Jer trenutno Juventus, Fiorentina i Roma imaju najjače Primavere.
Otisao nam je Bianc malo u Banovice, ali dobro nije trajni ban!
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Ovako su ih otprilike ocjenili, ovo sam prepisao, ali vecinom ovako ocjenu idu. Magnuson ne igra u zadnje vrijeme, ne znam zbog čega, mozda neka povreda, igrao je u grupnoj fazi, a sad poslije ne igraBranescu 6
Liviero 7
Rubin 6.5
Gouano 6.5
Untersee 6.5
Appelt 7.5
Chibsah 6
Bouy 7.5
DeSilvestro 7
Spinazzola 7,5
Libertazzi 6
Margiotta 5
Beltrame 5.5
Schiavone sv
Oxygen je napisao/la:Nadam se da se Conte šali,pa kako će Licht i Caceres biti na klupi,Padoin igra,ovo mi se ne sviđa nimalo.
Znam to,ali ne smije se kockati ovako,čak i po cijenu kartona ne smije se kalkulirati,Catania će se braniti strašno večeras,jedino ako misli da će mu Pepe sve to obaviti.SoloJuve26 je napisao/la: Zato sto Lich fali jedan zuti i on propusta MIlan..
Pa bas zato, ovi ce se braniti a nama fali jedan bek koji zna golove davati a to je dokaze Caceres da mozeOxygen je napisao/la:Znam to,ali ne smije se kockati ovako,čak i po cijenu kartona ne smije se kalkulirati,Catania će se braniti strašno večeras,jedino ako misli da će mu Pepe sve to obaviti.SoloJuve26 je napisao/la: Zato sto Lich fali jedan zuti i on propusta MIlan..
Razumijem ja Contea i da je dobar taktičar,ali ono oko čega ćemo se svi složiti je da treba imati više hrabrosti (znate na šta mislim) u pojedinim mečevima što bi nam donijelo sigurno više bodova.
Džaba nam onda i pobjeda nam rossonerima ako ćemo ne daj Bože kiksati protiv Catanie koju kući nismo dobili godinama.
BigBen je napisao/la:Izgleda da ce Juve igrati na kontre :? , stvarno ne kontam zasto ovakav sastav. Mozda Conte nije zadovoljan, pa zeli uvesti promjene i na neki nacin zavarati protivnika. Opet nisam zadovoljan ovim sastavom, i mislim da nece biti ovako. Padoin da igra ispred Lich ili Caseras ili Borielo ispred Vucka, tesko da ce ici tako...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.