FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
inter-BOLOGNA: **** SE!!!
**** se **** na čelu sa idiotom Ranierijem i onima u upravi koji su vas sve doveli.
**** se **** na čelu sa idiotom Ranierijem i onima u upravi koji su vas sve doveli.
- legenda reala
- Kontakt:

Koja igračina je bio ovaj čovjek dok je igrao u Parmi,ali ni sa 35 vidim nije zaboravio zabijati

Puma šta te ima biti stid ,koji đavo,pa ne igraš ti jbt

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jesam ja jedini veceras molio Boga da koji god se nas igrac uhvati za nogu, da vise i ne ustane sa trave ili nas ima jos...
Mene je stid, a za vas ne znam...SRAMOTA
Mene je stid, a za vas ne znam...SRAMOTA
Ma gori nesto u meni ne znam ni ja sta je
proso sam sve sa Interom, i pobjede i poraze, i razocarenja, al ovo je vec sramota, sramota da su se doveli u ovakvo stanje
al eto vodim se drugim redom iz mog potpisa, nadom da ce biti bolje, mora biti jer gore od ovog ne moze
Forza Inter !
proso sam sve sa Interom, i pobjede i poraze, i razocarenja, al ovo je vec sramota, sramota da su se doveli u ovakvo stanje
al eto vodim se drugim redom iz mog potpisa, nadom da ce biti bolje, mora biti jer gore od ovog ne moze
Forza Inter !
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
SRAMOTA!
“Dan prije smrti postat ću navijač Milana, tako će ih kada umrem biti jedan manje”.
pa i idiot je mogo skontati da ovako vodenje kluba i ova politika dovodenja i prodaje igraca nicemu ne vodi a o trenerima da i ne govorim.Samo je bilo vrijeme kad ce se desiti totalni krah . Glavni krivac za sve ovo je meni samo Massimo Moratti
Rekonstrukcija ovog tima je neminovnost. To je vec xy puta receno, a sada i empirijski dokazano. Samo za @Yutavog i za tebe:Puma je napisao/la:Ma gori nesto u meni ne znam ni ja sta je
Forza Inter !
[youtube][/youtube]
Znate sta je najgore...Moratti ili nema zelje ili nema snage vise ulagat u ekipu.
Ja nezelim da nam dođu Arapi kao sta se pricalo ovih par dana, radije cu da postanemo prosijecan talijanski klub nego klub sa stranim vlasnicima.
Okrenimo se mladim igracima, vratit Lelea a na klupu stavit Figa ili nekog od nasih ljudi sta se poveziva ovih dana.
Ja nezelim da nam dođu Arapi kao sta se pricalo ovih par dana, radije cu da postanemo prosijecan talijanski klub nego klub sa stranim vlasnicima.
Okrenimo se mladim igracima, vratit Lelea a na klupu stavit Figa ili nekog od nasih ljudi sta se poveziva ovih dana.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Strasno sta napravise od skoro pa jucerasnjeg prvaka Evrope! Boze sacuvaj kakvo je to rukovodstvo kluba i kakav je to kvazi-znalac vlasnik da sroza jednog Intera na nesto...nemam rijeci! Tjerajte ova **** iz kluba kako znate i umijete, zivo blato zna biti i dublje od ovoga ako se na vrijeme ne reaguje. 

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
sramota
neki dan prvaci Europe danas
ne navijam za vas,ali mi vas je žao
neki dan prvaci Europe danas

@MaGiCa
Do prije mjesec dana je bilo sve divno, nanizali cini mi se 7 pobjeda i covjek pomisli evo ga imamo jos snage bar jos ovu sezonu, ali to je izgleda samo trenutacno ko kad te boli zub koji moras izvaditi, pa ti uzmes tabletu da ti umiri bol
Ne znam koliko je realno ocekivati da Massimo proda klub, ali da snosi najveci dio odgovornosti to jeste, zayebo se pakleno ono ljeto 2010. to tek sad vidim
Ceka nas tezak period, u to nema sumnje
Do prije mjesec dana je bilo sve divno, nanizali cini mi se 7 pobjeda i covjek pomisli evo ga imamo jos snage bar jos ovu sezonu, ali to je izgleda samo trenutacno ko kad te boli zub koji moras izvaditi, pa ti uzmes tabletu da ti umiri bol

Ne znam koliko je realno ocekivati da Massimo proda klub, ali da snosi najveci dio odgovornosti to jeste, zayebo se pakleno ono ljeto 2010. to tek sad vidim
Ceka nas tezak period, u to nema sumnje
Call the coroner!
sreća pa sam trčao u kladionicu kad sam vidio Rannochiu i Faraonija u timu...
http://img846.imageshack.us/img846/4203/hfhfghf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://img846.imageshack.us/img846/4203/hfhfghf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Levatina Ranijeri smije li se smije na SKY Sportu.
Kao mogući nasljednik se spominje Figo.

Kao mogući nasljednik se spominje Figo.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Massimo stadion napustio pocetkom drugog poluvremena a tribinama se orilo Jose Mourinho lalalal Jose Mourinho.
@ SilenT - svaka cast treba i to ubost
@ SilenT - svaka cast treba i to ubost

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Tritolone je napisao/la:Istinu govoris a tu dolazim do jos jednog zakljucka, da je ebena greska bila prodat njega a ostavi Sneijdera.
Punili smo se na poziciji ofenzivnih veznjaka a nitko nam nije otisa od sezone prije a ode nam glavni igrac a mi dovedemo Forlana (dobar je on igrac al nije zamjena za Eto'oa)
Vodimo 2 godine potpuno krivu transfer politiku, niti jedno pojacanje nismo doveli u zadnje 2 godine, mah nije da nisam navika na ovakav Inter.

brat bratu ovo je realno stanje intera, ne znam sta se tu zalite.. kao da je inter bio bolji prije farsopolija

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
prijatelju moj zalim i ja sam sebe vjeruj mi,nije mi ni u dzep ni iz dzepa ali stvarno je zalosno vidjeti ovako nisko i ovako bijedno klub koji je prije samo nekolikoi mjeseci bio vrh svjetskog fudbala,tim koji je jedini do koljena potukao i razbio barcelonu o kojoj se toliko prica kao naboljem hodajucem timu svih vremena,zalosno je vidjeti jedan veliki grande inter u ovom blatu bjedi i cemeru,ovakve stvari se nebi trebale desavati bar ovim velikim klubovima trebala bi ipak da postoji neka granica ispod koje ponizenja nebih smjela ici,ali nije tako,vidimo koliko je danjasnji svijet fudbala i novca okrutan,MM nije znao nositi onaj prefix NAJJ utpio je i sebe i svoj klub u vlastitom uspjehu i vlastitom neznanju i skrtosti,a mozda i neimastini tko zna,sve u svemu po meni najveci krivac je MM zajedno sa neznalicom brancom...bazeni je napisao/la:sramota
neki dan prvaci Europe danas![]()
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- IlPrincipino
- Kontakt:
treba znati i gubiti... 

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
nije ovdje diskusija i problem poraza nego opcenito lose vodenje kluba zadnje 2 godine i ovaj poraz je dove do totalnog krahaIlPrincipino je napisao/la:treba znati i gubiti...
- IlPrincipino
- Kontakt:
napisao sam samo mišljenje u vezi onog što je postavio silenT.ames je napisao/la:nije ovdje diskusija i problem poraza nego opcenito lose vodenje kluba zadnje 2 godine i ovaj poraz je dove do totalnog krahaIlPrincipino je napisao/la:treba znati i gubiti...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.