno .. :lol:
Ma stipu ih nisu ni svjesni u kavim su **** ,vrijeme ce im pokazati sve.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 17 feb 2012, 15:01

FK Sarajevo je napisao/la:
Vi imate Cumez u svome vlasnistu,a mi stadion Kosevo,t.j. Stadion Asim Ferhatovic Hase,koji je dobio naziv po najboljem igracu BiH svih vremena ;) I to je nas stadion,kolko je i vasa grbavica,jer nezaboravi da ste prije 7-8 godina dobili sradion grbavicu na koosristenje od strane spostrskog drustva,tj od opstine,na celu sa Damirom Hadzicem,tako da neserite vise o tome,mene bi bilo stid da moj klub ima onakav cumez od stadiona,u Africi su civilizovaniji stadioni :oops: Pa grbavica je jedinini stadion na kojem je zmija ujela navijaca :lol: Izasla iz one sume iznad juga :lol:
:lol: :lol: :lol: dje ubaci Damira Hadzica bgt :lol: :lol: jel Damir Hadzic nacelnik Novog Sarajeva ili Novog Grada (bio) !? mozda neznas da tvoj klub godisnje u kasu JU "Centar za sport i rekreaciju" uplati oko 225.000 maraka na ime koristenja stadiona Koševo, svih pratećih objekata i pomoćnih terena ?? tu se vidi čije je sta ;)
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 17 feb 2012, 15:25

Hoomer je napisao/la: mozda neznas da tvoj klub godisnje u kasu JU "Centar za sport i rekreaciju" uplati oko 225.000 maraka
notorna laž koju može izmisliti samo dimitrijević.

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 17 feb 2012, 15:37

pacovi_tu_ima je napisao/la:
Hoomer je napisao/la: mozda neznas da tvoj klub godisnje u kasu JU "Centar za sport i rekreaciju" uplati oko 225.000 maraka
Da li se ti sjecas mozda prije par godina kada su ljudi iz JU "Centar za sport i rekreaciju" na čelu sa direktoricom Jasminom Polić zaprijetili da zbog neizmirivanja obaveza na ime koristenja stadiona Koševo nece moci koristiti vise isti !? pa je tada bila priča kako se selite u Vogošću na stadion "Hakija Mršo" sto vam je tada ponudio načelnik Vogošće, stadion i svi prateći objekti su u vlasništvu grada Sarajeva a za upravljanjem svim tim zaduzena je JU "Centar za sport i rekreaciju", svi sportski kolektivi koji treniraju i koriste objekte i poligone to jest terene plaćaju odredjenu naknadu pa tako i FK .Sarajevo, neznam sta te to cudi !?
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 17 feb 2012, 15:44

Hoomer je napisao/la:
Da li se ti sjecas mozda prije par godina kada su ljudi iz JU "Centar za sport i rekreaciju" na čelu sa direktoricom Jasminom Polić zaprijetili da zbog neizmirivanja obaveza na ime koristenja stadiona Koševo nece moci koristiti vise isti !? pa je tada bila priča kako se selite u Vogošću na stadion "Hakija Mršo" sto vam je tada ponudio načelnik Vogošće, stadion i svi prateći objekti su u vlasništvu grada Sarajeva a za upravljanjem svim tim zaduzena je JU "Centar za sport i rekreaciju", svi sportski kolektivi koji treniraju i koriste objekte i poligone to jest terene plaćaju odredjenu naknadu pa tako i FK .Sarajevo, neznam sta te to cudi !?
CUj 225 hiljada godisnje za Kosevo, pa da je tako bankrotirali bi jos 2004 ili 2005 ja mislim.
A sve i da je tako, a nije, opet ti to na isto dodje i da imamo svoj stadion.Ovako ga opcina, tj centar za sport i rekreaciju odrzava, tj travnjak, svlacionice i ostale potrebne stvari, taman kolko je potrebno za licencu za Europu.Mi tu marku ne dadnemo.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 feb 2012, 15:45

Opaaa, ovo je jedinstven slucaj da se bekucnik ruga nekome kako mu je kuca u losem stanju.Shvatam i sportski rivalitet ali zlobnost ne shvatam, valjda se po tome i hvala Bogu razikujemo.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 feb 2012, 15:50

joj ovi strumfovi na nasoj temi bas su mi gotivni likovi ,uvijek od njih mozes nesto pametno procitat.posebno hoomer i aladin 1 ,zbog njih razmisljam da pocnem navijat za zelju

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 17 feb 2012, 15:54

homere poznato je to da sarajevo plaća naknadu centru za sport i rekreacije. ali da plaća tu cifru koju si ti naveo, nije istina. još jednom ponavljam to je notorna laž koju si od nekog čuo, ili si sam izmislio. nema druge.

fudbalski klub sarajevo bio bez stadiona ili ne, on igra na koševu od početka nastanka i igrat će na njemu i dalje svidilo se to nekome ili ne. p.s. stadion nosi ime najveće fudbalske legende grada i kluba asima ferhatovića haseta. pametnom dosta.

