Nije nista ispalo strasno hvala Bogu, nisu se davale izjave za medije, nego je samo receno kad bude spreman igrat ce, da se ne stavlja pritisak na momka. Nakon tog duela sa Wadeom, dosao je na trening i rekao kako nije u stanju da trenira jer osjeca kako mu gori u glavi. Tada su ga i poslali na ispitivanja sva i eto pauzirao je, ali izgleda dobro mu je dosao taj odmor, jer vratio se nakon te povrede i odigrao maestralnu utakmicu. Da su malo bolji saigraci bio bi to i double double ucinak jer sigurno je da su 5 otvorenih suteva Cavsi fulali na asistencije Irvinga, mozda cak i vise od 5, sam Casspi je fulio 3 otvorena suta. Sinoc nam se Gibson povrijedio, povrijedio zglob koji je vec operisao kada je tek dolazio u Cavse u rookie sezoni. Povrijedjenih igraca je vec sada mnogo: Parker, Varejao, Gibson, sve bitni igraci za tim, ali eto guramo nekako.BIHfan je napisao/la:Ja sam citao da je Irving imao potres mozga i zbog toga je propustio nekolko utakmica.![]()
Dobro je, vidim da je sinoc odigrao maestralno.
Cleveland Cavaliers
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: Cleveland Cavaliers
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Spremali se išta u Clevelandu večeras za doček Jamesa?
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
- adriano_leite
- Kontakt:
Jason Lloyd
@JasonLloydABJ
Police sweeping Q right now with bomb sniffing dog. Asked a cop if this was standard before every game. "Nope, just for that asshole."
SirAlexFerguson, nece izgleda nista biti organizovano, nego spontano. Ja bih najvise volio da ga se ignorise
@JasonLloydABJ
Police sweeping Q right now with bomb sniffing dog. Asked a cop if this was standard before every game. "Nope, just for that asshole."
SirAlexFerguson, nece izgleda nista biti organizovano, nego spontano. Ja bih najvise volio da ga se ignorise
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Varejao duze povrijedjen?
P.S stavi link ovdje kad pocne tekma da se gleda
Thomas Müller - Fußballgott
- adriano_leite
- Kontakt:
Varejao povrijedjen i van terena ce biti 4 do 6 sedmica, takve su prve prognoze, ali Scott kaze da mozda i prije se vrati, jer je Varejao takav igrac da hoce da igra i povrijedjen i da ga niko u tome ne moze sprijeciti. Tako da ja mislim da bi to moglo biti oko 3 ili 4 sedmice.don_burza je napisao/la:Varejao duze povrijedjen?
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
http://www.firstrowsports.eu/watch/1081 ... -heat.html" onclick="window.open(this.href);return false; na ovom linku ce vjerovatno biti ponudjeno jos dva ili tri linka, pa vidi koji bude bolji. Stalno gledam tekme na http://www.firstrowsports.eu" onclick="window.open(this.href);return false;.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Lets go Heat, King je najbolji.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Donnie Darko
- Kontakt:
ovom begonja profil hakovoBIHfan je napisao/la:Lets go Heat, King je najbolji.![]()
- adriano_leite
- Kontakt:
Hahahahahha
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
King ce veceras biti nemilostiv, predosjecam to. 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
21:2 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- majestic24
- Kontakt:
Silovanje za sada...ali vratit ce se Cavsi u 4/4
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- adriano_leite
- Kontakt:
Kako glupa utakmica, nasi ko pickice igraju a ovi pogadjaju sve, 7-10 za tri poena, bem ti zivot.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
huh
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Blago receno teror, ali dobro ipak je Miami dosta jaci.
