NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
RK GRADACAC- RK MARIBOR
SKENDERIJA 19 SATI !
Hajmo svi da napravimo paklenu atmosferu,moze se ovo stic !
Je li dolaze RD organizovano da navijaju ??
SKENDERIJA 19 SATI !
Ne jer su rekli da im netreba podrska od R.D. a mi i to postujemo nije problem i jos da napomenem rukometasi maribora sinoc poslije treninga imali malo grudvanje busa dok su izlazili sa parkinga heheh al zalijezu mislili bombe hehehe to je bilo samo malo zezancija jer nisu nam rukometasi nista krivi al neka maloBosanski zmaj je napisao/la:RK GRADACAC- RK MARIBOR
SKENDERIJA 19 SATI !
u kojoj formaciji smo igrali nesto ovako ili
Kovačević,
Jakovljević, Jusić, Moranjkić, Husić,
Ristanić, Mašić ,
Đelmić, Hamzić, Halilović E.
Nuhanović
izmjene Pandža,Omić,Delić,Jahić
inače sustret su pratili e.karić i v.vaslić
Kovačević,
Jakovljević, Jusić, Moranjkić, Husić,
Ristanić, Mašić ,
Đelmić, Hamzić, Halilović E.
Nuhanović
izmjene Pandža,Omić,Delić,Jahić
inače sustret su pratili e.karić i v.vaslić
-
- Kontakt:
Hej vcrs za rukomet je li istina da su ulaznice rasprodane?
nije jos ali bit ce dosta smanjen broj ulaznica jer kako kazu utakmica visokog rizikafejsbooker je napisao/la:Hej vcrs za rukomet je li istina da su ulaznice rasprodane?

Ili ti mene furas ili ima neka skenderija u GradaccuBosanski zmaj je napisao/la:RK GRADACAC- RK MARIBOR
SKENDERIJA 19 SATI !

NO PYRO NO PARTY
-
- Kontakt:
Sluzbeno se zove dvorana Gradacackog sajma, ali je mi od milja svi u Gradaccu zovemo Skenderija iz razloga kad je napravljena prije nekih 40 godina, pravljena je po uzoru na malu dvoranu sarajevske skenderije.Odatle je i mi u Gradaccu svi zovemo Skenderija.Buu je napisao/la:Ili ti mene furas ili ima neka skenderija u GradaccuBosanski zmaj je napisao/la:RK GRADACAC- RK MARIBOR
SKENDERIJA 19 SATI !
Je li dolaze RD organizovano da navijaju ??Gledam na sajt od RK Gradacca i igrate u dvoranu Gradacackog sajma
hahahahha znaci ipak niste toliko ludi koliko sam i mislioBosanski zmaj je napisao/la:Sluzbeno se zove dvorana Gradacackog sajma, ali je mi od milja svi u Gradaccu zovemo Skenderija iz razloga kad je napravljena prije nekih 40 godina, pravljena je po uzoru na malu dvoranu sarajevske skenderije.Odatle je i mi u Gradaccu svi zovemo Skenderija.Buu je napisao/la:Ili ti mene furas ili ima neka skenderija u GradaccuBosanski zmaj je napisao/la:RK GRADACAC- RK MARIBOR
SKENDERIJA 19 SATI !
Je li dolaze RD organizovano da navijaju ??Gledam na sajt od RK Gradacca i igrate u dvoranu Gradacackog sajma

