FK Rudar Prijedor
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
Re: FK Rudar Prijedor
Marko Jevtić neće u nastavku karijere igrati u Tajlandu, već će i na proljeće biti član Rudar Prijedora. Defanzivac je prije dvije nedjelje napustio Rudar i otišao u Aziju, činilo se da će tamo i ostati, ali onda se sve izmjenilo.
"Zaista nemam sreće sa odlaskom u inostranstvo, ali ne gubim nadu. Ostaću u Rudaru i sačekat ću ljeto, možda se neke stvari poklope. Bio sam blizu ugovora, ali onda je zapelo oko uslova, ali o tome ne želim da govorim u javnosti", rekao je Marko Jevtić koji se već priključio ekipi Rudara.
Fudbaleri iz Prijedora će u četvrtak krenuti na put u Hrvatsku. U Makarskoj će Rudar da boravi desetak dana, a trebalo bi da odigraju i pet utakmica. Za sad je poznato da će im protivnici biti timovi Rudara iz kaknja i Splita, a imena ostalih protivnika će se znati na licu mjesta.
"Zaista nemam sreće sa odlaskom u inostranstvo, ali ne gubim nadu. Ostaću u Rudaru i sačekat ću ljeto, možda se neke stvari poklope. Bio sam blizu ugovora, ali onda je zapelo oko uslova, ali o tome ne želim da govorim u javnosti", rekao je Marko Jevtić koji se već priključio ekipi Rudara.
Fudbaleri iz Prijedora će u četvrtak krenuti na put u Hrvatsku. U Makarskoj će Rudar da boravi desetak dana, a trebalo bi da odigraju i pet utakmica. Za sad je poznato da će im protivnici biti timovi Rudara iz kaknja i Splita, a imena ostalih protivnika će se znati na licu mjesta.
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
-
plavobijeli
- Kontakt:
Danas sam bio na treningu u Tučepima i činimise da je ova ekipa koju sam vidio puno jača od jesenje,puno je novih igrača al izgleda jako kvalitetnih i što je meni drago jako mladih,al opet nisam zadovoljan nema domaće okosnice i mislim da je ovo za klub jako skupa opcija.Ekipa odlično radi i mislim da je dobra opcija da Žerić bude ubudućnosti trener jer je to i zaslužio.Vjerujte mi jako sam zadovoljan viđenim dole,al snaga ekipe će se vidjeti sutra protiv Splita.Golman Rodić se malo ozlijedio a i Jeftić šepa i teško ide al to je stari vuk.Unedjelju ekipa igra sa Rudarom iz Kknja pa ću to malo popratit.Vrijeme je odlično i mislim da će biti i kupanja.
-
nekad^navijac
- Kontakt:
Neko zna kako je završila utakmica Split - Rudar ?
Bez ljutnje čekam keca za pare
A i protiv "moje" Slobode sam igrao poklon kvota 2 na Osjek i 'ladno 2:0
Bez ljutnje čekam keca za pare
3 vjere 1 nacija .. Tuzla !
Fk Sloboda
Okk Sloboda
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Fk Sloboda
Okk Sloboda
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
-
plavobijeli
- Kontakt:
Rudar je odigrao odličnu utakmicu sa jednom od najboljih hrvatskih ekipa i izgubio 1-0 na samom kraju utakmice.
-
nekad^navijac
- Kontakt:
Hvala Punoplavobijeli je napisao/la:Rudar je odigrao odličnu utakmicu sa jednom od najboljih hrvatskih ekipa i izgubio 1-0 na samom kraju utakmice.
Imaju dobru ekipu, ove godine smo 2:0 od njih izgubili bez i jedne dobre prilike
Jos jednom Hvala
Fk Sloboda
Okk Sloboda
Fk Sloboda
Okk Sloboda
-
nekad^navijac
- Kontakt:
2-0 je zavrsenoplavobijeli je napisao/la:Rudar je odigrao odličnu utakmicu sa jednom od najboljih hrvatskih ekipa i izgubio 1-0 na samom kraju utakmice.
