Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la harishp » 13 feb 2012, 20:41

_dreamer_ je napisao/la:Nije tema koji je jaci od ta dva kluba, vec MIRALEM PJANIC. Za palamudjenje o stvarima koje nisu tema imate PP, ne mora svako trpiti vasa natezanja.
Tako njekako :mrgreen:
Najkrvavije mi je kad krene prica ovaj je klub poderao onaj i to navede godinu kad fudbaler o kome se prica to jest cija je tema nije ni rodjen bio.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 13 feb 2012, 20:50

bez potrebe se obazirete na Sarmu, on bi radje da Miralem slomi nogu i propadne kao fudbaler nego da uspije u mrskoj mu italijanskoj ligi.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 13 feb 2012, 20:55

Što me iritira ovaj Totti idiot, zadni go iz slobodnog zabio 2007 al hoće svaki **** slobodni on da izvede.
🔵⚪

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 13 feb 2012, 21:06

0oo0 je napisao/la:Što me iritira ovaj Totti idiot, zadni go iz slobodnog zabio 2007 al hoće svaki **** slobodni on da izvede.
On ga je i izborio, ako ćemo biti iskreni. Pjanić će izvoditi slobodnjake, no mora se poštovati hijerarhija. A, slobodnjak iz kojeg je Pjana zabio gol mu je prepustio Totti. Dovoljan pokazatelj koliko mu vjeruje Totti. Nego, mora se priznati da se odlično razumiju njih dvojica.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 feb 2012, 21:10

0oo0 je napisao/la:Što me iritira ovaj Totti idiot, zadni go iz slobodnog zabio 2007 al hoće svaki **** slobodni on da izvede.
Da je recimo Pjanic na mjestu Tottija a Totti umjesto Pjanica.ni na kraj pameti ti nebi bilo da ovako slicno napises.
Jest da Totti konta da uvijek moze proci lopta kroz zivi,ali su ga ljudi davnih dana procitali.
Pjanic za razliku od Lyona gdje je bio dobija itekako sansu da puca slobodnjake.Pa neki dan je bas zabio iz slobodnajka.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 feb 2012, 21:13

Evo ja taman krenuo napisati, @harishp je bio brzi. Totti je idol u Romi, i vec godinama igra tu, te je i kapiten ekipe, stoga se tu nema sta zaliti ako on puca sve slobodnjake, uostalom, on mu je pustio da puca protiv Bologne ja msm, kad je Pjanic zabio, i to je dovoljan znak koliko mu Totti vjeruje, a to nije mala stvar ;) .

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 13 feb 2012, 21:22

:D ovdje se stvarno covjek moze lijepo ismijat, cuj nasli se Bosanci da kritikuju Tottia sto izvodi slobodnjake u timu kojem je dao dushu i mladost.Ostavio srce i nije se prodao za pare kao mnogi.To bi bilo kao da bi lupam Luka Modrić dosao u Real Madrid i poceo pametovat Raulu da on hoće da bude kapiten.Mislim ko je Raul for fuck's sake :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 13 feb 2012, 21:23

Nije mi jasno kako ovako lako ispadaju na 40 metara , half linija im je katastrofa zesca ... manjak kila i takicki lose postavljanje ... :o
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 feb 2012, 21:30

Dobar pokusaj duplog pasa Pjane i Tottia,sekundica falila.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 feb 2012, 21:33

harishp je napisao/la:Dobar pokusaj duplog pasa Pjane i Tottia,sekundica falila.
Dobro suradjuju u zadnjim tekmama on i Totti, uvijek svojim duplim pasevima jedno drugom stvore finu sansu.

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 13 feb 2012, 21:44

Dobar Pjanic u prvom poluvremenu. Imao je, ako sam dobro pratio samo 2 pogresna dodavanja (jedna ona duga lopta ka Boriniju, druge se ne sjecam :mrgreen: ). Uglavnom, imao fina 2 dupla pasa s Tottijem. Odlicno saradjuju njih dvojica. Ovi Argentinci nikako da nam dodaju loptu. Hajde sto Lamela nece, vec i Heinze kao da gleda uvijek nekom drugom dodati, iako je i Mire slobodan.

P.S. Ne mogu da vjerujem kol'ko ga onaj komentator na Areni, mogu slobodno reci, mrzi. :?
Izdržati, to je temelj vrline!

