BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
maverick_tz
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
jednom riječju LJEPOTA

Jebg druze... nije da je zasluzeno ali ako je ko gubio bodove ove sezone nezasluzeno onda smo to mi ( Gladbach,FCK,VfBS..hmm to mi na prvu pada na pamet utakmice u kojima smo izdominirali a nismo uzeli puni plijen )...FC BAYERN je napisao/la:pobjeda Dortmunda tesko da ovo mogu prokockati i ako po meni ovo nije nikako zasluzeno ali sta je tu je, imao je bvb finih prilika ali da se ne lazemo imala je i Hertha, e ja vas zutalje ne kontam pljujete po lewatu a falite onog roma bariosa, lewat je za njega izmislio fudbal, a pustite klareta taj nema pojma o cemu prica...
Sto se mene tice najvaznije je da smo mi upisali 3 boda , ti bodovi jos vise dobijaju na znacaju kad se zna da smo igrali bez 2 glavna igraca....
To za Lewata si trebao reci prosle godine...pa bi imalo neke tezine
Barrios -najgora forma u karijeri Lewat najbollja i ti ih poredis , nije za to vakat
Nadam se da nije nista ozbiljno sa Pisonjom...
A neki ponovo smatraju da bi Lewat trebao na klupu..HzBvB je napisao/la:Jebg druze... nije da je zasluzeno ali ako je ko gubio bodove ove sezone nezasluzeno onda smo to mi ( Gladbach,FCK,VfBS..hmm to mi na prvu pada na pamet utakmice u kojima smo izdominirali a nismo uzeli puni plijen )...FC BAYERN je napisao/la:pobjeda Dortmunda tesko da ovo mogu prokockati i ako po meni ovo nije nikako zasluzeno ali sta je tu je, imao je bvb finih prilika ali da se ne lazemo imala je i Hertha, e ja vas zutalje ne kontam pljujete po lewatu a falite onog roma bariosa, lewat je za njega izmislio fudbal, a pustite klareta taj nema pojma o cemu prica...
Sto se mene tice najvaznije je da smo mi upisali 3 boda , ti bodovi jos vise dobijaju na znacaju kad se zna da smo igrali bez 2 glavna igraca....
Barrios -najgora forma u karijeri Lewat najbollja i ti ih poredis , nije za to vakat
Nadam se da nije nista ozbiljno sa Pisonjom...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
To, to, u kost!!
Opasno se gnojimo u zadnje vrijeme.
Nek su ovu pogan dobili, ne postoji mi mrza ekipa na dunjaluku.
Ali opet nam gamad oskatise pola ekipe (pored Pisonje i Hummels je izasao sepajuci).
Zakonom treba zabraniti igranje na onakvim terenima. Fakat mi nije jasno kako su mahom svi tereni po Njemackoj katastrofalni, pa ni Barci nije bilo lako u utorak u Guzenu.
Utkamica i nije vrijedna nekog posebnog komentara. Kvalitet je presudio.
Opasno se gnojimo u zadnje vrijeme.
Utkamica i nije vrijedna nekog posebnog komentara. Kvalitet je presudio.
Zadnja izmjena: Hare_BvB, dana/u 18 feb 2012, 17:45, ukupno mijenjano 2 puta.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Pa dobro ja bi prije Barriosa u najboljoj formi nego ovakvog Lewata ...mma_hz je napisao/la:A neki ponovo smatraju da bi Lewat trebao na klupu..HzBvB je napisao/la:Jebg druze... nije da je zasluzeno ali ako je ko gubio bodove ove sezone nezasluzeno onda smo to mi ( Gladbach,FCK,VfBS..hmm to mi na prvu pada na pamet utakmice u kojima smo izdominirali a nismo uzeli puni plijen )...FC BAYERN je napisao/la:pobjeda Dortmunda tesko da ovo mogu prokockati i ako po meni ovo nije nikako zasluzeno ali sta je tu je, imao je bvb finih prilika ali da se ne lazemo imala je i Hertha, e ja vas zutalje ne kontam pljujete po lewatu a falite onog roma bariosa, lewat je za njega izmislio fudbal, a pustite klareta taj nema pojma o cemu prica...
Nadam se da nije nista ozbiljno sa Pisonjom...![]()
Meni najvise smeta sto ne zna zabit gol...
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- kraljttbvb
- Kontakt:
Postajemo velika ekipa, i pored lose igre, 3 bobe se upisuju
Lucas neprepoznatljiv, treba ga jos malo na klupu, nek se hladi
, svakako ide na kraju sezone, a forsirati Leitnera iza Lewe...
Jest da kazu da je smotan i glup i da nema tehnike i da svasta nesto, ali KG zabija i donosi bodove. Decko ides ti na avatar
Lucas neprepoznatljiv, treba ga jos malo na klupu, nek se hladi
Jest da kazu da je smotan i glup i da nema tehnike i da svasta nesto, ali KG zabija i donosi bodove. Decko ides ti na avatar
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Velika pobjeda. Bice velika stvar za ekipu ako nastave pobjednicki niz do povratka Gecea i Kagave.kraljttbvb je napisao/la:Postajemo velika ekipa, i pored lose igre, 3 bobe se upisuju![]()
Meni se kod ove ekipe najvise svidja napadacka igra. Konstantno idu prema naprijed sa puno napadaca. Imaju pozitivan stav prema igri.
Ekipa se dosta potrosila u ovoj utakmici. Eto zasto je dobro sto ne igraju Ligu Evrope.