Fk Sloboda
Okk Sloboda
Fk Sloboda
Okk Sloboda
-
plavobijeli
- Kontakt:
Nije 2 nego 1-0,a danas sam gledao konbinirani sastav Rudara sa Rudarom iz Kaknja kojeg je premijerligaš dobio sa 2-0 protiv vrlo loših prvoligaša.Rudar je strašan a posebno ovaj Mirović i Stanbolija kao dva zadnja vezna.Ima par glumaca ala Karić koji je zalutao u ovu ekipu.Bit će problema kako postaviti prvih 11 ko će naklupu.oće li Šoda i Goca i ovi mlađi biti ti koji su joj najbliži.Sad pogledajte izbor golmana 2 pa ŠODIĆ JEFTIĆ JANKOVIĆ KOTORAN MIKIĆ MIROVIĆ STANBOLIJA KUJUNĐIJA TOSUNOVIĆ ŽERIĆ I JOŠ PONEKI KOJEG SAM VJEROJATNO ZABORAVIO PA ONDA PLEJADA MLADIH.Strašna ekipa.
Pušac na meti italijanskih klubova
Pušac će na ljeto krenuti prema Italiji, gdje bi trebao potpisati ugovor sa jednim od tamošnjih klubova...
Mladi veznjak prijedorskog Rudara, Saša Pušac, sasvim je izvjesno, na ljeto će promijeniti sredinu. Naime, dobre igre mladog Pušca nisu mogle proći ne zapaženo, pa je on skrenuo na sebe interes nekolicine ekipa iz Italije.
Da mu se smiješi odlazak na Apenine, potvrdio je to u razgovoru za naš portal njegov menadžer, Željko Dekić, koji ima saradnju sa brojnim italijanskim klubovima.
Za Pušca su zagrijani brojni klubovi u Italiju. Otkrit ću vam samo neke, kao što su Triestina, Chievo, Parma i Verona. Ukoliko sve bude u redu, ostat će i potpisati ugovor sa nekim od italijanskih klubova, kazao nam je Željko Dekić.
Pušac će na ljeto krenuti prema Italiji, gdje bi trebao potpisati ugovor sa jednim od tamošnjih klubova...
Mladi veznjak prijedorskog Rudara, Saša Pušac, sasvim je izvjesno, na ljeto će promijeniti sredinu. Naime, dobre igre mladog Pušca nisu mogle proći ne zapaženo, pa je on skrenuo na sebe interes nekolicine ekipa iz Italije.
Da mu se smiješi odlazak na Apenine, potvrdio je to u razgovoru za naš portal njegov menadžer, Željko Dekić, koji ima saradnju sa brojnim italijanskim klubovima.
Za Pušca su zagrijani brojni klubovi u Italiju. Otkrit ću vam samo neke, kao što su Triestina, Chievo, Parma i Verona. Ukoliko sve bude u redu, ostat će i potpisati ugovor sa nekim od italijanskih klubova, kazao nam je Željko Dekić.
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Koliko ima godina taj Saša Pušac?
1995 godiste...U februaru napunio 17.santos je napisao/la:Koliko ima godina taj Saša Pušac?
Bio dosta puta u Pragu u Slaviji na probi.
Rekao sam prije par stranica da je jedan od najvecih talenata koje sam ja vidio u Rudaru u poslednjih 10 godina.
? &
-
rudarprijedor
- Kontakt:
Drago mi je cuti to za ekipu da je solidna,ali opet to puno kosta ali vidjecemo,rezultati ce pokazati 
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
Rudar Kakanj 2-0 Rudar P.
Dragan Radović, trener Rudar Prijedora, nešto slabiju igru svog tima opravdava umorom igrači, ali i dobrom igrom Rudara, koji ga je, kako reče prijatno iznenadio.
