Sto se tice pojacanja mislim da je greska dovesti extra dobrog napadaca, jer takvog vec imate. S tim bi se samo stvorio neki nemir u ekipi bez potrebno . Jer Gomez koliko ga god neki voljeli ili ne voljeli cjepa mreze i slabo bi bilo koji drugi napadac mogao imat bolji ucinak od njeg. A sad dovest Dzeku, Cavanija, Torkea, Hulka i ko se jos sve nabraja mislim da je suvisno , osim ako Bayern ne planira igrat sa 2 napadaca to je onda nesto sasvim drugo a ovako pametnije bi bilo ulozi novac u Stopera kvalitetnog i mozda beka .
Jer Bayern ima Odlicnu ofanzivu jos je doveden i Shaqiri kao alternativa tako da po meni tu ne treba ulagat previse novca, nego dovest jednog back upa u veznom redu jos , i naravno back upa za Gomeza ali ne neku bombu kakvu je Uli najavio vec nekog igraca koji je spreman sjedit na klupi i da se Gomez ne opusta bas previse, sta ja znam mozda taj napadac iz Montpelliera sto se spominje nije los momak ima potencijala jos i napredovati ili mozda Berbatov . A dobro iskesirat treba stopera kvalitetnog, najbolje bi bilo kad bi mogli dovest Howedesa i Verthongena . Uvjeren sam da se njih dvojica mogu dovest do nekih 30 mio eura .
Howedes nekih 17 do 20 plafon, a Verthongen 10 do 12 . Tako da bi rjesili stoperske pozicije na duzi period . A ja mislim da ce i Breno i Buyten na kraju letit, tako da bi se mozda mogao dovest jos i Dante za male pare da bude back up . Sto se tice veznog red tu stvarno ne znam ko bi mogao doc upitanje kao back up tim se pozabavite vi jer zalizani ukrajican je na izlaznim vratima u ljeto barem ja tako mislim .
Sta bi jos pametno bilo to je dovest Farfana kojem istice ugovor a uvjeren sam da ga Bayern lake sale moze dovest samo ako bude zelio i mislim da je bilo pametnije njeg dovest dzaba nego shaqiria . I ostane jos napad tu po meni Berbatov bi bio idealno rjesenje jeftin dobar iskusan moze zabit 15 komada lake sale . Ili ako ne to onda jednostavno poklonit Mulleru povjerenje i prekomandovat njeg kao drugog napadaca jer mislim da to Mulla moze odradit dobro kao napadac . To je mozda i najbolje rjesenje i tako bi uz neka minimalna ulaganja imali skoro pa na svakoj poziciji odlicnog igraca a cak i back upa dobrog .
Dakle Howedes. Verthongen = 30 mio eura + Dante kao Back up 5 mio eura , Farfan 0 eura ... Za 35 mio eura bi se mogla odlicno pojacat i imat jako kvalitetan roster . Samo jos nedostaje jedan dobar vezni igrac kao zamjena za Schwajnia i Krossa. A na bekovima imate dobe zamjene Rafinha i Contento pogotov Contento bi mogao jos mnogo napredovati .
Evo kako bi sastav izgledao koji sam ja gore naveo :
------------------Neuer---------------------
Boateng--Howedes--Verthongen--Lahm - Back up za Howedesa i Verhontgena ( Dante, Badstuber )
---------------------------------------------
-----------------Gustavo------------------- - Back up za Gustava ja bi tu racunao na Emre Cama

----------------------------------------------
-----Schweini---------kroos.-------------- - Eh ovdje ostaje jos veliki upitnik ima ALaba ali treba jos jedan DOBAR
Robben(Farfan)----------Ribery(Shaqiri)
--------------Gomez(Muller)--------------