Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- IlPrincipino
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Vidal je suspendovan...dobio je osmi karton i neće igrati protiv Catanie...
EDIT: pobjedu nad Cataniom nemamo od 1983/1984 kada je Scirea postigao dva gola za pet minuta...
EDIT: pobjedu nad Cataniom nemamo od 1983/1984 kada je Scirea postigao dva gola za pet minuta...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Tradicije su tu da se rušeIlPrincipino je napisao/la:Vidal je suspendovan...dobio je osmi karton i neće igrati protiv Catanie...

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
sarajlija odigraj Ligu....
A sto se tice sudjenja ja sam nakon utakmice sa Interom rekao da se pripremimo na sve i svasta da nas skinu sa vrha i cini se da su uspjeli na kraju...
KAko nemamo pobjedu, a ona kada je Poulsen dao gol u 90...toj....
Ipak mozda si mislio na domacu, pa nisam siguran....
A sto se tice sudjenja ja sam nakon utakmice sa Interom rekao da se pripremimo na sve i svasta da nas skinu sa vrha i cini se da su uspjeli na kraju...
KAko nemamo pobjedu, a ona kada je Poulsen dao gol u 90...toj....
Ipak mozda si mislio na domacu, pa nisam siguran....
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
- IlPrincipino
- Kontakt:
ja ja..na domaće sam mislio... 

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Conte:" Ne prihvatam lekcije iz ponašanja od Lo Monaca, Donadonia i Ranieria".
Šta reći,bravo capitano.
Šta reći,bravo capitano.

"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- harebianconero
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- harebianconero
- Kontakt:
Kaže Conte se izvinjava zbog riječi prema Giovincu .. Šta je rekao ?
Komentarisao je suđenje pa je spominjao njega i poredio situaciju sa penalima koje smo mi tražili,izvinio se jer je on igrač druge ekipe,a on ne želi o drugima da priča pa eto,ništa bitno.
Najavljuje se 4-3-3, Licht bi mogao na klupu jer ima kartone i ne smije taj jedan dobiti sada,u napadu bi mogao početi jedan između Quaglie i Boriella.
Pretpostavljam ovu ekipu:
Caceres-----Barza-----Chiello-----De Ceglie
-------Giack-------Pirlo------Marcha----------
Pepe------------Quaglia-----------Vučinić----
Najavljuje se 4-3-3, Licht bi mogao na klupu jer ima kartone i ne smije taj jedan dobiti sada,u napadu bi mogao početi jedan između Quaglie i Boriella.
Pretpostavljam ovu ekipu:
Caceres-----Barza-----Chiello-----De Ceglie
-------Giack-------Pirlo------Marcha----------
Pepe------------Quaglia-----------Vučinić----
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- legenda reala
- Kontakt:
Pozdrav Juventini ovaj ćelavi
Poklon dvica na Cataniu sutra ???
Šta mislite ha Admine i Šabane ,čije li je maslo ono
tvoje ili njegovo
Kakvo je stanje u Italiji,a šta mislite X2 Catania

Poklon dvica na Cataniu sutra ???
Šta mislite ha Admine i Šabane ,čije li je maslo ono

Kakvo je stanje u Italiji,a šta mislite X2 Catania

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ako sudije budu kao dosad slobodno igraj dvicu.
Evo i liste pozvanih za sutrašnji susret:
PORTIERI: 1 Buffon, 13 Manninger, 30 Storari
DIFENSORI: 3 Chiellini, 4 Caceres, 11 De Ceglie, 15 Barzagli, 19 Bonucci, 26 Lichtsteiner,
CENTROCAMPISTI: 7 Pepe, 8 Marchisio, 17 Elia, 20 Padoin, 21 Pirlo, 24 Giaccherini, 28 Estigarribia,
ATTACCANTI: 14 Vucinic, 18 Quagliarella, 23 Borriello, 32 Matri.
Alex je nešto prehlađen pa je on pod znakom pitanja pred sutrašnji susret.

Evo i liste pozvanih za sutrašnji susret:
PORTIERI: 1 Buffon, 13 Manninger, 30 Storari
DIFENSORI: 3 Chiellini, 4 Caceres, 11 De Ceglie, 15 Barzagli, 19 Bonucci, 26 Lichtsteiner,
CENTROCAMPISTI: 7 Pepe, 8 Marchisio, 17 Elia, 20 Padoin, 21 Pirlo, 24 Giaccherini, 28 Estigarribia,
ATTACCANTI: 14 Vucinic, 18 Quagliarella, 23 Borriello, 32 Matri.
Alex je nešto prehlađen pa je on pod znakom pitanja pred sutrašnji susret.

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
- legenda reala
- Kontakt:
Pa kako ću ja znati kakvi će sudci bitiBianconeri1988 je napisao/la:Ako sudije budu kao dosad slobodno igraj dvicu.![]()
![]()

Ko sudi jesu kakvi Berluskonijevi ili Moratijevi

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- harebianconero
- Kontakt:
„Cobolli Gigli kaže Conteu „manje riječi-više golova“! On je rekao da poslije Serie B u Juventusu nema mjesta za mene, bili su mu bolji Tiago i Almiron...“ - Tacchinardi
- Bianconeri1988
- Kontakt:
@legenda
Od obojice, jer smo trenutno u sendviču između njihovih klubova, tako da obojici odgovara kiks Juventusa.
Koliko je jadna sudijska organizacija u Italiji govori podatak da je Mazzoleni sa suđenje u srijedu dobio pozitivnu ocjenu. Bože sačuvaj!?
A isto tako, Doveri (sudija koji nam je svirao penal protiv Cesene) je u prvih 13 kola sudio 7 utakmica, a nakon tog penala sviranog za Juve sljedeća 4 kola je odmarao.
Od obojice, jer smo trenutno u sendviču između njihovih klubova, tako da obojici odgovara kiks Juventusa.

