The Ring (sve o boksu)
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: The Ring (sve o boksu)
Engleski babuni 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- SaltCityAttack
- Kontakt:
normalno da nebi bili sampioni da je Mike tu
..samo Mike je ve cu godinama nije trenirao, kao i sva ta desavanja u njegovom zivotu uhhh 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
nego ovo definitivno nije vise medijska suplja i ako sam mislio
...bogami i krvi je bilo ovdje flasa svega i svasta
...pa sta Haye hoce ovdje?...mislim opet bi volio da je Haye ovog razvalio jer ovaj je malo veci supak
...Braca Klicko gospoda ocami 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ja ti juce govorim to... boks se pretvorio u dobar show van ringa... ali onda u ring kad uđu nigdje te mrznje i rivaliteta... po meni je ovo sve sto se desava definitivno velika stvar za mma sport jer uskoro ce ako se nastavi ovako mma biti borilacki sport broj jedan.SaltCityAttack je napisao/la:nego ovo definitivno nije vise medijska suplja i ako sam mislio...bogami i krvi je bilo ovdje flasa svega i svasta
...pa sta Haye hoce ovdje?...mislim opet bi volio da je Haye ovog razvalio jer ovaj je malo veci supak
You are someone else I am still right here
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Ma ne kazem jarane, lik je bio sta je bio dok nije otiso u zatvor radi "silovanja" 90-i neke. Tad je i preso na Islam.SaltCityAttack je napisao/la:normalno da nebi bili sampioni da je Mike tu..samo Mike je ve cu godinama nije trenirao, kao i sva ta desavanja u njegovom zivotu uhhh
One borbe poslje toga su bile samo za lovu nista vise, ukljucujuci borbu sa Lewisom.
Zadnjih 5 godina gledam Mayweathera, Pac-Mana, Marqueza itd. Zato sto teska kategorija nea konkurencije.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Jako dobar meč između Vitalija Klitschka i Chisore. Jedino nekorektno u ovoj borbi je bilo pljuvanje i provokacije (i šamar
) Del Boya, ali sve ostalo je bilo u vidu odlične borbe. Imao sam osjećaj da je Ukrajinac igrao onoliko koliko mu je bilo potrebno, ni manje ni više, no i Dereck se pokazao kao dostojan rival velikanu boksa. Vitalij je opet koristio mozak i imao bolju taktiku od protivnika, koji je bezglavo jurišao naprijed da zada udarac, ali je pritom primio dosta. Eto, dominacija se nastavlja, a sljedeći meč ćemo gledati između Vladimira Klitschka i Jean-Marca Mormecka ako se ne varam.

- skyisthelimit
fera je napisao/la: ja ti juce govorim to... boks se pretvorio u dobar show van ringa... ali onda u ring kad uđu nigdje te mrznje i rivaliteta... po meni je ovo sve sto se desava definitivno velika stvar za mma sport jer uskoro ce ako se nastavi ovako mma biti borilacki sport broj jedan.
onaj show sinoc na pressici nije namjesten niti je bilo kakav marketinski trik..kad lete sake i kad ima krvi nema sanse da je namjesten

15.10 - 15.06 ...
mma je vec sada broj jedan,jer vecina boksera pokusava u mma,ali nazalost nije to tako lako.fera je napisao/la:ja ti juce govorim to... boks se pretvorio u dobar show van ringa... ali onda u ring kad uđu nigdje te mrznje i rivaliteta... po meni je ovo sve sto se desava definitivno velika stvar za mma sport jer uskoro ce ako se nastavi ovako mma biti borilacki sport broj jedan.SaltCityAttack je napisao/la:nego ovo definitivno nije vise medijska suplja i ako sam mislio...bogami i krvi je bilo ovdje flasa svega i svasta
boks je propao,nema vise kvaliteta dok je bilo ,klicko braca su gubili..
Zadnja izmjena: doe78, dana/u 19 feb 2012, 12:10, ukupno mijenjano 1 put.
- tyler durden
- Kontakt:
ma ovo je tragikomicno 
gospodin Vitalij

