FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

BrnJeeH
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la BrnJeeH » 30 avg 2009, 00:59

omerbavarac je napisao/la:Slazem se s tobom da je Lass bio jedan od glavnijih igraca Reala, ali brate pa sta je Robben radio po onoj desnoj strani u periodu u kojem je proveo u Realu, naravno dok je bio zdrav!!!!
fala ti boze sto ima neko pametan

Ali opet da ti kazem, Robben je dva puta bio igrac utakmice i samo dva puta najbolji igrac reala.. 9 puta je bio povrijedjen otkako je igrac reala, i svaka ta povreda je znacila skori oporavak nakon kojeg se robben na terenu ponasao ko jedan drenthe.. njegovo lijevo desno nije uvijek palilo, mada moram priznati da onakvo krilo dugo godina nismo imali.. izuzev robinha

kako god, opet ce mu lakse biti u njemackoj nego u realu, i nama on nece faliti zbog svojih igara, nego zbog toga sto nam manjka krila u igrackom kadru

nek me poosere ko god hoce ako ne bude ovako - Robben ce nakon prve ozljede biti ko riba na suhom.. vratice se i najmanje naredne dvije utakmice nece uraditi ama bas nista - isti ko i Sneijder

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 avg 2009, 01:00

BrnJeeH je napisao/la:
Trasimaco je napisao/la:
Genghis je napisao/la: Pazi sad ovo : Sneider 15mil, Robben 25mil = 40mil ; Benzema = 35mil ... nema potrebe da sta komentarisem ...
Ma ne mozes ti to njima objasniti. Ne shvataju koliko su para dali i kako lose sve to moze zavrsiti. A mislim... prodati (otjerati) takva dva igraca... :roll: Ma to samo Circo moze. :mrgreen:
Otjerati? - Ti mislis da je Robben otjeran? - nikad on ne bi pristao na klupu

@omerbavarac - lass je, jos otkako je dosao, uvijek drzao ekipu Reala, i Robben je bio jedan prosjecni igrac.. sad ce biti to pises zato sto je otisao u Bayern, da ti odmah kazem to sam uvijek mislio i sve te postove imas na temi Real Madrid CF

Bio je top 3 u Realu, mislim na Arjena. Ne pišem ovo sada jer je došao u Bayern već jer je to očigledno bilo. Meni je Lass veoma drag igrač isto kao i Diarra, a sada i Karim.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 30 avg 2009, 01:04

Robben igrača utakmice protiv Osasune,Numancie,VALENCIE,VILJAREALA...nekoliko partija u nizu bio je najbolji..a to je več bilo 17 kolo..nikad mu neču oprostiti crveni protiv Sevilje pred el clasiko...protiv Barce i Liverpoola bio je neprimijetan..uklopio se u slabi Real...al ostaje utisak da ima crnih rupi u sezoni... ne samo zbog povrijeda..več i zbog forme..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 30 avg 2009, 01:08

Rz88 je napisao/la:
Bio je top 3 u Realu, mislim na Arjena. Ne pišem ovo sada jer je došao u Bayern već jer je to očigledno bilo. Meni je Lass veoma drag igrač isto kao i Diarra, a sada i Karim.
ziva istina - sto se tice sredine i napada bio je medju top 3...

Al po ucinkovitosti i prema onome koliko su pomogli timu ja bi to poredao ovako:

1. Higuain
2. Lass
3. Casillas
4. Pepe
5. Robben

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 30 avg 2009, 01:08

Raul_64 je napisao/la:Robben igrača utakmice protiv Osasune,Numancie,VALENCIE,VILJAREALA...nekoliko partija u nizu bio je najbolji..a to je več bilo 17 kolo..nikad mu neču oprostiti crveni protiv Sevilje pred el clasiko...protiv Barce i Liverpoola bio je neprimijetan..uklopio se u slabi Real...al ostaje utisak da ima crnih rupi u sezoni... ne samo zbog povrijeda..več i zbog forme..
A ko nema, osim Barce lani

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 avg 2009, 01:28

Kako od govana napraviti marmeladu a da bude jos uz to slatka.
Prosle sedmice ko da vas je tramvaj zgazio a danas vas Ribery koji je tri mijeseca u behutu i Roben koji ce slijedece ili one sedmice da izbiva zbog napuknuca obrve e danas vas oni moraju vaditi iz gliba.
Salu na stranu svidila mi se odbrana u Bajernu ili su stvarno bili jaki ili je Wolsburg vec u cetvrtom kolu otprdio ne samo titulu vec i Evropu.
Znajuci da im je odbrana losa,samozataivanje napada bi znacilo put u podrum.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 avg 2009, 01:31

harishp je napisao/la:Kako od govana napraviti marmeladu a da bude jos uz to slatka.
Prosle sedmice ko da vas je tramvaj zgazio a danas vas Ribery koji je tri mijeseca u behutu i Roben koji ce slijedece ili one sedmice da izbiva zbog napuknuca obrve e danas vas oni moraju vaditi iz gliba.
Salu na stranu svidila mi se odbrana u Bajernu ili su stvarno bili jaki ili je Wolsburg vec u cetvrtom kolu otprdio ne samo titulu vec i Evropu.
Znajuci da im je odbrana losa,samozataivanje napada bi znacilo put u podrum.