Koliko je jadna sudijska organizacija u Italiji govori podatak da je Mazzoleni sa suđenje u srijedu dobio pozitivnu ocjenu. Bože sačuvaj!?
A isto tako, Doveri (sudija koji nam je svirao penal protiv Cesene) je u prvih 13 kola sudio 7 utakmica, a nakon tog penala sviranog za Juve sljedeća 4 kola je odmarao.
Ž '21!
Napadač Siene Mattia Destro našao se na meti torinskog Juventusa koji ga na kraju sezone želi vidjeti u svojim redovima.
Mladom reprezentativcu Italije veliko je zadovoljstvo što je italijanski velikan pokazao interes za njega.
"Veoma sam sretan što me Juventus želi u svojim redovima. Njihov sam navijač od djetinstva, ali ipak trenutno se želim fokusirati na igre u Sieni", rekao je 20-godišnji Destro.
- IlPrincipino
- Kontakt:

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Čitam i slušam ove izjave Contea, nije normalno koliko meni to drag čovjek, konačno pravi nasljednik Trapattonija za čije vrijeme je naš klub doživio najveće uspjehe, ako Conte ostvare približne rezultate kao Trapattoni trebamo biti prezadovoljni.
Čovjek ne da na sebe ni na klub, treba mu ponuditi doživotni ugovor. Pažnju medija je privukao na sebe svojim izjavama, tako da ekipa može u miru raditi i mediji uopšte više ne pridodaju toliku pažnju timu igračima koliko Conteovim izjavama. Na današnjoj press konferenciji, čini mi se, da se samo jedno pitanje odnosilo na sutrašnju utakmicu.
Još ako se uzme u obzir da večina ovih naših igrača izuzev Gigija, Pirla i Buffona nije osvojila skoro ništa u klupskoj karijeri ta mirnoća je itekako potrebna našoj ekipi jer zahvaljujući katastrofalnim prošlim sezonama mi nismo uopšte navikli na taj neki pobjednički mentalitet zato je što manji pritisak na ekipu u ovim situacijama neophodan.
Sljedećih sezona nakon što se oni naviku na uspjehe i pobjede sve će to izgledati mnogo bolje.
Čovjek ne da na sebe ni na klub, treba mu ponuditi doživotni ugovor. Pažnju medija je privukao na sebe svojim izjavama, tako da ekipa može u miru raditi i mediji uopšte više ne pridodaju toliku pažnju timu igračima koliko Conteovim izjavama. Na današnjoj press konferenciji, čini mi se, da se samo jedno pitanje odnosilo na sutrašnju utakmicu.
Još ako se uzme u obzir da večina ovih naših igrača izuzev Gigija, Pirla i Buffona nije osvojila skoro ništa u klupskoj karijeri ta mirnoća je itekako potrebna našoj ekipi jer zahvaljujući katastrofalnim prošlim sezonama mi nismo uopšte navikli na taj neki pobjednički mentalitet zato je što manji pritisak na ekipu u ovim situacijama neophodan.
Sljedećih sezona nakon što se oni naviku na uspjehe i pobjede sve će to izgledati mnogo bolje.
Ž '21!
upravo tako! Svi moraju biti prezadovoljni rezultatima Juventusa, uzevsi u obzir par losih godina koje su iz nas i pritisak medija koju su uglavnom negativno nastrojeni protiv Juventusa. Conte je juventino od glave do pete, ne kao luzeri koji nisu znali velicinu Juventusa...Bianconeri1988 je napisao/la:Čitam i slušam ove izjave Contea, nije normalno koliko meni to drag čovjek, konačno pravi nasljednik Trapattonija za čije vrijeme je naš klub doživio najveće uspjehe, ako Conte ostvare približne rezultate kao Trapattoni trebamo biti prezadovoljni.
Svi se bolje masinerije koja polahko i sigurno zauzima mjesto koje neprijatelje baca u trans. Prvenstveni mislim na smecare iz Milana...
Skudeto ako Juve izgubi bice greska pojedinaca a ne kvalitetom klubova koji cine konkurenciju. Apslutno je ova ekipa zasluzil da bude prva do kraja, jer je najbolja u svim segmentima. Jos, aBd, kada bude vise srece scudeto je ralnost

Forza Juve, idemo sutra na pobjedu i borbu za scudeto!!

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Bonucci je zlatan kakav je ovaj Ranocchia.
Red je da se izvinim čovjeku jer sam ga stalno prozivao radi napravljanih greški.
Red je da se izvinim čovjeku jer sam ga stalno prozivao radi napravljanih greški.

Ž '21!
Bonucci je hobotnica ba.Bianconeri1988 je napisao/la:Bonucci je zlatan kakav je ovaj Ranocchia.

http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=82772" onclick="window.open(this.href);return false; ;i on je zaslužan kao i cijeli tim za ovo.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Svi su zaluzni za ovaj uspjeh Juventusa, pa i Bonuci koji uvijek dobro dodje u najmanju ruku kao zamjena...
Odlicna Bologna, trebati ce puno zalaganja da upisemo pobjedu...
Odlicna Bologna, trebati ce puno zalaganja da upisemo pobjedu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.