Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Principatus
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Principatus » 12 feb 2012, 01:33

Pasodzigera je napisao/la:On je odradio svoje to stoji,ali na njegovu izjavu covjek ne moze ostati ravnodusan.Izjaviti "razmisljam da postupak obustavim",je za svaku osudu,pa tamam da se radi o igracu Barcelone,a ne pisljivog Rieda. Zemlja nam je takva,kakva je,tu ni savez ni selektor ne mogu nista uraditi,tu su neke druge struje,danas Spiric,sutra Bevanda,oni su ti koji odlucuju o drzavljanstvima. Svaki se igrac morao da strpi,ne znam,koja je on to marka,pa da mu se titra. Radi se na tome,nije da se ne radi,ide sporo,a za to smo svi znali.
Sledjeci put na izborima,neka nam je na pameti koga cemo birati,nisu krivi politicari,nego mi koji ih biramo.

A sto se vas "Pifketa" tice da punite mrezu Ösisa,slobodno,vise simpatisem Deutschland :mrgreen:
Ma dobro, momak je ogorcen i jednostavno ne razumije razlog zasto se to odugovlaci. A iskreno to i jest van svake pameti. E sad je mogao upotrijebiti drugacije, manje dramaticne rijeci, ali boze moj. Dobro da simpatises, Ösiland je samo Bergdeutschland. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 feb 2012, 02:02

Delirium je napisao/la:Ja ne razumijem zašto Safet ne ubacuje Maletića da igra, lik je prejak i prebrz igrač baš idealan sa lijevog beka, lahko prodire po strani i brzo se vraća iz napada. A ne tamo nekog Zahirovića ubacuje lik jedva 19 godina ima :roll:

Isto tako Ibričića u zadnje vrijeme nikad ne ubacuje
Igrao je na desnom beku protiv Francuza i fakat usrao motku.Ne lijevom beku pored Papca nema sta traziti.A i Lulic i Salihovic su doktori nauka za njega.Zahirovic uostalom uopste ne igra po toj lijevoj strani.
I kakva je glupost reci lik ima jedva 19 godina,pa nismo Milan da podmadjujemo tim sa 35 starih igraca.
Ibricic kako je u posljednje vrijeme igrao ,dobro da uopste dobija poziv.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 12 feb 2012, 13:55

Jaka golcina Zukanovica iz slobodnog udarca: " onclick="window.open(this.href);return false;
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 12 feb 2012, 15:07

Principatus je napisao/la:Jaka golcina Zukanovica iz slobodnog udarca: " onclick="window.open(this.href);return false;

Volio bi da sto prije dobije poziv iako smatram da se Salihovic, Misimovic i Pjanic nece radovati (eto konkurencije za pucanje slobodnjaka :D )
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 12 feb 2012, 15:36

Principatus je napisao/la:Jaka golcina Zukanovica iz slobodnog udarca: " onclick="window.open(this.href);return false;
auu....e stvarno vise nema smisla da ne dobija poziv, barem za prijateljske...pa hebemu, ne moze bit losiji od mravca kako god okrenes...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

nihco

Post Postao/la nihco » 12 feb 2012, 15:42

Limuntos je napisao/la:
auu....e stvarno vise nema smisla da ne dobija poziv, barem za prijateljske...pa hebemu, ne moze bit losiji od mravca kako god okrenes...
nazalost, doveli su nas do toga da molimo da se , uz spahica, ponajbolji stoper dovede bar u prijateljsku.
navodno- ne treba puno mijenjati !? ove cemo kvalifikacije zamijeniti muslimovica, iduce maletica, do tada se mozda rahimic oprosti.......puno je to promijena. nevjerovatno kako, dovoljni puno puta izrecena glupost postaje istina.......e bosanci.
Sent from my Commodore 64

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 12 feb 2012, 15:52

Rahimić više nije za kvalifikacija da se razumijemo,smiren jeste,staložen jeste,presjeca lopte itd itd međutim ne može n više svojom inteligencijom nadomjestiti neigranje utakmica i netrčanje,zato nam se desi da protivnici naši imaju svaki 2-3 napad slobodni udarac,ne kažem da je sve rahimić kriv,ali nije on više za defanzivnog veznog,ja bi rado volio vidjeti salihovića tu i još nekog možda hadžić,cocalić,zahirović,uopšte nije bitno ,a da lijevu stranu drže papac i lulić..

