Isto samo ne drzis trcanjekarameldar je napisao/la:A kako kad sam ispod kosa?KK_Bosna je napisao/la:drzis trcanje i pritisnes sut kad si blizu kosakarameldar je napisao/la:A može ko reći kako da zakucam?
naravno, ne mozes zakucati sa nashom

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Isto samo ne drzis trcanjekarameldar je napisao/la:A kako kad sam ispod kosa?KK_Bosna je napisao/la:drzis trcanje i pritisnes sut kad si blizu kosakarameldar je napisao/la:A može ko reći kako da zakucam?
Ja drzim i R1 (sprint) i analog, jer bez R1 mi je samo polaganje.Martex je napisao/la:
Isto samo ne drzis trcanje
trebas drzati trcanje i tada, inace samo polozikarameldar je napisao/la:A kako kad sam ispod kosa?KK_Bosna je napisao/la:drzis trcanje i pritisnes sut kad si blizu kosakarameldar je napisao/la:A može ko reći kako da zakucam?
Iskljuci autosave i diskonektuj se sa neta.arelinho je napisao/la:mozel neko pomoci u vezi nba sviju vam
igram u milvokiju my player i finalu igram protiv oklahome i vodim 3:2 u seriji i zadnju tekmu dobijem i osvojam titulu i ide normala dodjela pehara i kada zavrsi sve idem quit utakmicu i samo zastopa na onom loading heboga dan :S
Upravo tako se i meni dešavalo, mene je poslije dodjele pehara izbacivalo iz igrice...poslušao sam, čini mi se upravo ovoga BIHfan-a, isključio sam autosave i radi, sve normala...nisam se trebao diskonektovat' s neta.BIHfan je napisao/la:Iskljuci autosave i diskonektuj se sa neta.arelinho je napisao/la:mozel neko pomoci u vezi nba sviju vam
igram u milvokiju my player i finalu igram protiv oklahome i vodim 3:2 u seriji i zadnju tekmu dobijem i osvojam titulu i ide normala dodjela pehara i kada zavrsi sve idem quit utakmicu i samo zastopa na onom loading heboga dan :SOnda loading ponovo my player i nece biti crasha.
Carlo je napisao/la:treba li neki patch da bi se igralo preko neta?
i da, zna li neko kako da zovem pick na my playeru?
Imas benchmark da nariktas i onda stavs najmanju rezoluciju i onda bi moglo bez problema.Mouse je napisao/la:Bil mogla ova igrica na ovoj konfiguraciji:
Processor:2.1 GHz
RAM:896 MB
Grafička:512 MB nvidia GeForce 6150SE
Mislim druze da ce prije izaci 13-ka nego novi roster-idelpiero20 je napisao/la:Imal ko kakav link za nove rostere?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.