NO PYRO NO PARTY
kako gledam zeljo je remizirao sa pecuhom a mi smo ih danas dobili,a kako sam kuntic rece nije igrao dosad na pripremama protiv jace ekipe..ova pobjeda mi daje nadu da bi mogli ipak sklopiti solidnu ekipu.nakon poraza od modrice mnogi su popljuvali i trenera i igrace i zvijezdu a svi smo vidili da su protiv modrice igrali gotovo sve igraci na probi..vec se nazire pocetnih jedanaest kao i igraci koji ce biti prve zamjene.ristanic se izgleda dobro uklopio i vjerovatno ce biti starter 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
rukometasi dobili 5 razlike pu bem ti belaj
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
31 - 26 (13-14) solidno, bar su se pobjedom oprostili od evropeastra1922 je napisao/la:rukometasi dobili 5 razlike pu bem ti belaj
ima li neko slike sa stadiona , koliki je snijeg i sta je to ocisceno ovih dana
Toliko o tvome ciscenju,mlogo si sevapa zaradio,kurava o postenju i ti o snijeguastra1922 je napisao/la:evo i mene prvo bi cestitao momcima koji su danas cistili snijeg,priznacu da nisam bio u mogucnosti doci ranije ali kad sam dosao u 13 i 45 snijeg je vec bio ociscen mislio sam da ce se i tereni cistiti pa bi pomogao do mraka.medutim posto ce se snijeg pustiti da se topi sam nista od moje pomoci![]()
a drugo cestitke momcima u novigradu na pobjedi protiv vjerovatno pet puta skuplje ekipe.svida mi se i prva postava a i zamjene i vjerujem da ce kuntic sve to dobro posloziti do pocetka prvenstva
ma dosao sam kasnije i da su se cistili tereni pomogao bi a tribinu su momci za par sati ocistili i to je to nista od moga sevapa..al hajde kad dodu igraci nastavit cu kupovati bananeDzin je napisao/la:Toliko o tvome ciscenju,mlogo si sevapa zaradio,kurava o postenju i ti o snijeguastra1922 je napisao/la:evo i mene prvo bi cestitao momcima koji su danas cistili snijeg,priznacu da nisam bio u mogucnosti doci ranije ali kad sam dosao u 13 i 45 snijeg je vec bio ociscen mislio sam da ce se i tereni cistiti pa bi pomogao do mraka.medutim posto ce se snijeg pustiti da se topi sam nista od moje pomoci![]()
a drugo cestitke momcima u novigradu na pobjedi protiv vjerovatno pet puta skuplje ekipe.svida mi se i prva postava a i zamjene i vjerujem da ce kuntic sve to dobro posloziti do pocetka prvenstva

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
znali se koliko ostaju nasi u novigradu i dali danas igraju neku trening utakmicu
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Bivši fudbaler Zvijezde iz Gradačca, Šerif Hasić, pojačao je redove federalnog ligaša Krajišnika iz Velike Kladuše.
toliko o ponudama premijerligaša i superligaša.. valjda se covjek zbunio...
-
- Kontakt:
Toliko o kvaliteti nasih bivsih umisljenih "zvijezda".Svi od reda nakon odlaska iz Zvijezde su se srozali (izuzev one trojke iz Zelje, a kako vidim mogao bi i Savic nestati sa fudbalske mape).emir_dj je napisao/la:Bivši fudbaler Zvijezde iz Gradačca, Šerif Hasić, pojačao je redove federalnog ligaša Krajišnika iz Velike Kladuše.
Za njih nema nigdje bolje nego u Zvijezdi, svi oni to shvate ali tek kad odu iz naseg kluba.
Nije Hasic otisao svojom voljom,nego voljom gospodina Mesica,u svakom slucaju Krajisnik je dobio veliko pojacanje,on ce im biti mozda i najbolji igracBosanski zmaj je napisao/la:Toliko o kvaliteti nasih bivsih umisljenih "zvijezda".Svi od reda nakon odlaska iz Zvijezde su se srozali (izuzev one trojke iz Zelje, a kako vidim mogao bi i Savic nestati sa fudbalske mape).emir_dj je napisao/la:Bivši fudbaler Zvijezde iz Gradačca, Šerif Hasić, pojačao je redove federalnog ligaša Krajišnika iz Velike Kladuše.
Za njih nema nigdje bolje nego u Zvijezdi, svi oni to shvate ali tek kad odu iz naseg kluba.
cestitke serifu za realizaciju senzacionalnog transfera zasjenio je sve transfere ovog prelaznog roka 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Astra pa ti nesmiješ radit pa ti si u penzijiastra1922 je napisao/la:ma dosao sam kasnije i da su se cistili tereni pomogao bi a tribinu su momci za par sati ocistili i to je to nista od moga sevapa..al hajde kad dodu igraci nastavit cu kupovati bananeDzin je napisao/la:Toliko o tvome ciscenju,mlogo si sevapa zaradio,kurava o postenju i ti o snijeguastra1922 je napisao/la:evo i mene prvo bi cestitao momcima koji su danas cistili snijeg,priznacu da nisam bio u mogucnosti doci ranije ali kad sam dosao u 13 i 45 snijeg je vec bio ociscen mislio sam da ce se i tereni cistiti pa bi pomogao do mraka.medutim posto ce se snijeg pustiti da se topi sam nista od moje pomoci![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.