Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

unavita
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la unavita » 16 feb 2012, 23:50

ja ne znam kako se vama ovo danas cinilo ali de gea je danas zracio nekom sigurnoscu,i prvi put od kako je on na golu nije me zignulo dok protivnici sutaju,mozda je do ajaxovi "vrsnih"napadaca ne znam,al treba i njega nekad pohvaliti kad zasluzuje :D
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 16 feb 2012, 23:54

unavita je napisao/la:ja ne znam kako se vama ovo danas cinilo ali de gea je danas zracio nekom sigurnoscu,i prvi put od kako je on na golu nije me zignulo dok protivnici sutaju,mozda je do ajaxovi "vrsnih"napadaca ne znam,al treba i njega nekad pohvaliti kad zasluzuje :D
Da, očigledno se opustio. Zna da ima podršku cijelog kolektiva a nema ni pritisak da će ga Lindegaard skinuti s gola jer je povrijeđen. Napredak je neminovnost.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

VanTheMan
Kontakt:

Post Postao/la VanTheMan » 17 feb 2012, 00:02

Ajax skoro da nije imao ni jedan pravi centarsut u peterac, tako da De Gea nije ni imao razlog da bude nesiguran.
Mozda mu je i Van Der Sar dao par savjeta pred utakmicu :D

dulet
Kontakt:

Post Postao/la dulet » 17 feb 2012, 01:19

Thunderstruck je napisao/la:Evans jednostavno poludio, kao i Valencia. Valjda se neće i on povrijediti. :mrgreen:

Malerima sa povredama u Mančester junajtedu nema kraja, u meču sa Ajaksom u četvrtak u Amsterdamu povredio se Huan Antonio Valensija.

Najbolji igrač Junajteda tokom januara povredio se prilikom akcije kod drugog gola "crvenih đavola" kada je asistirao Havijeru Ernandesu. Ferguson je odmah izveo Ekvadorca iz igre, a posle meča potvrdio da će Valensija pauzirati duže vreme.

"Povredio je zadnju ložu i neće igrati četiri sedmice. Veliki je udarac što smo izgubili Valensiju, ali smo jači za povratak Nanija i Ešlija Janga. I Tom Kleverli je igrao malo večeras, dok je Fil Džons odigrao ceo meč što je odlično za nas. Kris Smoling je bio na klupi ali će igrati na "Old Trafordu" u revanšu sledećeg četvrtka", rekao je Ferguson posle pobede nad Ajaksom.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 17 feb 2012, 12:20

Evo opet citam da je United krenuo po Maria Gotzea.. :roll: :roll:

Alcatraz
Kontakt:

Post Postao/la Alcatraz » 17 feb 2012, 12:25

Narin je napisao/la:Evo opet citam da je United krenuo po Maria Gotzea.. :roll: :roll:
Da, upravo sam i ja procitao :)
Maradona good,Pele better,George Best !

Glory Glory Man United !

I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 17 feb 2012, 12:50

Narin je napisao/la:Evo opet citam da je United krenuo po Maria Gotzea.. :roll: :roll:
gdje si to pročitao

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 17 feb 2012, 13:01

bazeni je napisao/la:
gdje si to pročitao
http://www1.skysports.com/football/news/11095/7524856/" onclick="window.open(this.href);return false;?
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 feb 2012, 13:31

Dao bi bubreg za njega. Jaja cuvam za Modrica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 17 feb 2012, 14:48

Cartman je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: sta ce tebi ostati :lol: :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 17 feb 2012, 14:50

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
`Urac. :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 17 feb 2012, 14:59

Rooney88 je napisao/la:
Cartman je napisao/la: Dao bi bubreg za njega. Jaja cuvam za Modrica.
`Urac. :mrgreen:
:lol: :lol: nemoj misiti da cjepidlacim ali u potpisu ti je pogresno ovo duncan edards, jer treba edwards :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 17 feb 2012, 15:01

Zurba jbga, cjepidlako. :mrgreen: :oops:
R.I.P

MIRZA RASCIC

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 17 feb 2012, 15:12

Cartman je napisao/la:
neće mu ništa ostati ,podijelio je većinu organa :lol: :lol: na druge igrače

R.J.W.G.
Kontakt:

