17:5 za Barcu u ovoj četvrtini
najvjerovatnije će ih koštati ispadanju iz kupa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
mdss je napisao/la:mirza u porazu caje od barce 34 minute 15 poena 5 skokova sve u svemu cinjenica je da mirza nema podrsku ekipe koliko se on trudi toliko drugi useru
jako cvrsta utakmica na mali broj koseva uz spektakularno zakucavanje MIRZE
Ma sta mu fali NBA,nebi li bila prekobarska liga zanimljivijanerminh74 je napisao/la:Ribas se najvise isticao od losih igara skoro svih igrac pogotovu kada je izgubio nekoliko vezanih lopti kada je god caja ozbiljno zaprjetila da se vrati ova je utakmica ponovo dokazala da je jedino mirza klasa a da je sve ostalo vise manje prosjek koji ponekad odigra na vrhunskom nivo poneku utakmicu, mozda da imaju barem jos jednog klasnog igraca na vanjskim pozicijama mogli bi vise, ovako kakva je sada situacija za mirzu bi bilo bolje da ide ili preko bare ili neku od najboljih europskih ekipa po meni sa trenutnim nacinom igre najvise bi mu odgovarali CSKA ili montepaschi
Ma to je strogo licne prirode posto ja nevolim nba, preciznije ovo sto je sada nba postalaharishp je napisao/la:Ma sta mu fali NBA,nebi li bila prekobarska liga zanimljivijanerminh74 je napisao/la:Ribas se najvise isticao od losih igara skoro svih igrac pogotovu kada je izgubio nekoliko vezanih lopti kada je god caja ozbiljno zaprjetila da se vrati ova je utakmica ponovo dokazala da je jedino mirza klasa a da je sve ostalo vise manje prosjek koji ponekad odigra na vrhunskom nivo poneku utakmicu, mozda da imaju barem jos jednog klasnog igraca na vanjskim pozicijama mogli bi vise, ovako kakva je sada situacija za mirzu bi bilo bolje da ide ili preko bare ili neku od najboljih europskih ekipa po meni sa trenutnim nacinom igre najvise bi mu odgovarali CSKA ili montepaschi![]()
Sigurno da bas nebi nestao u vidu magle.
Uh dobro je onda,ja sam kontao da sam samo ja izgustirao NBA ligu.nerminh74 je napisao/la:Ma to je strogo licne prirode posto ja nevolim nba, preciznije ovo sto je sada nba postalaharishp je napisao/la:Ma sta mu fali NBA,nebi li bila prekobarska liga zanimljivijanerminh74 je napisao/la:Ribas se najvise isticao od losih igara skoro svih igrac pogotovu kada je izgubio nekoliko vezanih lopti kada je god caja ozbiljno zaprjetila da se vrati ova je utakmica ponovo dokazala da je jedino mirza klasa a da je sve ostalo vise manje prosjek koji ponekad odigra na vrhunskom nivo poneku utakmicu, mozda da imaju barem jos jednog klasnog igraca na vanjskim pozicijama mogli bi vise, ovako kakva je sada situacija za mirzu bi bilo bolje da ide ili preko bare ili neku od najboljih europskih ekipa po meni sa trenutnim nacinom igre najvise bi mu odgovarali CSKA ili montepaschi![]()
Sigurno da bas nebi nestao u vidu magle.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.