Sejad Salihovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Sejad Salihovic
Prosjecni u najboljoj ligi na svijetu, zasto da ne??? Bolje nego prosjecan u trecoj najboljoj. Jos ako uzmes u obzir da su i jedni i drugi znali pobijediti sve vece ekipe, i da su gostovanja Fulhamu jedna od najgorih to jos dobija na tezini. Istina Villa je ove godine malo pala, ali zato sto im je otisao trener inace i nije bila losa ekipa.
Celik!3,2,2.
pa ja sam odmah rekao da su oba kluba bolje opcije od hoffenheima, ali je suludo govoriti o nekim kvalitetnim timovima.
Bilo bi sjajno kad bi on otisao u englesku..Imam neki filing da bi on uspio tamo

Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Ko je reko na beku? Ne, rekao sam po strani i naglasio da bolje igra po strani nego u vezi i u engleskoj bi se bolje snasao po strani nego u vezi, na zadnjem veznom, previse je to zahtjevna liga, tesko da bi on mog'o drzat tu poziciju, al' istina je da N'zogbia ne moze nac' formu, pa mozda traze zamjenu za njeg, a njega prodat nekom, no ne znam ni sto pricamo o tom, sanse da predje su manje od 20%, znamo gdje su sve selili Dzeku, pa Ibisevica, pa Pjanica itd...Goalgetter je napisao/la:Sejo ce pronaci jedan dobar klub, u to ne sumnjam. Moze bez odstete napustiti Hoffenheim, dakle, nikakvih prepreka nema.
Vidim ovdje neki govore da bi mogao igrati na beku .. On je zadnji vezni, i na toj poziciji i igra uvijek u Hoffenheimu, ponekad je igrao poziciju krila kod Pezzauiolija, ili kako se vec onaj moron zove, sto je preuzeo Hoffenheim nakon Rangnicka.
U repci je zadnji put na poziciji zadnjeg veznog odigrao protiv Njemacke sa Rahimicem, i to je u vecem dijelu utakmice jako dobro funkcionisalo.
ps: Cuj Villa i Fulham prosjecni klubovi
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Fulham ti je bio finalista pretprosle godine u Euro ligi a Hoffenhaim ne moze doci ni do polufinala BL.dzonvejn je napisao/la:za tebe su fulham i aston villa kvalitetni klubovi?
Za Aston Vilu reci da nije kvalitetan,nesto sa njim nije u redu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sejad Salihović: Na ljeto odlazim
- Goalgetter
- Kontakt:
Ocekivano.niho1987 je napisao/la:Sejad Salihović: Na ljeto odlazim
-
bhfanatic14
- Kontakt:
konacno!!! bravo majstore,bjezi od otih propalica...gotovi suniho1987 je napisao/la:Sejad Salihović: Na ljeto odlazim
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- Principatus
- Kontakt:
Ma dobro, to smo mi znali prije njega.niho1987 je napisao/la:Sejad Salihović: Na ljeto odlazim
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
sikirica je napisao/la:Salihovic klupa ..![]()
Postaju komedija od kluba.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma i bolje je klupa da se ne povrijedi,,, uce zadnji 20 min laganice sezonu privesti kraju , u meduvremenu kofere pakovati i traziti lijep stan!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
E stvarno ne mogu vjerovat'
I da mi igramo protiv Brazila, pa čovječe samo prvi golman igrao utakmicu od prve minute za svoj klub
Btw od 9' Hoffenheim vodi 1:0 autogolom Noveskog
I da mi igramo protiv Brazila, pa čovječe samo prvi golman igrao utakmicu od prve minute za svoj klub
Btw od 9' Hoffenheim vodi 1:0 autogolom Noveskog
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
pitanje je ko će ga angažirati nakon ako ne bude igrao.vrebac86 je napisao/la:Ma i bolje je klupa da se ne povrijedi,,, uce zadnji 20 min laganice sezonu privesti kraju , u meduvremenu kofere pakovati i traziti lijep stan!!!!
Onaj ko zna koliko vrijedi.Skautiranje se ne vrsi par sedmica.dzonvejn je napisao/la:pitanje je ko će ga angažirati nakon ako ne bude igrao.vrebac86 je napisao/la:Ma i bolje je klupa da se ne povrijedi,,, uce zadnji 20 min laganice sezonu privesti kraju , u meduvremenu kofere pakovati i traziti lijep stan!!!!
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
takvi bi ga već doveli do sad.harishp je napisao/la:Onaj ko zna koliko vrijedi.Skautiranje se ne vrsi par sedmica.dzonvejn je napisao/la:pitanje je ko će ga angažirati nakon ako ne bude igrao.vrebac86 je napisao/la:Ma i bolje je klupa da se ne povrijedi,,, uce zadnji 20 min laganice sezonu privesti kraju , u meduvremenu kofere pakovati i traziti lijep stan!!!!
Ocito da ne pratis ni u vezi ni oko Salihovica,vec samo onako da se pise..Tip je jedan od najskupljih placenih igraca u klubu.Nije produzio ugovor i na ljeto ce ga bilo koji klub moci uzeti besplatno.To su vec i iz Stugarta govorili.Drugo i jedan Bajern ga je zelio dovesti medjutim ovaj je odbio poziv Baje.Posto je bio alergican na familiju Hoenes ii zbog Herthe.Tako da....dzonvejn je napisao/la:takvi bi ga već doveli do sad.harishp je napisao/la:Onaj ko zna koliko vrijedi.Skautiranje se ne vrsi par sedmica.dzonvejn je napisao/la: pitanje je ko će ga angažirati nakon ako ne bude igrao.
Sto se neigranja tice razlog je sto javno osudio politiku kluba i rasprodaju igraca kao i politika dovodjenja j pojacanja.
Kao sto se kvalitet za Teveza vec zna i bez minute igre ,takva je prica i Salihovica.Posto ovaj nece kostati 40 miliona kao Argentinac,u stvari nece kostati ni eura.Dosta ekipa ce ga traziti,bez obzira na minutazu koju mu sad pruze u Hoffi do kraja sezone.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
BTW Sejo je danas dobio sedam minuta citavih
.Babula je ocito dobio naredjenje syebati sto se syebalo nije u klubu.Iako sam kontao da ce to pametnije prihvatiti sa radom u Hoffi.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma nema i oni imenuju samo vrhunske trenere aman zeman, a bili su nekad tako simpatičan klub.
ŠVRLJ
harise super sve sto pricas za teveze ali tevez je u sitiju jedan klub sa sela kosto je hofeinheim ne moze dopustit da mu ne igra daleko najbolji igrac daleko i kad je vedo bio on je bio najbolji igrac jer je drzo sve konce tolko sam iznerviran radi ovog sto nije igro da bi mogo skocit kroz prozor **** im majku mrtvu da bog da iz lige ispali i ostali su u prvoj jer su bili vedo i sejo i demba i pizde materine sad ga karaju u mozak jer je reko kako nisu za kurca a i nisu nemaju 2 igraca spacna sa mainzom se mrcvare smecari glupi kako sam iznerviran
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, CAGarfia, dzemil, GG3, Jabroni, legendarnadruga, LondonBlues, No99, Pensioner26, Proximic, Samba71, UtdBiH21, Zglavkar, zikerrz21 i 74 gosta.