Evo kakav je,slao sam vam licno kapitenu pp jedno milion puta da mi kaze sta misli o grbu(a valjda bi se i konsultovao sa ostatkom ekipe) a on ni mu ni beNimla_RZ je napisao/la:Kakav je ovo grb Blue Trainsa na kraju?

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Evo kakav je,slao sam vam licno kapitenu pp jedno milion puta da mi kaze sta misli o grbu(a valjda bi se i konsultovao sa ostatkom ekipe) a on ni mu ni beNimla_RZ je napisao/la:Kakav je ovo grb Blue Trainsa na kraju?
defender je napisao/la:ok, neka stoji ...deyo je napisao/la:zvanicni pehar i jeste na kraju,samo sam mu malo dodao ove trakice dastoji kao slicica,a vi cete pobjedniku svakako staviti u vitrinu onaj bez trakica
Takodje ne bi bilo lose da se uzme i ovaj logo kupa iznad kao zvanicni da malo i to se uredi.postavio samo slicicu.
a logo je dobar, uradi kad stignes za kup i za superkup pa cemo zamjeniti
Ma ni meni ništa ne odgovara, al pročita on svedeyo je napisao/la:Evo kakav je,slao sam vam licno kapitenu pp jedno milion puta da mi kaze sta misli o grbu(a valjda bi se i konsultovao sa ostatkom ekipe) a on ni mu ni beNimla_RZ je napisao/la:Kakav je ovo grb Blue Trainsa na kraju?,posto se zovete blue train(plavi voz) moj pogled na grb je nesta ovako,a posto sam navijac Želje mislim da imate najljepse ime,ali opet mozda su bas pitari sad oni koji cine ekipu
uglavnom evo vidi grb pa mi javite ,a kontao sam dresove da vam napravim za vitrinu ,samo nemojte puno peglati nemam bas zivaca za to
![]()
Morate nas prvo proc'Senaid L.F.C je napisao/la: ako procemo imamo put ka finalu ali mi ne ide nesto u kupu treba se usredotocit na ligu i plasman u zweitu
necemo se susrest do finala a ako se ovo odnosi na plasman u zweitu i to da vi nas predjete imam samo reciEdin TM87 je napisao/la:Morate nas prvo proc'Senaid L.F.C je napisao/la: ako procemo imamo put ka finalu ali mi ne ide nesto u kupu treba se usredotocit na ligu i plasman u zweitu
Jbt se .Goalgetter je napisao/la:Green Dragons - FC Ljuta Krajina 0:2
Strijelci: LjumanM95 2x
Krajisnici vode 2-0 u gostima protiv Green Dragonsa, LjumanM95 dosad dokazao da je fantasticno pojacanje za Krajisnike.
Mnogo smo jaki!Goalgetter je napisao/la:Green Dragons - FC Ljuta Krajina 0:2
Krajisnici vode 2-0 u gostima protiv Green Dragonsa, LjumanM95 dosad dokazao da je fantasticno pojacanje za Krajisnike.
Razocaro si me, vidi se da ne pratis Nijemce, Werder u takvom naleti, ti stavljas na Hamburglegenda reala je napisao/la:Jbt se .Goalgetter je napisao/la:Green Dragons - FC Ljuta Krajina 0:2
Navijam vamo za Nurnberg i Gladbach imam ih na kladionici,kad i vi ih imate![]()
Ništa gostujuće kolo ,nakon prvih mečeva ,a mi po ko zna koji put na pogrešnoj strani![]()
Samire da ti ne znaš kake su ekipe Werder i HSV ne bi meni jada biloda ti Edo nije kake sihre nabacio
E mali pretjera ga i ti,vidim da nisi upoznat ,sa našim igrama u ovoj sezoni i da smo se čupali i iz gorih situacijaLjumanM95 je napisao/la:Mnogo smo jaki!Goalgetter je napisao/la:Green Dragons - FC Ljuta Krajina 0:2
Krajisnici vode 2-0 u gostima protiv Green Dragonsa, LjumanM95 dosad dokazao da je fantasticno pojacanje za Krajisnike.Dobro je, vjerovatno ćemo uvezati 2 pobjede što je odlično. Polako, ali sigurno dižemo formu. Još da zabijemo koji gol radi gol razlike i to je to.
@legenda
Bit će bolje.![]()
Pih, pusti te takticke zamisli, mi da mozemo stavili bi sva tri ista rezultata za jednu tekmu, a ne moze jbg, vako je trebalo bit' 0:3, al' ne dade se...legenda reala je napisao/la:Jbg suigrači me nisu ispratili,ja prvi tipovo i stavio 2:1 ,oni su trebali 1:2 i 2:2 ,počeli su igrati za sebe ne za ekipuUnosiš mi ponovo nemire u ekipu
Najavio sam da će Goraždanska publika moći da na djelu vidi majstora iz Banovićajuventus 0244 je napisao/la:@legenda reala
Spremi tu ekipu za slijedeće kolo, jer dolazi vam u goste ekipa koja je gladna uspjeha i želimo osvetu za prošlo-sezonski poraz u kupu, a ovo naše pojačanje iz Banovića želi da ti pokaže par fazona![]()
.
kakav kiks ovo mi dobivamo prvo poluvreme imam golove i masim Borrusiu.M i Koln u 85 prima golEdin TM87 je napisao/la:
Moramo sad sacuvat ovu prednost, i cekat kiks Sto'ca, koji igra 0:0...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.