28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina
Kojeg napadaca Lazara???
Eto na primjer nek Vuckic odbije Sloveniju i da poput Pjanica kaze da samo BIH doalzi u obzir.
Nema tog da ne kazem boga,da ga Pape vec sljedecu nebi pozvao u repku.
Ali posto su one dvije stolice meHkane nema od toga nista.
O ''rjesavanju''Rahimica samo moras biti totalno nenormalan da ne vidis da ce nam zamjena za njega uvijek stekati kao i za prije za lijevog beka.
Eto na primjer nek Vuckic odbije Sloveniju i da poput Pjanica kaze da samo BIH doalzi u obzir.
Nema tog da ne kazem boga,da ga Pape vec sljedecu nebi pozvao u repku.
Ali posto su one dvije stolice meHkane nema od toga nista.
O ''rjesavanju''Rahimica samo moras biti totalno nenormalan da ne vidis da ce nam zamjena za njega uvijek stekati kao i za prije za lijevog beka.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- legenda reala
- Kontakt:
Ma Rahimić je nešto tipa Maldinia,Costacurte ,Donata
I sa 40 on može igrati na istom nivou
On i onako izgleda da ima 50 godina ,ali igra ko momak

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nije djabe general i to odlikovani.E kad nam ovaj stvarno ode u penziju,odose nam borbene linije u pm.legenda reala je napisao/la:Ma Rahimić je nešto tipa Maldinia,Costacurte ,Donata![]()
Ali dok to pojedinci skontaju,prodze voz.Jos se i Spahica poneki hoce rijesiti

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 17 feb 2012, 19:10, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Goalgetter
- Kontakt:
Sad kad je general tu, volio bih da probamo opet Rahimicem i Salihovicem na poziciji zadnjeg veznog, kao protiv Njemacke.
Vjerovatno ce tako i biti.lijeva strana ce biti beton dole Papac gore Lulic.Pa sta se lapi.Goalgetter je napisao/la:Sad kad je general tu, volio bih da probamo opet Rahimicem i Salihovicem na poziciji zadnjeg veznog, kao protiv Njemacke.
Za desnu ebe nas mlada.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Goalgetter
- Kontakt:
Eh desna je problemharishp je napisao/la:Vjerovatno ce tako i biti.lijeva strana ce biti beton dole Papac gore Lulic.Pa sta se lapi.Goalgetter je napisao/la:Sad kad je general tu, volio bih da probamo opet Rahimicem i Salihovicem na poziciji zadnjeg veznog, kao protiv Njemacke.
Za desnu ebe nas mlada.

Pjanic-Jahic ce vjerovatno biti, propuh ce biti samo takav, ali bolje nemoze.
Do kvalifikacija ce biti bolje, imacemo tu Viscu/Stevanovica, te na beku spremnog Mujdzu.
Kad Rahimic bahne ispred Ronaldinha
Ne znas ko je brzi

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ko nema u glavi ima u nogama ili obrnuto,vazda bilo.Ako vec se lacas toga.Edin TM87 je napisao/la:Kad Rahimic bahne ispred Ronaldinha![]()
![]()
Ne znas ko je brzi
![]()
Da nam je bogdo vise problema zvani Rahimic.sad bi se vec spremali po ko zna koji pat na velika takmicenja.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Zar je sramota ,Ronaldinho je to druze...Ispadali su i veci od Rahimage ...Edin TM87 je napisao/la:Kad Rahimic bahne ispred Ronaldinha![]()
![]()
Ne znas ko je brzi
![]()
POSTENO.
Optimisticno , glaso sam za pobjedu BIH , al to je nerealno tesko nemoguce , neizvediva misija , jos nismo pobjedili veliku ekipu tipa Francuska , Spanija , Engleska , Portugal , Njemacka , osim pobjede nad Italijom 96 

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Ko kaze da ce ispast?ahmic je napisao/la:Zar je sramota ,Ronaldinho je to druze...Ispadali su i veci od Rahimage ...Edin TM87 je napisao/la:Kad Rahimic bahne ispred Ronaldinha![]()
![]()
Ne znas ko je brzi
![]()
POSTENO.

Roger Federer the greatest of all time!
Imam ja jedno pitanje. Znal neko koliko mozemo dobit ranking bodova ako pobjedimo Brazil a koliko za nerjeseno-
- Goalgetter
- Kontakt:
P = M x I x T x Cdadnan je napisao/la:Imam ja jedno pitanje. Znal neko koliko mozemo dobit ranking bodova ako pobjedimo Brazil a koliko za nerjeseno-
M = 3 (3 boda za pobjedu / 1 za remi)
I = 1.00 (1 je koeficijent za prijateljsku)
T = 193 (Jacina protivnika :200 – pozicija na listi)
C = 1.00 (Jacina konfederacije 1.00 za CONMEBOL)
P = 3*1*193*1 = 579 bodova za pobjedu
P = 1*1*193*1 = 193 bodova za remi
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 18 feb 2012, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
a sto bi napredovali kad bi dobili karioke 

Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
-
- Kontakt:
Znaci pobjedom bi usli medju prvih 10 ili cak prvih 5 

- Goalgetter
- Kontakt:
Ne kontam ovaj ranking, ali ako je tako da, napravili bi ogroman napredak na listibavarian_bk je napisao/la:Znaci pobjedom bi usli medju prvih 10 ili cak prvih 5

Nesto mi to puno bodova ako govorimo o istoj ranking listi. Mislim na onu FIFA-inu, i ta mene zanima jer je to ona za kvale i sve. Jer onda ispade da pobjedom teoretski mozemo biti drugi na svijetu, a dobili bi vise bodova nego pola trenutnih. Sad imamo 920, a druga njemacka ima 1369 a prva spanija 1566. Tako da mi malo neobicno zvuci da budemo drugi???
- Goalgetter
- Kontakt:
Tako se racuna skup bodova koliko cemo dobiti za taj mec, a sada sigurno ima neki postotak koji se uzima za ranglistu, jer i meni je takodje nelogicno, bili bi odmah 2-3 ovom pobjedom.dadnan je napisao/la:Nesto mi to puno bodova ako govorimo o istoj ranking listi. Mislim na onu FIFA-inu, i ta mene zanima jer je to ona za kvale i sve. Jer onda ispade da pobjedom teoretski mozemo biti drugi na svijetu, a dobili bi vise bodova nego pola trenutnih. Sad imamo 920, a druga njemacka ima 1369 a prva spanija 1566. Tako da mi malo neobicno zvuci da budemo drugi???
ali izgleda da je tako.... evo malo detaljnije objasnjeno... TOP 5 here we come!

http://www.sportklub.info/forum/threads ... ld-Ranking" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.sportklub.info/forum/threads ... ld-Ranking" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.