Upravo suprotno. Treba ga sto vise forsirati. Za napadaca je najgore kada nema samopouzdanje. Barios nije zaboravio igrati, samo mu trebaju golovi u 2-3 utakmice i bice opet pravi.Lucas neprepoznatljiv, treba ga jos malo na klupu, nek se hladi, svakako ide na kraju sezone, a forsirati Leitnera iza Lewe...
Volio bih da Klop i sljedecu utakmicu pocne sa Bariosom i Levandovskim u prvoj postavi.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
ma nek su Levat i barios samo zivi i zdravi i nek samo zabijaju,a koji ce biti prvi ,koji drugi zivo me ne zanima hehhe
FK SARAJEVO.
-
maverick_tz
- Kontakt:
freiburgovci se odlično držeee
samo da tako nastave

svim srcem uz freiburgmaverick_tz je napisao/la:freiburgovci se odlično držeee![]()
![]()
![]()
![]()
samo da tako nastave
![]()
![]()
![]()
![]()
FK SARAJEVO.
-
maverick_tz
- Kontakt:
pa baš zbog toga a još kad bi freiburg dobio ovu tekmu bilo bi ko kućamma_hz je napisao/la:svim srcem uz freiburgmaverick_tz je napisao/la:freiburgovci se odlično držeee![]()
![]()
![]()
![]()
samo da tako nastave
![]()
![]()
![]()
![]()
..igraju dobro,al brate dragi i ovaj bayern do sada rinaka teska..
![]()
ma brate ,ne treba odmah pretjerivati...remi ko kuca hehemaverick_tz je napisao/la:pa baš zbog toga a još kad bi freiburg dobio ovu tekmu bilo bi ko kućamma_hz je napisao/la:svim srcem uz freiburgmaverick_tz je napisao/la:freiburgovci se odlično držeee![]()
![]()
![]()
![]()
samo da tako nastave
![]()
![]()
![]()
![]()
..igraju dobro,al brate dragi i ovaj bayern do sada rinaka teska..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FK SARAJEVO.
ma ljudi ovi su bavarci igrom odron zesci..pazite sta vam kazem..veci nam je gladbah konkurent od "guzonja".. 
FK SARAJEVO.
Bayern slobodno otpišite kao kandidata za titulu ako ovako nastave, a očigledno da hoće ...mma_hz je napisao/la:ma ljudi ovi su bavarci igrom odron zesci..pazite sta vam kazem..veci nam je gladbah konkurent od "guzonja"..
'gladbach je ono na šta se trebate fokusirati
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Upravo tako,igra Gladbach kao Barsa,al dzaba kad smo mi kao Real ehhehe..*p!p!t@* je napisao/la:Bayern slobodno otpišite kao kandidata za titulu ako ovako nastave, a očigledno da hoće ...mma_hz je napisao/la:ma ljudi ovi su bavarci igrom odron zesci..pazite sta vam kazem..veci nam je gladbah konkurent od "guzonja"..
'gladbach je ono na šta se trebate fokusirati
a sad ozb,Bayern sa ovom igrom u Leverkusenu i Bremenu nema sta traziti..a pgt na IDUNI HEHEH
FK SARAJEVO.
E necu vise, obecavam.Hare_BvB je napisao/la:Bavaraci igraju poslije nas u subotu, vakat je da ponovo "izmađijamo" kiksić, bez obzira što je siroti Frajbo u pitanju.![]()
Paklena atmosfera na Dreisamu!
Eh sad se vec lakse dise. Slijede dvije domace tekme (H96 i Mainz), a zatim gostovanje u Augsburgu. Skoro pa idealna situacija da se napravi jos veca prednost pred zavrsnicu prvenstva.
PS: Pisonja se vraca za tri dana.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
-
Pale_Companion
- Kontakt:
izgleda ako se i dalje ovako stvari budu razvijale ko do sada da ćemo mi i vi voditi borbu do zadnjeg kola... fino bome, fino
....
opet vama dajem puno veće šanse, zbog većeg fonda kvalitenijih igrača,i zbog toga što se naš idući okršaj u ligi igra kod vas, ali mi imamo Favrea, krasno igramo i imamo najbolju odbranu u Evropi
opet vama dajem puno veće šanse, zbog većeg fonda kvalitenijih igrača,i zbog toga što se naš idući okršaj u ligi igra kod vas, ali mi imamo Favrea, krasno igramo i imamo najbolju odbranu u Evropi
Agieren statt reagieren
al narednih nekoliko tekmi igrate bez Hermana sto bi se itekako po mom razmisljanju trebalo odraziti na vasu formu--Pale_Companion je napisao/la:izgleda ako se i dalje ovako stvari budu razvijale ko do sada da ćemo mi i vi voditi borbu do zadnjeg kola... fino bome, fino....
FK SARAJEVO.
-
Pale_Companion
- Kontakt:
mma_hz je napisao/la:al narednih nekoliko tekmi igrate bez Hermana sto bi se itekako po mom razmisljanju trebalo odraziti na vasu formu--Pale_Companion je napisao/la:izgleda ako se i dalje ovako stvari budu razvijale ko do sada da ćemo mi i vi voditi borbu do zadnjeg kola... fino bome, fino....
mislim da će Favre to ovako posložiti: Reus će na desno krilo, a Hanke (koji se naredne sedmice vraća) na Reusovu poziciju i De Camargo u vrhu napada, tako da mislim da opet nismo toliko u lošijoj poziciji... Plus tu su Leckie, Younes, Ring i Wendt da uskoče kad zatreba... Favre će to složit i vjerujem izvući maximum iz trenutne situacije i igračkog kadra, ali slijedi još teži posao za njega i još više studioznog rada...
Agieren statt reagieren
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.