Heh, loša nam je odbrana, Vukovi su fulili dosta toga, imali smo sreće. Treba nam bolja odbrana i dobra nam je ekipa. Onaj Gomez izgubljne, Lisandro Lopez je bio bolja solucija hehe.

Jedva čekam TOnija da se vrati. On je za ove taktike sa jednim napadačem.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 avg 2009, 01:34

Mogu mislit kako bi ga hranili Rib i Rob loptama, pa to bi bilo kao u bajkama. :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 30 avg 2009, 02:00

polako polako tek je prva pobjeda i mainz ima toliko :mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 30 avg 2009, 02:06

Lyon je napravio ogroman posao dovodjenjem Gomisa i Lisandra, ja mislim da ce transfer Lopeza jedan od najisplativijih transfera ovog ljeta. Takodje , kao sto sam govorio i prije 2 mjeseca, a i danas stojim iza toga tj. mislim da ce transfer Gomesa biti jedan od najvecih promasaja.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 avg 2009, 02:17

Genghis je napisao/la:Lyon je napravio ogroman posao dovodjenjem Gomisa i Lisandra, ja mislim da ce transfer Lopeza jedan od najisplativijih transfera ovog ljeta. Takodje , kao sto sam govorio i prije 2 mjeseca, a i danas stojim iza toga tj. mislim da ce transfer Gomesa biti jedan od najvecih promasaja.

Iako i meni Gomez nije drag, ipak najbolji strijelac Bavaraca je Mario sa 7 golova, mislim drugi Olić za 5.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 30 avg 2009, 02:31

zar su vec toliko dali...samo gomez i klose ce se borit za mjesto u prvih 11,mislim da jedan mora igrat ipak su njemacki reprezentativci
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 avg 2009, 02:33

Jesu, dali su toliko u svim zvaničnim utakmica Bayerna.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 avg 2009, 03:01

“It was fantastic, I’ve come on and scored twice. I couldn’t have wished for a better start. This is a very special day for me,” the visibly delighted Robben said afterwards, before sending out a clear message of intent, not only to the reigning champions but to all Bayern’s rivals in the German title race: “That was just a start. We have to follow it up in our next match. That’s why I’m here. I play football to win trophies.”
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 30 avg 2009, 03:02

Ljudi polahko... Gomez će doći na svoje... fali mu još malo samopouzdanja... mlad je još... a Robbery... čuda čine... Schweini dobio prostora za igru, pa počeo dijeliti fine loptice... Tymo... hahaha gladiator!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 avg 2009, 03:13

Arjena i izjava, odlično hehe. Naučio je Španski , zna Holandski, sada je na redu Njemački, Engleski odavno zna.

Gomez, treba mu vremena , da , tu si u pravu, ali neka malo požuri, ali opet je najbolji strijelac Bavaraca.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 avg 2009, 03:50

Zna on i Njemacki solidno, s obzirom da su Holandski i Njemacki slicni!!!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 30 avg 2009, 03:59

I kad ide Ribery u real? Ove ili sljedece sezone? Ko ce sad na klupu (svajni, olic, klose, toni???). Jel istina da je Rafinha doshao? Ne kontam taj potez nikako, sta ce biti sa Lahmom?
nema potpisa

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 avg 2009, 04:02

Za Riberya se zna da ostaje ove sezone!!!! Na klupu ce najvjerovatnije Klose, koji je i danas bio na klupi, kao i Toni.
Za Rafinhu se jos nista ne zna, Kicker prenosi da prelazi, a ko fol Bayern demantovao tu informaciju. Vjerovatno ce se vise znati danas!!! I na kraju Lahm ide na lijevog beka u slucaju dolaska Rafinhe!!!!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 30 avg 2009, 04:07

omerbavarac je napisao/la:Za Riberya se zna da ostaje ove sezone!!!! Na klupu ce najvjerovatnije Klose, koji je i danas bio na klupi, kao i Toni.
Za Rafinhu se jos nista ne zna, Kicker prenosi da prelazi, a ko fol Bayern demantovao tu informaciju. Vjerovatno ce se vise znati danas!!! I na kraju Lahm ide na lijevog beka u slucaju dolaska Rafinhe!!!!
Onda Pranjicu klupa? Ak tako bude, onda je sam sebi najvecu glupost uradio ovog ljeta. Svojim parama pomogao da predje u Bayern i sad ce grijat klupu :(
nema potpisa

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.