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 14 feb 2012, 01:38

JOj smijesni ste mi o toj hijerarhiji pa toti i sam ako zna da vise nije sto je bio prije 5-6 - 7 godina treba da pusti nekog ko ce donjet bodove timu a ne da suta samo zato sto je znao zabit prije sto godina nemojte bit smijesni i nije jedini pjanic pored njega koji zna izvest slobodni

URL
Kontakt:

Post Postao/la URL » 14 feb 2012, 02:32

JuveSissoko je napisao/la::D ovdje se stvarno covjek moze lijepo ismijati, cuj nasli se Bosanci da kritikuju Tottia sto izvodi slobodnjake u timu kojem je dao dushu i mladost.Ostavio srce i nije se prodao za pare kao mnogi.To bi bilo kao da bi lupam Luka Modrić dosao u Real Madrid i poceo pametovat Raulu da on hoće da bude kapiten.Mislim ko je Raul for fuck's sake :mrgreen:
Gluposti pises, to nema veze sa kapitenskom, zna se kako se kapitenska zaradi. Ne trazi mu niko kap. :)
Raul kao kapiten samo je par puta sutao slobodnjak, stavise nije ni penale tukao uvijek jer uvidio je da postoji bolji tj. Figo, Zizu, Beckham, RVN kasnije i C.Ronaldo su uvijek ispred bili sto se penala tice..
Pravi kapiten 8-)

Totti je ikona Rome, on je navikao da tuce slobodnjake, penale..ali trebao bi da da sansu vise Miraletu, Totti vise nije ni kadar da sutne onu loptu kao nekad :mrgreen: sala, ali nije vise ni u tom segmentu kao nekad.
Mozda bas toliko slabo povj. ..i ovo sto mu je pustio bilo je na silu :roll:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 14 feb 2012, 17:13

URL je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la::D ovdje se stvarno covjek moze lijepo ismijati, cuj nasli se Bosanci da kritikuju Tottia sto izvodi slobodnjake u timu kojem je dao dushu i mladost.Ostavio srce i nije se prodao za pare kao mnogi.To bi bilo kao da bi lupam Luka Modrić dosao u Real Madrid i poceo pametovat Raulu da on hoće da bude kapiten.Mislim ko je Raul for fuck's sake :mrgreen:
Gluposti pises, to nema veze sa kapitenskom, zna se kako se kapitenska zaradi. Ne trazi mu niko kap. :)
Raul kao kapiten samo je par puta sutao slobodnjak, stavise nije ni penale tukao uvijek jer uvidio je da postoji bolji tj. Figo, Zizu, Beckham, RVN kasnije i C.Ronaldo su uvijek ispred bili sto se penala tice..
Pravi kapiten 8-)

Totti je ikona Rome, on je navikao da tuce slobodnjake, penale..ali trebao bi da da sansu vise Miraletu, Totti vise nije ni kadar da sutne onu loptu kao nekad :mrgreen: sala, ali nije vise ni u tom segmentu kao nekad.
Mozda bas toliko slabo povj. ..i ovo sto mu je pustio bilo je na silu :roll:
zato sam i napisao rijeci "lupam" da ljudi kao ti ne bi bukvalno shvatili i da bi skontali poredjenje. :?

URL
Kontakt:

Post Postao/la URL » 14 feb 2012, 18:32

zato sam i napisao rijeci "lupam" da ljudi kao ti ne bi bukvalno shvatili i da bi skontali poredjenje
Ahhhh cuj, lupao si u fazonu dosao Luka Modric u Madrid, i trazi kapitensku od Raula, kakve to veze ima sa ovim.. Nisi nikome zanimljiv sa tim lupanjem postova. Bukvalno 8-)

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 14 feb 2012, 22:56

URL je napisao/la:
zato sam i napisao rijeci "lupam" da ljudi kao ti ne bi bukvalno shvatili i da bi skontali poredjenje
Ahhhh cuj, lupao si u fazonu dosao Luka Modric u Madrid, i trazi kapitensku od Raula, kakve to veze ima sa ovim.. Nisi nikome zanimljiv sa tim lupanjem postova. Bukvalno 8-)
moji postovi su vidim vise upuceni ljudima koji imaju mnogo vise obrazovanja i inteligencije da bi shvatili poredjenje, jer se i zove "poredjenje". Ti ako to ne mozes da shvatis nema potrebe da moje postove nazivas glupima nego da sebe zapitas zasto ti nisu jasni iako su precizno napisani sa ubacenim rijecima koje su tu da ne bi bilo zabune,ali ipak nadje se biće kao ti pa se zbuni.Eh tu ti ja ne mogu pomoc.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 14 feb 2012, 23:52

Ako Totti moze da trenere otjera onda moze i da puca svaki slobodnjak. I da sve se vrti oko njega i to dugo i to je tamo sasvim normalno.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 17 feb 2012, 23:43

Divno Pjanić upitan za Romu :roll:

Imal' iko kakvu finu vijest u pm... :evil:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 19 feb 2012, 14:21

Roma-Parma
ROMA (4-3-3): Stekelenburg; Rosi, Juan, Heinze, Taddei; Gago, De Rossi, Pjanic; Borini, Totti, Osvaldo

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 19 feb 2012, 14:49

linkovi

http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, KrajinaKing, Proximic i 18 gostiju.