Na klipovima Lazar Popovic djeluje kao najbolji napadac svijeta, a u stvarnosti si vidio kakav je igrac....Truba obicna... Uostalom svaki igrac ce na klipove stavljati sam one dobre stvari koje je uradio...fukara87 je napisao/la:uopste momak ne izgleda lose. pogledaj malo bolje dal zna sutat loptu. i da li se odbija od njega![]()
[youtube][/youtube]
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Kraj Torlaka jel ??Sarajlijc@ je napisao/la:Ma kakvi nece ovaj proci

Ni ja ne vjerujem da ce ostati al hajd valjda se dokaze ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
nemoj na LazaraArogantni je napisao/la:Na klipovima Lazar Popovic djeluje kao najbolji napadac svijeta, a u stvarnosti si vidio kakav je igrac....Truba obicna...

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Bezbeli je Vojvoda kupovo nesto kod kineza (konaca za azsit dresove
) i naletio na ovog Zucu

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Imala je Slavija pre 2 sezone Dai Lina,Kineza koji je tu bio nekih 2 meseca,dosao besplatno,a prodan za 100-ak hiljada.nime_tm87 je napisao/la:Ne znam jesmol ikada imali cajniza u ligi

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Nije nikako igroDevil je napisao/la:Imala je Slavija pre 2 sezone Dai Lina,Kineza koji je tu bio nekih 2 meseca,dosao besplatno,a prodan za 100-ak hiljada.nime_tm87 je napisao/la:Ne znam jesmol ikada imali cajniza u ligi

Nullius in verba
Jes' dve prijateljske.Heller je napisao/la:Nije nikako igroDevil je napisao/la:Imala je Slavija pre 2 sezone Dai Lina,Kineza koji je tu bio nekih 2 meseca,dosao besplatno,a prodan za 100-ak hiljada.nime_tm87 je napisao/la:Ne znam jesmol ikada imali cajniza u ligi

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Iskreno se nadam da je ovaj japanac svijestan gdje je dosao u kakvu ligu i u kakav klub.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- diplomatija
- Kontakt:
joj miki je legenda, moze vam popraviti raspolozenje i atmosferu u timu, bar je za to sluzio u UNISU, odigaro je jednu utakmicu i osam bi na klupi, cak je dao i jedan gol u zadnjem kolu protiv omaldinca, simaptican, sretno i njemu i vama
Ma ovo je klasican potez kao sto rade mnogi evropski klubovi
Cisti marketinski trik, zasto je Parku u Manchesteru, Nagatomo u Milanu, onaj drugi Park u Arsenalu... Privlacimo navijace iz kosookih zemalja radi boljih sponzorskih ugovora sa tamosnjim kompanijama
Znaci mogla bi se ocekivat ljetna turneja po Japanu, par pripremnih utakmica, posto smo zakasnili za zimsku turneju

Cisti marketinski trik, zasto je Parku u Manchesteru, Nagatomo u Milanu, onaj drugi Park u Arsenalu... Privlacimo navijace iz kosookih zemalja radi boljih sponzorskih ugovora sa tamosnjim kompanijama

Znaci mogla bi se ocekivat ljetna turneja po Japanu, par pripremnih utakmica, posto smo zakasnili za zimsku turneju

Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
- diplomatija
- Kontakt:
hahha jara ti si pusio veceras izgleda nesto opasno ahha, sponzori, turneje , trkivi neki ahhahahhaclassic je napisao/la:Ma ovo je klasican potez kao sto rade mnogi evropski klubovi![]()
Cisti marketinski trik, zasto je Parku u Manchesteru, Nagatomo u Milanu, onaj drugi Park u Arsenalu... Privlacimo navijace iz kosookih zemalja radi boljih sponzorskih ugovora sa tamosnjim kompanijama![]()
moram te ispraviti.. koliko znam, Miyaichi je onaj iz Arsenala na kojeg si ti mislio, ne znam za Parka tamo.. možda vam na ljeto dođe koješta iz Azijeclassic je napisao/la:Ma ovo je klasican potez kao sto rade mnogi evropski klubovi![]()
Cisti marketinski trik, zasto je Parku u Manchesteru, Nagatomo u Milanu, onaj drugi Park u Arsenalu... Privlacimo navijace iz kosookih zemalja radi boljih sponzorskih ugovora sa tamosnjim kompanijama![]()

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Sarajlijc@
- Kontakt:
http://www.transfermarkt.de/de/chu-youn ... 30982.html" onclick="window.open(this.href);return false;anonimni je napisao/la:moram te ispraviti.. koliko znam, Miyaichi je onaj iz Arsenala na kojeg si ti mislio, ne znam za Parka tamo.. možda vam na ljeto dođe koješta iz Azijeclassic je napisao/la:Ma ovo je klasican potez kao sto rade mnogi evropski klubovi![]()
Znaci mogla bi se ocekivat ljetna turneja po Japanu, par pripremnih utakmica, posto smo zakasnili za zimsku turnejuvidjet ćemo kakav je Miki

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
anonimni je napisao/la:moram te ispraviti.. koliko znam, Miyaichi je onaj iz Arsenala na kojeg si ti mislio, ne znam za Parka tamo.. možda vam na ljeto dođe koješta iz Azijeclassic je napisao/la:Ma ovo je klasican potez kao sto rade mnogi evropski klubovi![]()
Znaci mogla bi se ocekivat ljetna turneja po Japanu, par pripremnih utakmica, posto smo zakasnili za zimsku turnejuvidjet ćemo kakav je Miki

Ju Young Park je u Arsenalu

A ja imam osjecaj da bi nam iz Azije sa ovim mogla doc samo kakva bolescura, sars i ta sranja

ja znam za Miyaichia, eto ima i taj, hvala na ispravci..
nadaj se da neće dugo biti s ekipom
classic je napisao/la:A ja imam osjecaj da bi nam iz Azije sa ovim mogla doc samo kakva bolescura, sars i ta sranja

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma Miki je masina.
Marketinski trik, nego sta.
Lijevi bek, bas ono sto Slobodi fali, tako da u ovom momentu svaki potancijalni igrac predstavlja pojacanje.
Marketinski trik, nego sta.

Lijevi bek, bas ono sto Slobodi fali, tako da u ovom momentu svaki potancijalni igrac predstavlja pojacanje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Kakva li je to igračina kad je u Unisu sjedio na klupi 

Nullius in verba
- GelsenkirchenTuzla
- Kontakt:
Ma tamo nisu vidjeli njegov potencijal.Heller je napisao/la:Kakva li je to igračina kad je u Unisu sjedio na klupi

Napravili su veliku gresku sa njegovim odlaskom

Samo vi provocirajte, al ko prodje Singapursku ligu taj mora postat igracinaGelsenkirchenTuzla je napisao/la:Ma tamo nisu vidjeli njegov potencijal.Heller je napisao/la:Kakva li je to igračina kad je u Unisu sjedio na klupi![]()
Napravili su veliku gresku sa njegovim odlaskom![]()

Kol´ki je on, i što imam osjećaj da će ga razbacivat ko šaku riže 

Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.