Kod svakog patcha je isto,neznam sta vise da radimmessilla je napisao/la:Uninstall Patch , ništa ti drugo ne preostaje i probaj ga ponovo instalirati ,a ako opet neće instaliraj neki drugi.
Pro Evolution Soccer 2012
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Pro Evolution Soccer 2012
Visca el Barça ! Mes que un club !
Pokreci igricu kao administrator pa vidi hoce l' sta pomoci
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
pokusavo neceSoni je napisao/la:Pokreci igricu kao administrator pa vidi hoce l' sta pomoci
Pokreci onda normalno i kad udjes u igricu udji u task manager i stavi soccer na high priority. Vidi hoce l' onda izbacit poslije utakmice.
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
e vidis to nisam radio,kasnije cuSoni je napisao/la:Pokreci onda normalno i kad udjes u igricu udji u task manager i stavi soccer na high priority. Vidi hoce l' onda izbacit poslije utakmice.
Hvala.
Ako ni to ne upali ,ništa ti ne preostaje nego da ponovo instaliraš igricu.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Izbrsio,i evo upravo instaliram pa cemo vidjetimessilla je napisao/la:Ako ni to ne upali ,ništa ti ne preostaje nego da ponovo instaliraš igricu.
Ngm da nadjem ovoSoni je napisao/la:Pokreci onda normalno i kad udjes u igricu udji u task manager i stavi soccer na high priority. Vidi hoce l' onda izbacit poslije utakmice.
Dok si u igrici, pritisni: CTRL + ALT + DELETE, klikni na PROCESSES, nađi "pes2012.exe", klikni desni klik na to, pa na SET PRIORITY, pa na HIGH PRIORITYDesimaL je napisao/la:Ngm da nadjem ovoSoni je napisao/la:Pokreci onda normalno i kad udjes u igricu udji u task manager i stavi soccer na high priority. Vidi hoce l' onda izbacit poslije utakmice.
Nemoze ni ovo
Ali hvala u svakom slucaju
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
driveri od graficke? update direct x ? nista ne rece
buraz tebi ako radi PES i dođeš do utakmice i tad te izbaci onda je do PES-aDesimaL je napisao/la:Nemoze ni ovo![]()
Fino ti uninstaliraj sve to što imaš pobriši sve živom vezano za PES 2012..
Instaliraj na totalno drugu lokaciju npr D:\Program Files\KONAMI novi\PES 2012
i ne stavljaj patch...ako bude radilo tad, onda fino nastavi s nekim patchem, al preporučujem ti, zajebi sve one patcheve tipa PESRevolution PESVN itd...ganjaj PESEdit, Matrix:ep, Balkan PES box patch, i ima onaj jedan dobar Fire patch se zove
Probaj drugi crack.
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
Minimiziraj soccer onom tipkom window,tj logo windowsa dole lijevo pored alt tipke,onda otvori task manager.DesimaL je napisao/la:Nemoze ni ovo![]()
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
- harebianconero
- Kontakt:
Najgori promašaj ikad na sokeru (bar meni) - " onclick="window.open(this.href);return false;
PS. oni su promašili.
Fenomenalan pogodak Andree Pirla protiv intera - " onclick="window.open(this.href);return false;
PS. oni su promašili.
Fenomenalan pogodak Andree Pirla protiv intera - " onclick="window.open(this.href);return false;
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
Ima li kakvih caka na sokeru kada se igra na ps2 da znam
lobovat golmana i ostala njasra ??
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
E ovako, imam jedno pitanje...
Zelio bih da ubacim ovaj dres Liverpoola (ovo je samo dio)...na FIFI znam da ima program za ubacivanje dresova i sl, ali za PES ne znam...pa ako neko zna, da mi ostavi link za download i neka mi objasni kako sta....hvala unaprijed

Zelio bih da ubacim ovaj dres Liverpoola (ovo je samo dio)...na FIFI znam da ima program za ubacivanje dresova i sl, ali za PES ne znam...pa ako neko zna, da mi ostavi link za download i neka mi objasni kako sta....hvala unaprijed

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
nema ti tu nekog posebnog programa, ako imaš već neki patch sa kitserverom, mora biti GDB folder sa UNI mapom za dresove, nađeš u njoj folder EPL\Liverpool\pa\ i tu stavis i promjeni ime u kit.png ako dres bude siv ingame, moraš ga indexovat. to uradiš preko photoshopa
ili preko OptPix image studio
Ipak sam uspio naci program preko kojeg je veoma lagano ubaciti dresove i slicno.
Ako nekog zanima, program se zove Game Graphic Studio.
Ako nekog zanima, program se zove Game Graphic Studio.
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
Ja igrao pes 12 poslije se ispostavilo (kod mene) da je rinaka od igre, cak sta vise gori od 11 i delete sam ga i zavrsio svoju gaming sezonu barem do pesa 13.. mada sumnjam i za 13 nemam vise zelje da igram te gluposti na pc-u