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 17 feb 2012, 15:54

CUj 225 hiljada godisnje za Kosevo, pa da je tako bankrotirali bi jos 2004 ili 2005 ja mislim.
A sve i da je tako, a nije, opet ti to na isto dodje i da imamo svoj stadion.Ovako ga opcina, tj centar za sport i rekreaciju odrzava, tj travnjak, svlacionice i ostale potrebne stvari, taman kolko je potrebno za licencu za Europu.Mi tu marku ne dadnemo.
Ja stvarno neznam a i čudim se kako neznate (ne svi) neke stvari u vezi svog kluba :? koliki je godisnju budzet kluba ?? pa na budzet kluba stavi cifru od 225.000 maraka i vidjet ces da u toku godine to i nisu neke pare ali vama ociti svakako jesu, vi to sve plaćete jarane neki znaju neki neznaju to, hajde daj ti meni svoje auto da ga vozam mjesec dana, trošim gorivo i na kraju da ti nista ne platim onako jaranski ?? nema nigdje dzabe nista čovječe ;)

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 17 feb 2012, 15:56

pacovi_tu_ima je napisao/la:homere poznato je to da sarajevo plaća naknadu centru za sport i rekreacije. ali da plaća tu cifru koju si ti naveo, nije istina. još jednom ponavljam to je notorna laž koju si od nekog čuo, ili si sam izmislio. nema druge.

fudbalski klub sarajevo bio bez stadiona ili ne, on igra na koševu od početka nastanka i igrat će na njemu i dalje svidilo se to nekome ili ne. p.s. stadion nosi ime najveće fudbalske legende grada i kluba asima ferhatovića haseta. pametnom dosta.
Cifra od 225.000 maraka se odnosi na ime duga zbog kojeg su vas umalo otjerali sa "vašeg" stadiona, nije bitna cifra odnosno poenta je u tome da plaćate stadion sto i sam kažes, ako nesto godinama plaćas da bi koristio to onda nije tvoje ;) to je sva poenta :D
Zadnja izmjena: Hoomer, dana/u 17 feb 2012, 15:59, ukupno mijenjano 1 put.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 17 feb 2012, 15:57

moj Hoomere oni nemaju te pare ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 17 feb 2012, 15:58

bordobijeli je napisao/la:joj ovi strumfovi na nasoj temi bas su mi gotivni likovi ,uvijek od njih mozes nesto pametno procitat.posebno hoomer i aladin 1 ,zbog njih razmisljam da pocnem navijat za zelju
Ako počnes navijati za najtrofejniji i najveci bh. klub onda smo i jedan i drugi ispunili svoj zadatak i cilj :D :mrgreen: ;)

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 17 feb 2012, 16:05

Hoomer je napisao/la: Cifra od 225.000 maraka se odnosi na ime duga zbog kojeg su vas umalo otjerali sa "vašeg" stadiona
ne znaš više ni ti sam šta bi prije bubno. prvo se godišnje plaća 225.000 km kao kirija, sad odjednom ta cifra je dug? prijatelju nisi mi jasan nikako :roll:

da stavimo tačku na ovu diskusiju. fk sarajevo nema svoj stadion, što nimalo ne umanjuje veličinu kluba kao jednog od giganata bivše jugoslavije, i sadašnje bosne i hercegovine. mnogi evropski klubovi koji su ime u svijetu fudbala također nemaju svoj stadion. jel im možda ta činjenica umanjuje veličinu kluba? naravno da ne.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 feb 2012, 16:07

Hoomer je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:joj ovi strumfovi na nasoj temi bas su mi gotivni likovi ,uvijek od njih mozes nesto pametno procitat.posebno hoomer i aladin 1 ,zbog njih razmisljam da pocnem navijat za zelju
Ako počnes navijati za najtrofejniji i najveci bh. klub onda smo i jedan i drugi ispunili svoj zadatak i cilj :D :mrgreen: ;)
ja vec navijam za najveci BIH klub

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 17 feb 2012, 16:09

da stavimo tačku na ovu diskusiju. fk sarajevo nema svoj stadion, što nimalo ne umanjuje veličinu kluba kao jednog od giganata bivše jugoslavije, i sadašnje bosne i hercegovine. mnogi evropski klubovi koji su ime u svijetu fudbala također nemaju svoj stadion. jel im možda ta činjenica umanjuje veličinu kluba? naravno da ne.
:lol: :lol: imamo stadion/ nemamo stadion/ imamo stadion /nemamo stadion i na kraju ga ipak nemate :mrgreen: nasli ste se na tankom ledu i na kraju ipak izustili ono sto jeste i sto je istina samo sam to htio čuti :mrgreen: i nista vise, dakle stadion Koševo nije vas stadion čak godisnje placate naknadu da bi ga koristili to je sve ;) e sad za ove pametnjakoviće uporedite priču u vezi stadiona Koševo i Grbavice čije je sta, pozdravljam :D :lol: 8-)

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 17 feb 2012, 17:05

@TeraNova
Uopste necu da ulazim u rasprave i da vodim glupe diskusije oko s.direktora samo hocu da te nesto pitam kada je Kosevo vas stadion zasto onda Zeljo ili Olimpik neplacaju naknadu za koristenje vama kada ga koriste,mi na Kosevu mozemo igrati kad god hocemo a vi to nemozete uskratiti nikada.I drugo bolje je imati i cumez u vlasnistvu nego nista jer i cumez mozez idavati i na njemu nesto zaraditi za razliku od vas.Ovaj post nema nikakve veze sa odnosom Zelje i Sarajeva jer ja cu uvjek vise voljeti da pored mog Zelje moje komsije ptedstavljaju nasu BiH u Evropi neko neki drugi klub zato sto sam dijete ovoga grada i zato sto nema nista prece od komsije a to se najbolje vidjelo u ratu.Pozdrav.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []