Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Chisora je bio dosta blizu pobjedi, ovo je Kličko ipak na ime pobijedio, on u startu ima veliku prednost
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
- Zenichanin
- Kontakt:
Chisora je pokaz'o da ima kvalitet da ima parira kvalitetno cak i pobjedi.SirAlexFerguson je napisao/la:Chisora je bio dosta blizu pobjedi, ovo je Kličko ipak na ime pobijedio, on u startu ima veliku prednost
Slazem se da je samo zbog imena pobjedio.
Lijep pozdrav!
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
1905 - 19.05.
"Vertonghen veoma blizu prelaska u Man.United" Frank De Boer
---
Ser Aleks bi nekadašnjeg pulena?
Sukob Pikea i Gvardiole odmah u tabloide doneo priču o tome kako bi sjajni defanzivac mogao da se vrati u Englesku.
Pike nije bio ni na klupi u Leverkuzenu, odmah su stigle priče o sukobu sa Gvardiolom koji je odmah presekao stvar.
Međutim, iako je iz Barselone stiglo uveravanje da je sve u redu, mediji su puni natpisa o neslaganju trenera sa jednim od svojih najvažnijih odbrambenih igrača.
To je otvorilo vrata spekulacijama o povratku Pikea u Englesku, odnosno Mančester Junajted.
Nije tajna da on Ser Aleksa smatra za drugog oca i da je nekoliko puta rekao da je Junajted jedini klub za koji bi igrao osim Barse.
Sumnjam.
---
Ser Aleks bi nekadašnjeg pulena?
Sukob Pikea i Gvardiole odmah u tabloide doneo priču o tome kako bi sjajni defanzivac mogao da se vrati u Englesku.
Pike nije bio ni na klupi u Leverkuzenu, odmah su stigle priče o sukobu sa Gvardiolom koji je odmah presekao stvar.
Međutim, iako je iz Barselone stiglo uveravanje da je sve u redu, mediji su puni natpisa o neslaganju trenera sa jednim od svojih najvažnijih odbrambenih igrača.
To je otvorilo vrata spekulacijama o povratku Pikea u Englesku, odnosno Mančester Junajted.
Nije tajna da on Ser Aleksa smatra za drugog oca i da je nekoliko puta rekao da je Junajted jedini klub za koji bi igrao osim Barse.
Sumnjam.

- Bernabéu
- Kontakt:
Budi pametan makar u jednom trenutku. Pratiš li uopšte Primeru i da li vidiš onih -13 Barce za RMA?!Narin je napisao/la:Valjda nije istina,kako me nerviraju svi sto hoce u Madrid da igraju,moze Madrid citav svijet dovesti,opet ce njih Barca naguziti u medjusobnom duelu.
Dalje, Nemanja već polako ulazi u starije godine i RMA ne treba takav branič. Nama je potreban jedan perspektivan igrač kao što je David Luiz il' Thiago Silva. Zato ne brini, RMA i JM neće i ne žele dovest' Vidića u Madrid.
Por Qué? Yo no entiendo por qué.
Ne dirajte Jonesa i SmallingaBernabéu je napisao/la:Budi pametan makar u jednom trenutku. Pratiš li uopšte Primeru i da li vidiš onih -13 Barce za RMA?!Narin je napisao/la:Valjda nije istina,kako me nerviraju svi sto hoce u Madrid da igraju,moze Madrid citav svijet dovesti,opet ce njih Barca naguziti u medjusobnom duelu.
Dalje, Nemanja već polako ulazi u starije godine i RMA ne treba takav branič. Nama je potreban jedan perspektivan igrač kao što je David Luiz il' Thiago Silva. Zato ne brini, RMA i JM neće i ne žele dovest' Vidića u Madrid.

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
- Bernabéu
- Kontakt:
^SAF ih ionako ne bi želio pustit' jer će to za nekoliko godina biti paklen tandem u Premiershipu.
Por Qué? Yo no entiendo por qué.
Ma rek'o preventive radiBernabéu je napisao/la:^SAF ih ionako ne bi želio pustit' jer će to za nekoliko godina biti paklen tandem u Premiershipu.

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
dajte sliku Derecka Chisore u dresu uniteda
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
dajte jos
, svaka mu cast . Kazu bice okrsaj david haye vs Dereck Chisora Millwall vs United 

samo koji je igrac, Ronaldno, Beckham, Cantona 

-
- Kontakt:
Owen
Po dresu sudeći reko bi Cantona, jer je dres još iz onog doba kad ga je Eric nosio sa Sharp sponzorom.

Po dresu sudeći reko bi Cantona, jer je dres još iz onog doba kad ga je Eric nosio sa Sharp sponzorom.
Ronaldo nije, vidi se da pise FA CUP Final ali nemogu odgonetnuti koje godine mislim da je Cantonasonik24 je napisao/la:samo koji je igrac, Ronaldno, Beckham, Cantona
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
to je dres sa fa cup finala 1996 liverpool - man utd 0-1 Eric Cantona
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: FCUM, dana/u 19 feb 2012, 10:50, ukupno mijenjano 1 put.
Joj sinoc gledam Klicka protiv Cisore,i ja rek'o ma za Klicka navijam,vidim jos ovaj Cisora pljunuo Vladimira (ja kontam u sebi vidi budale),kad je skinuo majicu i kada sam vidio dres Uniteda ispod,onda sam Rekao HAJMO CISORAAAA!
Od tog trenutka sam navijao za njega,steta sto je izgubio,sjajno je boksao,a slazem se sa njim da Vitali i Vladimir umrtve borbu..Evo citam jos se na kraju pobio sa nekim likom,onim Hayeom sto je izgubio od Vladimira..Koji kralj! 

-
- Kontakt:
Mada to nije tema za boks al **** evo ti clip gdje kaže kako su se prvo malo svadjali a onda su se i pobili.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Pravi je Cantona. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Zenichanin
- Kontakt:
Iako je to teško, al' Chisora je uspjeo i Ballotellia zasjenit sa svojim ispadimaSemir Tuce je napisao/la:Mada to nije tema za boks al **** evo ti clip gdje kaže kako su se prvo malo svadjali a onda su se i pobili.
[youtube][/youtube]

WELCOME TO CHELSEA FC
1905 - 19.05.
1905 - 19.05.

Ma kakav Gotze,Hazard i ostali,treba ovog momka dovesti i to ko stopera ga staviti,da vidimo ko bi smio dati gol.

I btw,danas 102 rodjendan Old Traffordu.

- BluesForever
- Kontakt:
Levat obicni,cuj pljunut covjeka,dobio je sta je zasluzio.Klicko najaci.Narin je napisao/la:
Ma kakav Gotze,Hazard i ostali,treba ovog momka dovesti i to ko stopera ga staviti,da vidimo ko bi smio dati gol.
I btw,danas 102 rodjendan Old Traffordu.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.