nihco

Post Postao/la nihco » 12 feb 2012, 16:03

zgembo89 je napisao/la:Rahimić više nije za kvalifikacija da se razumijemo,smiren jeste,staložen jeste,presjeca lopte itd itd međutim ne može n više svojom inteligencijom nadomjestiti neigranje utakmica i netrčanje,zato nam se desi da protivnici naši imaju svaki 2-3 napad slobodni udarac,ne kažem da je sve rahimić kriv,ali nije on više za defanzivnog veznog,ja bi rado volio vidjeti salihovića tu i još nekog možda hadžić,cocalić,zahirović,uopšte nije bitno ,a da lijevu stranu drže papac i lulić..
problem je sto, kada se spomenu ti igraci, pocinje nipodastavanje, isto kao da su nam u odbrani sve sami igraci iz CL.nazalost, rahimic vise nije za reprezentacije, uz duzno mpostovanje, covjek vec 2 godine ne igra i treba da ide, mravac takoodjer.
Sent from my Commodore 64

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 12 feb 2012, 20:13

:o :o golcina

dobra ljevica. mislim da ce Zukanovic uskoro dobiti poziv. nemamo takvih igraca na bacanje.

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 16 feb 2012, 21:47

Ne znam gdje pa napisem pa cu ovdje Haris Vuckic dobio poziv za A rep. Slovenije nakon sto se oprstio Novakovic ;(

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 17 feb 2012, 01:24

anti_zli je napisao/la:Ne znam gdje pa napisem pa cu ovdje Haris Vuckic dobio poziv za A rep. Slovenije nakon sto se oprstio Novakovic ;(
:? :cry:

(ima tema Haris Vukčić)

sanchi
Kontakt:

Post Postao/la sanchi » 17 feb 2012, 12:23

anti_zli je napisao/la:Ne znam gdje pa napisem pa cu ovdje Haris Vuckic dobio poziv za A rep. Slovenije nakon sto se oprstio Novakovic ;(
pa tako se i dobiju igraci treba ih zvatiii a ne samo onjima pricati kad odu igrati u druge repke
adeko

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 17 feb 2012, 16:05

Bubacar Dialiba pozvan u reprezentaciju Senegala :? :cry:
http://www.transfermarkt.co.uk/en/seneg ... _3499.html" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 17 feb 2012, 16:52

bagrcavi je napisao/la:Bubacar Dialiba pozvan u reprezentaciju Senegala :? :cry:
http://www.transfermarkt.co.uk/en/seneg ... _3499.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Naravno da je pozvan, igra sve bolje i bolje. Ali mi imamo dovoljno napadaca.
Dzeku, Vedu...i..i imamo jos...onoga...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 feb 2012, 17:01

Principatus je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Bubacar Dialiba pozvan u reprezentaciju Senegala :? :cry:
Naravno da je pozvan, igra sve bolje i bolje. Ali mi imamo dovoljno napadaca.
Dzeku, Vedu...i..i imamo jos...onoga...
Ibricica, koji ce biti prekomandovan u napad :? :?

Nemogu vjerovati da smo ga ovako naivno izgubili :evil: :evil:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 17 feb 2012, 17:08

Što je najgore momak je želio da zaigra za nas, ali kad Pape radije pozove krampu Maletića nego ovog momka :twisted:
DRUG NEBI TI PUNCA

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 17 feb 2012, 17:19

Neznam kako moze polagati nadu u Ibricica kao napdaca, umjesto da pozove Mahmutovica koji bi moga igrati i po krilu i u vrhu napada.

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 17 feb 2012, 20:06

Danas je pocela i poljska liga,Stilic i Buric rezerve

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 feb 2012, 20:09

Gledam upravo za Duisburg usao Dusan Jevtic u igru, ima 19 godina. Zna li neko vise o njemu ?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 feb 2012, 20:24

santos je napisao/la:Danas je pocela i poljska liga,Stilic i Buric rezerve
Svi nam reprezentativni golmani klupa zesca. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Alucard, Amazon [Bot], ANamelessGhoul, bavariapivo, FCB1986, FerdinandF, Google Adsense [Bot], HariTz, Hrammm1921, invincible1921, jasmin10, jurisicduska, lakilone, soccerfan, StevieG8, travuljasSs, Venom, zikerrz21 i 172 gosta.