gospodin Vitalij

vitaly klicko najbolji svih vremena,nikad na podu ni jedan ni drugiZeljovac_1921 je napisao/la:Brate pogledo sam od Tysona sve borbe, znaci svaku. Pogledo sam od Alija svaku borbu, Ali je najbolji svih vremena to niko ne spori. Ali od 80 i neke do sad, Tyson je razvalio, i jos se nije pojavio lik koji moze uzeti tesku kategoriju i odvesti je na drugi level (pricamo o teskoj kategoriji). Ovi Klichkovi i ostalo, bi samo mogli gledati Tysona, ali nikad nebi imali muda uci s njim u ring.SaltCityAttack je napisao/la:
Tayson je jedno niko ne moze biti on...braca su poslije dosla i zavladali su ovim sportom..stari su care oni sad sto se moze vidjeti i po kretanju Klicka , za razliku od onih borbi sa ovih par vida sto su postavljena...Hocu reci da je on trebao Lewisa dobiti da nije bilo sudija i tad bi bas znali mjerodavno koliko su oni zapravo dobri..ovo poslije nisu bili borci ni blizu mjerodavni njima,pa cak ni sad kad su u ovim godinama ne mogu im nista... pa covjeku 40 godina onom 28 on ima najbolje godine za box i ne moze nista , pa st aje ocekivati kad udje godine?....braca nisu picke recimo kao Lewis koji pobjedi onako i onda se oprosti od aktivnog boxa... nece da pruzi revans, a trebao jer je dosao do pobjede koju nije zasluzio..Braca opet daju ovim mladjim sanse da preuzmu titule sto im trebaju svi da repektuju
Ja ne kazem da su braca picke itd. nego kazem da je teska kategorija opala i da oni nemaju konkurencije, smijem se kladiti da nebi bili sampioni da su likovi poput Tysona jos u tom sportu. Druga stvar, zna se gdje je main event, u Las Vegasu , on da vrijedi necemu fanacujucem boxovo bi main event u Las Vegasu.
Bosna <3
gospodin mozda, al je usr'o boks strasno...tragicno je porediti danasnji boks (prvenstveno braca Klicko) sa boksom u proslosti...zato i ne pratim teskase...upravo zbog brace Klicko i ovih engleza..sabana.pratim samo jednog lika u danasnjem boksu Miguel Cotto.
Usro il ne usro, cinjenica je da je najbolji, jer je cini mi se po deseti put odbranio pojas.GriFFoNi je napisao/la:gospodin mozda, al je usr'o boks strasno...tragicno je porediti danasnji boks (prvenstveno braca Klicko) sa boksom u proslosti...zato i ne pratim teskase...upravo zbog brace Klicko i ovih engleza..sabana.pratim samo jednog lika u danasnjem boksu Miguel Cotto.
Covjek ima takav stil boksa, i to mu uspjeva, mada cini mi se da je ona sinocnja taktika Chisore bi bila uspjesna da se umjesto njega bio neki kvalitetniji borac.
Auuu kako bi bolio gledat mec Badr Hari-Klicko

Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
baš mi je drago da je ukrajinac namlatio onog napuhanog englešćića. može pričati ko šta hoće da su braća ovaka ili onaka ali ostat će u historiji kao možda najdominantniji borci u svoj vakat. i ovi drugi boxeri što pjene kako klitschkovi uništavaju box pa brate uđeš u ring imaš šansu pokaži šta znaš i pobijedi! kako je ovaj crnac pogan to je strašno. svaka čast klitschku što je kao pravi sportista ostao pribran i nije odgovorio na provokacije. pravi gospodin. i u 40. dominira niko mu ni prismrditi ne može, možda i najveći sportista današnjice, 43-2 skor i to 2 poraza radi povrede, šta reći? respekt.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
baresi#6 je napisao/la:baš mi je drago da je ukrajinac namlatio onog napuhanog englešćića. može pričati ko šta hoće da su braća ovaka ili onaka ali ostat će u historiji kao možda najdominantniji borci u svoj vakat. i ovi drugi boxeri što pjene kako klitschkovi uništavaju box pa brate uđeš u ring imaš šansu pokaži šta znaš i pobijedi! kako je ovaj crnac pogan to je strašno. svaka čast klitschku što je kao pravi sportista ostao pribran i nije odgovorio na provokacije. pravi gospodin. i u 40. dominira niko mu ni prismrditi ne može, možda i najveći sportista današnjice, 43-2 skor i to 2 poraza radi povrede, šta reći? respekt.
kad te neko toliko razbije,da ne mozes nastaviti'' to nije povreda:))jer da je nastavio,mozda danas ne bih gledao na to oko

Najžalije mi ovog' menadžera od onog' idola Haye-a, nastrada lik ni kriv ni dužanskyisthelimit je napisao/la:fera je napisao/la: ja ti juce govorim to... boks se pretvorio u dobar show van ringa... ali onda u ring kad uđu nigdje te mrznje i rivaliteta... po meni je ovo sve sto se desava definitivno velika stvar za mma sport jer uskoro ce ako se nastavi ovako mma biti borilacki sport broj jedan.
onaj show sinoc na pressici nije namjesten niti je bilo kakav marketinski trik..kad lete sake i kad ima krvi nema sanse da je namjesten

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Ko bolan najbolji svih vremena? Nemoj to vise nikad napisati.pluton je napisao/la: vitaly klicko najbolji svih vremena,nikad na podu ni jedan ni drugi
Ali ti je jarane proglasen kao jedan od najboljih sportista svih vremena, znaci ukljucujuci sve sportove, ne samo box.
I kako nikad ne podu kad je Vitaly izgubio dvije, a Vladimir 3, i to je puno s obzirom kakva im je konkurencija. Vidjeli bi ih da su boxali sa Frazierom i Foremanom. I tih 5 sto je Ali izgubio 3 su bile po zavrsetku karijere, jedna kad je tek izaso iz zatvora, i jedna na odluku, samo je jednom bio knockoutiran, i to pri zavrsetku karijere.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Kličko je doživio dva poraza, prvi se desio od Luisa 2006, a drugi je još dvije godine prije, Bird ga je tehničkim nokautom pobijedio 2003.
Derek Čikora..., poslije 10 min Derek Čisora..., i onda je poslije minutu-dvije opet Derek Čikora...
I tako osta da se zove Derek Čikora.
Luis dobro namlatio Klička, lice izgledalo kao da si ga žiletima rezao.
Eh uz ovakve komentare gledamo jedan sportski spektakl, zato nam je i država ovakva, i neće nam biti bolje sve dok ovakvi obnašaju važne funkcije.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
No dobro, Kličko još jednom pokazao ko je gazda, pokazo protiv vrlo žilavog Engleza, Engleza željnog tuče, i samo željnog tuče, a Kličko je dominirao, i samo dominirao.
Kličko je mnogima trn u oku, kao ovoj kraljevskoj kategoriji opada interesovanje, a tu propagandu vode niko drugi do Amerikanci, oni bi tu svog, jer to se vodi kao njihov sport, ali Kličko im kaže:"Ne, ne, ne više, ne, ne ovaj puta, da, da, ja sam gazda".
Dok su se ovakve manifestacije održavale na njivom teritoriju, bilo je divno, krasno, a sada kad se centar boksa preselio u Evropu, Amerikanosi pokušavaju da otmu gledanost pomoću nečeg posve drugačijeg, te pribjegavaju nekakvim kavezima, koji su jedna neviđena glupost.
Boks je vještina, boks je umjetnost, boks je sport...
Derek Čikora..., poslije 10 min Derek Čisora..., i onda je poslije minutu-dvije opet Derek Čikora...
I tako osta da se zove Derek Čikora.

Luis dobro namlatio Klička, lice izgledalo kao da si ga žiletima rezao.

Eh uz ovakve komentare gledamo jedan sportski spektakl, zato nam je i država ovakva, i neće nam biti bolje sve dok ovakvi obnašaju važne funkcije.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
No dobro, Kličko još jednom pokazao ko je gazda, pokazo protiv vrlo žilavog Engleza, Engleza željnog tuče, i samo željnog tuče, a Kličko je dominirao, i samo dominirao.

Kličko je mnogima trn u oku, kao ovoj kraljevskoj kategoriji opada interesovanje, a tu propagandu vode niko drugi do Amerikanci, oni bi tu svog, jer to se vodi kao njihov sport, ali Kličko im kaže:"Ne, ne, ne više, ne, ne ovaj puta, da, da, ja sam gazda".

Dok su se ovakve manifestacije održavale na njivom teritoriju, bilo je divno, krasno, a sada kad se centar boksa preselio u Evropu, Amerikanosi pokušavaju da otmu gledanost pomoću nečeg posve drugačijeg, te pribjegavaju nekakvim kavezima, koji su jedna neviđena glupost.
Boks je vještina, boks je umjetnost, boks je sport...
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Box je i sad jako propracen u Americi, samo nije teska kategorija.
Svi zivi gledaju kad Mayweather boxa, Pac-Man, Cotto, Vasquez, prije De la Hoya itd.
Istina je da je UFC postao popularan pravo, ali box je box.
Nema boljeg individualnog sporta.
Svi zivi gledaju kad Mayweather boxa, Pac-Man, Cotto, Vasquez, prije De la Hoya itd.
Nisam u USA i ne mogu o tome govorit, ali mislim da je box i dalje pracen u Americi a nebi se i toliki novac okreco u tom sport ja volim i cjenim UFC ali ja mislim da je box mozda medijski manje popracen ali finansijski i te kako vise od UFC.Zeljovac_1921 je napisao/la:Box je i sad jako propracen u Americi, samo nije teska kategorija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.