Post Postao/la R.J.W.G. » 17 feb 2012, 15:28

Stvarno nemamo ni malo sreće s povredama ove sezone. Ipak za ovu sinoćnju je kriv niko drugi do Ferguson. Ubaciti nedovoljno zagrijanog igrača, sa onakvim prvim korakom i startom kakav ima Antonio u finišu riješene utakmice je bio definitivno pogrešan potez. Ovako se nadati samo da će se što prije oporaviti, ccc..
Inače rutinski odigrana utakmica. MOTM: Evans. Dečko nije bez razloga od 8-9 godine u Unitedu. Strašno inteligentan igrač, ove godine dobio i na masi, i upravo ovo mu je trebalo - par vezanih utakmica da dobije na samopuzdanju.
Još jedna stvar, vidim većina kritikuje Younga, koji je po meni odigrao odlično drugo poluvrijeme, ruku na srce niko se nije izdvojio u prvom, osim odbrane. Slažem se da je odigrao ispod svog nivoa (koji je pokazivao u A.Villi) u prvom dijelu sezone, ali on gore od onog skoro pa da ne može. Raduje me njegov povratak pred finiš sezone, i siguran sam da će opravdati očekivanja ;) Ne znam koliko ste primjetili, ali puno bolje se snalazi kada igra iza napadača, tj. više prema sredini. Ne bi bilo loše pokušati neku tekmu s Nanijem i Valenciom po krilima, a Youngom kao polušpicem iza Rooneya :) To bih volio vidjeti :mrgreen:
LUHG!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 17 feb 2012, 16:01

Stvarno cudi potez SAF-a da u vrijeme kad je ut. rijesena ubacuje Valenciu, a s druge strane De Boer u igru salje juniore Van Rhijna i Lukokia :mrgreen:
Nije mu to trebalo :cry: , umjesto da ubaci Pogbu il˙ J.S.Parka slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 17 feb 2012, 16:25

Jucerasnje slike

slika

slika

slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 17 feb 2012, 16:40

neznam gdje da postavim pitanje odnosno na koju temu,stavit ću ovdje pa ako neko zna nek odgovori hitno je
Da li može sudija u nogometu pustiti prednost nakon faula i onda po završetku akcije pokazati igraču direktni crveni karton :roll:

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 17 feb 2012, 16:46

Mlada zvijezda Ajaxa Christian Eriksen je priznao kako je počašćen komplimentima koje je na njegov račun uputio menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson.

Eriksen, koji se smatra jednim od najboljih mladih igrača u Europi, je jučer igrao protiv Uniteda u okviru prve utakmice šesnaestine finala Europa lige. Iako momčad Ajaxa u cjelini nije pružila posebno dobru predstavu, Ferguson je nakon utakmice bio pun hvale za mladog Danca, ne odbacivši mogućnost da ga pokuša dovesti u redove svog kluba.

"On je dobar igrač, tipični Ajaxov igrač, koji je dobar s loptom, ali to smo već otprije znali. Mi u klubu imamo puno mladih igrača, ali uvijek smo u potrazi za novim talentima. Nemoguće je predvidjeti što će se dogoditi u budućnosti." rekao je Ferguson.

Eriksen je rekao kako mu gode komplimenti od Fergusona, iako za sada planira ostati na Amsterdam Areni.

"Sjajno je i velika čast čuti ga da govori pozitivne stvari o meni, posebno što to nije rekao bilo koji menadžer. To je nešto na što se moram naviknuti. Rekao bih da je on jedan od najvećih menadžera na svijetu." rekao je Eriksen.

Na pitanje bi li bio zainteresiran za eventualni prelazak u United, Eriksen je odgovorio: "Želim igrati za neki veliki klub u nekom trenutku, naravno, ali trenutno ne sanjam o nečemu tako velikom. Moji snovi su za sada vezani samo uz Ajax

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 feb 2012, 17:41

bazeni je napisao/la:neznam gdje da postavim pitanje odnosno na koju temu,stavit ću ovdje pa ako neko zna nek odgovori hitno je
Da li može sudija u nogometu pustiti prednost nakon faula i onda po završetku akcije pokazati igraču direktni crveni karton :roll:
Ne, u slucaju crvenog kartona, ne pusta se prednost. Jedino nisam siguran ako je u pitanju drugi zuti, ali vidim ti pitas za direktni crveni i tu sigurno ne moze.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.