Ma dobro, momak je ogorcen i jednostavno ne razumije razlog zasto se to odugovlaci. A iskreno to i jest van svake pameti. E sad je mogao upotrijebiti drugacije, manje dramaticne rijeci, ali boze moj. Dobro da simpatises, Ösiland je samo Bergdeutschland.Pasodzigera je napisao/la:On je odradio svoje to stoji,ali na njegovu izjavu covjek ne moze ostati ravnodusan.Izjaviti "razmisljam da postupak obustavim",je za svaku osudu,pa tamam da se radi o igracu Barcelone,a ne pisljivog Rieda. Zemlja nam je takva,kakva je,tu ni savez ni selektor ne mogu nista uraditi,tu su neke druge struje,danas Spiric,sutra Bevanda,oni su ti koji odlucuju o drzavljanstvima. Svaki se igrac morao da strpi,ne znam,koja je on to marka,pa da mu se titra. Radi se na tome,nije da se ne radi,ide sporo,a za to smo svi znali.
Sledjeci put na izborima,neka nam je na pameti koga cemo birati,nisu krivi politicari,nego mi koji ih biramo.
A sto se vas "Pifketa" tice da punite mrezu Ösisa,slobodno,vise simpatisem Deutschland
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Principatus
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Igrao je na desnom beku protiv Francuza i fakat usrao motku.Ne lijevom beku pored Papca nema sta traziti.A i Lulic i Salihovic su doktori nauka za njega.Zahirovic uostalom uopste ne igra po toj lijevoj strani.Delirium je napisao/la:Ja ne razumijem zašto Safet ne ubacuje Maletića da igra, lik je prejak i prebrz igrač baš idealan sa lijevog beka, lahko prodire po strani i brzo se vraća iz napada. A ne tamo nekog Zahirovića ubacuje lik jedva 19 godina ima![]()
Isto tako Ibričića u zadnje vrijeme nikad ne ubacuje
I kakva je glupost reci lik ima jedva 19 godina,pa nismo Milan da podmadjujemo tim sa 35 starih igraca.
Ibricic kako je u posljednje vrijeme igrao ,dobro da uopste dobija poziv.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Jaka golcina Zukanovica iz slobodnog udarca: " onclick="window.open(this.href);return false;
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Principatus je napisao/la:Jaka golcina Zukanovica iz slobodnog udarca: " onclick="window.open(this.href);return false;
Volio bi da sto prije dobije poziv iako smatram da se Salihovic, Misimovic i Pjanic nece radovati (eto konkurencije za pucanje slobodnjaka
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
auu....e stvarno vise nema smisla da ne dobija poziv, barem za prijateljske...pa hebemu, ne moze bit losiji od mravca kako god okrenes...Principatus je napisao/la:Jaka golcina Zukanovica iz slobodnog udarca: " onclick="window.open(this.href);return false;
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
nazalost, doveli su nas do toga da molimo da se , uz spahica, ponajbolji stoper dovede bar u prijateljsku.Limuntos je napisao/la:auu....e stvarno vise nema smisla da ne dobija poziv, barem za prijateljske...pa hebemu, ne moze bit losiji od mravca kako god okrenes...Principatus je napisao/la:Jaka golcina Zukanovica iz slobodnog udarca: " onclick="window.open(this.href);return false;
navodno- ne treba puno mijenjati !? ove cemo kvalifikacije zamijeniti muslimovica, iduce maletica, do tada se mozda rahimic oprosti.......puno je to promijena. nevjerovatno kako, dovoljni puno puta izrecena glupost postaje istina.......e bosanci.