-Pobjeda Rudara je potpuno zaslužena. Bili su bolji, djelovali svježije, organizovanije i njihova pobjeda je više nego zaslužena, istakao je Dragan Radović, koji se pohvalno izrazio o kvaliteti nekoliko pojedinaca iz sastava Kakanjaca ,koji bi po njegovom mišljenju dobvro došli njegovoj ekipi i predstavljali prava pojačanja.
RUDAR PRIJEDOR: Tripić, Kotaran, Janković, Ramić, Šodić, Mirović, Stambolija, Kantar, Mikić, Kujundžija,Tosunović (još su igrali: Jovanović, Jevtić, Kecman, Rastoka, Žerić, Karić i Srndović).
Dragan Radović, trener Rudar Prijedora, nešto slabiju igru svog tima opravdava umorom igrači, ali i dobrom igrom Rudara, koji ga je, kako reče prijatno iznenadio.
-Pobjeda Rudara je potpuno zaslužena. Bili su bolji, djelovali svježije, organizovanije i njihova pobjeda je više nego zaslužena, istakao je Dragan Radović, koji se pohvalno izrazio o kvaliteti nekoliko pojedinaca iz sastava Kakanjaca ,koji bi po njegovom mišljenju dobvro došli njegovoj ekipi i predstavljali prava pojačanja.
RUDAR PRIJEDOR: Tripić, Kotaran, Janković, Ramić, Šodić, Mirović, Stambolija, Kantar, Mikić, Kujundžija,Tosunović (još su igrali: Jovanović, Jevtić, Kecman, Rastoka, Žerić, Karić i Srndović).
ko je sad ovde lud na pocetnoj stranici ss.ba pise da je prijedor pobjedio 2-0Zeka je napisao/la:Rudar Kakanj 2-0 Rudar P.
- L' Imperator
- Kontakt:
Ma to je prva utakmica, koja je odigrana u nedjeljuAvalanche je napisao/la:ko je sad ovde lud na pocetnoj stranici ss.ba pise da je prijedor pobjedio 2-0Zeka je napisao/la:Rudar Kakanj 2-0 Rudar P.
RUDAR PRIJEDOR: Tripić, Kotaran, Janković, Ramić, Šodić, Mirović, Stambolija, Kantar, Mikić, Kujundžija,Tosunović (još su igrali: Jovanović, Jevtić, Kecman, Rastoka, Žerić, Karić i Srndović).????
#samoRudar #zauvijek
haha a vidim sad su stavili i za ovu drugu bas je bila zbunolaL' Imperator je napisao/la:Ma to je prva utakmica, koja je odigrana u nedjeljuAvalanche je napisao/la:ko je sad ovde lud na pocetnoj stranici ss.ba pise da je prijedor pobjedio 2-0Zeka je napisao/la:Rudar Kakanj 2-0 Rudar P.
RUDAR PRIJEDOR: Tripić, Kotaran, Janković, Ramić, Šodić, Mirović, Stambolija, Kantar, Mikić, Kujundžija,Tosunović (još su igrali: Jovanović, Jevtić, Kecman, Rastoka, Žerić, Karić i Srndović).????
Jucer je pobjedio kakanjski Rudar 2:0
- Жика Павловић
- Kontakt:
" " "" за "" на " 
-
plavobijeli
- Kontakt:
Danas tekma sa Promorcem iz Stobreča 3 liga i uz promašen penal Kantara 0-0.Loše ništa više nemože se reći.
Za ovaj Pomorac igraju 2 bivsa hrv. reprezentativca Buljat i Vejic, a mozda i jos poneki igrac iz Hajduka jer su ovi njihova filijala, a ovi imaju za cilj u ulazak u 2. hrv. Ligu pa onda napad na 1. Ligu-...plavobijeli je napisao/la:Danas tekma sa Promorcem iz Stobreča 3 liga i uz promašen penal Kantara 0-0.Loše ništa više nemože se reći.
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
Super nam ide" ? je napisao/la:" " "" за "" на "
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
Trenutno korisnika/ca: Balorda, bordocrveni, Hajdeee, held9, Mahalasi, Necto, Samba71, StarmoCity, trunks1946 i 76 gostiju.