Sta je to bilo za Jamesa, opet je bilo frke neke nakon izjave sto je dao da bi se kao mozda nekad vratio u Cavse (ne znam tacno)
Znam da je veceras svaki njegov dodir s loptom propracen sa booo od strane navijaca
Sta je to bilo za Jamesa, opet je bilo frke neke nakon izjave sto je dao da bi se kao mozda nekad vratio u Cavse (ne znam tacno)
Znam da je veceras svaki njegov dodir s loptom propracen sa booo od strane navijaca
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- adriano_leite
- Kontakt:
Igramo dobru tekmu protiv Kingsa, utakmica mnogo interesantna, a Kyrie do sada najefikasniji, 17 poena.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
Pobijedismo Kingse, 1 razlike, clutch Kyrieeeeeeeeee!
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ma mogu oni zvizdati koliko god hoce,ali LeBron ce vratiti u Cleveland kad tad ja sam ubjedjen u toZeljovac_1921 je napisao/la:Blago receno teror, ali dobro ipak je Miami dosta jaci.
i svaka cast Cleveland i Irvingu na sinocnjoj pobjedi.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- adriano_leite
- Kontakt:
Hoces ti opet navijati za Cavse ako se on vrati? Btw. sada se ne pita on hoce li igrati u Cavsima ili ne, sada se Cavsi pitaju da li ce ga prihvatiti, to je velika razlika, jer su Cavsi se okrenuli novom poglavlju, novom igracu fransize, Kyrie Irvingu i nisu spremni za vise LeBronovih lazi, a ako bi se i vratio, nikada vise ne bi imao status kakav je imao. Kyrie je sada Bog i batina, ovo je njegov tim, sa Bronom ili bez Brona, ovo je Kyriev tim.L-Train je napisao/la:Ma mogu oni zvizdati koliko god hoce,ali LeBron ce vratiti u Cleveland kad tad ja sam ubjedjen u toZeljovac_1921 je napisao/la:Blago receno teror, ali dobro ipak je Miami dosta jaci.
i svaka cast Cleveland i Irvingu na sinocnjoj pobjedi.
Hvala za cestitke, tekma je bila mnogo napeta do samog kraja. Kingsi imaju talenta ali ne znam kako ne mogu bolje igrati. Mali I. Thomas me odusevio, sjajna partija protiv nas.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Hocu li ja opet navijati za Cavse ako se LeBron vrati
Sta mislis
Naravno sad sve izgleda tako da je gotovo nemoguce da se LeBron vrati u Cleveland,ali mislim da ce za tri do cetiri godine mnogo toga izgledati drugacije.Svakako da se sad Cavsi sve pitaju i da LeBron bez njihovog odobrenja se nece moci vratiti,ali Dan Gilbert koliko god ga sad mrzio vjerujem da ce u skorijoj buducnosti shvatiti sta bi znacilo u klubu imati dvojac poput Irvinga i LeBrona (citaj:titula) s tim da jos od LeBrona gratis dobijas najboljeg marketinskog igraca.Uz sav postojeci roster koji trenutno Cavsi imaju,prepun potencijala koji ce za 3-4 godine igrati jos bolje i uz LeBrona u timu (bez obzira da li ce biti vodja ili ne) Cavsi bi bili najveci favoriti
Naravno sad sve izgleda tako da je gotovo nemoguce da se LeBron vrati u Cleveland,ali mislim da ce za tri do cetiri godine mnogo toga izgledati drugacije.Svakako da se sad Cavsi sve pitaju i da LeBron bez njihovog odobrenja se nece moci vratiti,ali Dan Gilbert koliko god ga sad mrzio vjerujem da ce u skorijoj buducnosti shvatiti sta bi znacilo u klubu imati dvojac poput Irvinga i LeBrona (citaj:titula) s tim da jos od LeBrona gratis dobijas najboljeg marketinskog igraca.Uz sav postojeci roster koji trenutno Cavsi imaju,prepun potencijala koji ce za 3-4 godine igrati jos bolje i uz LeBrona u timu (bez obzira da li ce biti vodja ili ne) Cavsi bi bili najveci favoriti
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.