Sejad Salihovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sejad Salihovic
Ne znam samo koliko je Seji pametno govoriti tako javno da će na ljeto otići iz kluba, jer on ima da odradi u klubu još najmanje 3-4 mjs, tako da po meni je trebao da se prišuti do ljeta pa na ljeto obznazni to javno
Ovako će puno više sjediti na klupi jer svaki trener poslije jedne takve izjave igrača nema druge opcije nego što manje računati na njega, al eto ostaje da se vidi kako će tim funkcionisati bez njega i koliko mu je/(da li mu je) potreban i da li će igrati.
🔵⚪
- skyisthelimit
cim se suprostavis politici kluba i treneru, doduse bivsem donji si..Steta sto u ovom prelaznom nije negdje pobjegao pa bilo gdje jer Hoffenheim je sve samo ne klub
15.10 - 15.06 ...
Ponovo klupa :/
Steta,al ajd sad ce kraj sezone pa nek se hvata puta...
- Goalgetter
- Kontakt:
Neka samo odrzava formu, i neka redovno trenira, a na ljeto, ce on sigurno u bolji klub. Uopste se nebrinem za Seju. 
Ja se boga mi brinem al eto neka samo ovaj hoffeinheim gubi bodove abd da ispadnu iz lige smradovi glupi da nije bilo seje vede i dembe ne bi bilo duze od sezone u prvoj
očito je da salihović ne želi produžiti ugovor i zato je završio na klupi. pitanje je gdje će na ljeto završiti, ali mislim da bi mogao put stuttgarta, werdera ili hsv-a.
dzonvejn je napisao/la:očito je da salihović ne želi produžiti ugovor i zato je završio na klupi. pitanje je gdje će na ljeto završiti, ali mislim da bi mogao put stuttgarta, werdera ili hsv-a.
ocito je da mogu i bez njega!!
Moze i golf ici bez benzina, ako ga gurnes niz brdo.laboral je napisao/la:dzonvejn je napisao/la:očito je da salihović ne želi produžiti ugovor i zato je završio na klupi. pitanje je gdje će na ljeto završiti, ali mislim da bi mogao put stuttgarta, werdera ili hsv-a.
ocito je da mogu i bez njega!!
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
moze moze,ali nazalost ovaj ne pali ni nizbrdo vise..
ako cemo cekati na prekide koristan je ,inace nista extra.
znaci,zakljucak je,mogu i bez njega!!
Zakljucak je da si ti malo zayebunio iz razloga sto je Salih javno kritikovao strucni stab.A to je kod Svaba smrtni grijeh i zbog toga sijedi.laboral je napisao/la:moze moze,ali nazalost ovaj ne pali ni nizbrdo vise..
Uostalom kako to da je punih sest godina bio nezamjenjiv kad je Hoffer bio pet puta jaci u konkurenciji igraca.
Ako je nista extra,onda ga nisu trebali drzati u klubu ni dana a ne tek sada''ostriti.....Nema ti logike ama bas nikakve
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Al neki ljudi mogu lupat gluposti to je cudo bozije de allaha ti obrisi se sa foruma majke ti mile nista extra jao lika smijesnog 
harishp je napisao/la:Zakljucak je da si ti malo zayebunio iz razloga sto je Salih javno kritikovao strucni stab.A to je kod Svaba smrtni grijeh i zbog toga sijedi.laboral je napisao/la:moze moze,ali nazalost ovaj ne pali ni nizbrdo vise..
Uostalom kako to da je punih sest godina bio nezamjenjiv kad je Hoffer bio pet puta jaci u konkurenciji igraca.
Ako je nista extra,onda ga nisu trebali drzati u klubu ni dana a ne tek sada''ostriti.....Nema ti logike ama bas nikakve
Jao tebe,sta je bilo prije 5,6 godina nikoga ne zanima..
Ja kazem hoffenheim je ostao bez 4,5 igraca ,pa se ljudi drze!!
sejo je ok igrac ,ali nista extra da se otimaju za njega..
Dobro ,bosanac je ,nas je ,razumijem da ga vole ,ali kada je odigrao nesto extra za repku?
Malo je forum nerealan,doskoro sam znao procitati dzeko je slab,ibi je bolji od njega,spahic ne valja,pa ovo pa ono!!
Realno u ovom momentu,dzeko,pjanic,lulic,spahic,donekle ibisevic ""jedini sto se mogu pohvaliti!!
salihović možda nema kvalitetu za dortmund ili bayern, ali u svim ostalim klubovima ima mjesta.
salihovic suspendovan od strane kluba za dvije sljedece utakmice. nezna se zasto, iz kluba su rekli da je iz disciplinskih razloga ali nisu pojasnili dalje.
Na samom kraju utakmice Salihovic je bio spreman da udje u igru, medjutim tada je Hoffenheim postigao pobjedonosni gol i Babbel se odlucio da ubaci Vorsaha umjesto Salihovica, nakon cega se isti nije vratio na klupu vec otisao svlacionicu - i navodno je to razlog zbog cega je suspendovan.
Ja licno mislim da ga se ovim potezom zeli staviti pod pritisak da prihvati produzenje ugovora, a u protivnom mu slijedi tribina sto moze mozda lose utjecati na interes ostalih klubova.
Mislio sam da je Babbel bolji covjek, ali definitvno sam se u njega razocarao. Kao prvo pregovarao je sa Hoffenheimom dok je Stanislawski bio trener, zatim hebe igraca u mozak i ocekuje da ovaj bude sretan.
Ja licno mislim da ga se ovim potezom zeli staviti pod pritisak da prihvati produzenje ugovora, a u protivnom mu slijedi tribina sto moze mozda lose utjecati na interes ostalih klubova.
Mislio sam da je Babbel bolji covjek, ali definitvno sam se u njega razocarao. Kao prvo pregovarao je sa Hoffenheimom dok je Stanislawski bio trener, zatim hebe igraca u mozak i ocekuje da ovaj bude sretan.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Realno u ovom momentu,dzeko,pjanic,lulic,spahic,donekle ibisevic ""jedini sto se mogu pohvaliti!!
laboral
Ma vala ni Dzeko ne moze,sam je to rekao...
laboral
Ma vala ni Dzeko ne moze,sam je to rekao...
Potpuno si upravu sve je to sa ciljem da salihovic produzi ugovor, al nadam se da Sejo nece dati da ga ucjenjuju. A i za Babbela si potpuno u pravu.amerosm je napisao/la:Ja licno mislim da ga se ovim potezom zeli staviti pod pritisak da prihvati produzenje ugovora, a u protivnom mu slijedi tribina sto moze mozda lose utjecati na interes ostalih klubova.
Da si ti ziv i zdrav.Salihovic je davni dana odbio Bayern.Uostalom kad su onakvi Olici i Pranjici mogli imati mjesta onda....dzonvejn je napisao/la:salihović možda nema kvalitetu za dortmund ili bayern, ali u svim ostalim klubovima ima mjesta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
kako ti kažeš ali čisto sumnjam da je odbio bayern, to je vjerovatno neka provala.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], BobRock, CAGarfia, izet fazlinovic, Lavcina, Majestic-12 [Bot], Micron, signalidunapark, Sveti, travuljasSs, zikerrz21 i 95 gostiju.