Sent from my Commodore 64
Rahimić više nije za kvalifikacija da se razumijemo,smiren jeste,staložen jeste,presjeca lopte itd itd međutim ne može n više svojom inteligencijom nadomjestiti neigranje utakmica i netrčanje,zato nam se desi da protivnici naši imaju svaki 2-3 napad slobodni udarac,ne kažem da je sve rahimić kriv,ali nije on više za defanzivnog veznog,ja bi rado volio vidjeti salihovića tu i još nekog možda hadžić,cocalić,zahirović,uopšte nije bitno ,a da lijevu stranu drže papac i lulić..
problem je sto, kada se spomenu ti igraci, pocinje nipodastavanje, isto kao da su nam u odbrani sve sami igraci iz CL.nazalost, rahimic vise nije za reprezentacije, uz duzno mpostovanje, covjek vec 2 godine ne igra i treba da ide, mravac takoodjer.zgembo89 je napisao/la:Rahimić više nije za kvalifikacija da se razumijemo,smiren jeste,staložen jeste,presjeca lopte itd itd međutim ne može n više svojom inteligencijom nadomjestiti neigranje utakmica i netrčanje,zato nam se desi da protivnici naši imaju svaki 2-3 napad slobodni udarac,ne kažem da je sve rahimić kriv,ali nije on više za defanzivnog veznog,ja bi rado volio vidjeti salihovića tu i još nekog možda hadžić,cocalić,zahirović,uopšte nije bitno ,a da lijevu stranu drže papac i lulić..
Sent from my Commodore 64
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Principatus je napisao/la:Jaka golcina Zukanovica iz slobodnog udarca: " onclick="window.open(this.href);return false;
dobra ljevica. mislim da ce Zukanovic uskoro dobiti poziv. nemamo takvih igraca na bacanje.
Ne znam gdje pa napisem pa cu ovdje Haris Vuckic dobio poziv za A rep. Slovenije nakon sto se oprstio Novakovic ;(
anti_zli je napisao/la:Ne znam gdje pa napisem pa cu ovdje Haris Vuckic dobio poziv za A rep. Slovenije nakon sto se oprstio Novakovic ;(
(ima tema Haris Vukčić)
pa tako se i dobiju igraci treba ih zvatiii a ne samo onjima pricati kad odu igrati u druge repkeanti_zli je napisao/la:Ne znam gdje pa napisem pa cu ovdje Haris Vuckic dobio poziv za A rep. Slovenije nakon sto se oprstio Novakovic ;(
adeko
Bubacar Dialiba pozvan u reprezentaciju Senegala
http://www.transfermarkt.co.uk/en/seneg ... _3499.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.co.uk/en/seneg ... _3499.html" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA
- Principatus
- Kontakt:
Naravno da je pozvan, igra sve bolje i bolje. Ali mi imamo dovoljno napadaca.bagrcavi je napisao/la:Bubacar Dialiba pozvan u reprezentaciju Senegala![]()
![]()
Dzeku, Vedu...i..i imamo jos...onoga...
- Goalgetter
- Kontakt:
Ibricica, koji ce biti prekomandovan u napadPrincipatus je napisao/la:Naravno da je pozvan, igra sve bolje i bolje. Ali mi imamo dovoljno napadaca.bagrcavi je napisao/la:Bubacar Dialiba pozvan u reprezentaciju Senegala![]()
![]()
Dzeku, Vedu...i..i imamo jos...onoga...
Nemogu vjerovati da smo ga ovako naivno izgubili
Što je najgore momak je želio da zaigra za nas, ali kad Pape radije pozove krampu Maletića nego ovog momka 
DRUG NEBI TI PUNCA
Neznam kako moze polagati nadu u Ibricica kao napdaca, umjesto da pozove Mahmutovica koji bi moga igrati i po krilu i u vrhu napada.
Danas je pocela i poljska liga,Stilic i Buric rezerve
- Goalgetter
- Kontakt:
Gledam upravo za Duisburg usao Dusan Jevtic u igru, ima 19 godina. Zna li neko vise o njemu ?
Svi nam reprezentativni golmani klupa zesca.santos je napisao/la:Danas je pocela i poljska liga,Stilic i Buric rezerve
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Alucard, Amazon [Bot], ANamelessGhoul, bavariapivo, FCB1986, FerdinandF, Google Adsense [Bot], HariTz, Hrammm1921, invincible1921, jasmin10, jurisicduska, lakilone, soccerfan, StevieG8, travuljasSs, Venom, zikerrz21 i 172 gosta.